reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola ja mieszkam z tatą nie musze za nic płacić, ale oczywiście będę płacić wodę co pół roku i 1/2 rachunków. Chociaż mam nadzieję że się wyprowadzę. W sumie nawet teraz na internet płacę jak dostanę od babci żeby od niego nie brać.

OlaMagda i bardzo dobrze robisz! :) mądre dzieci będą :)

reklama
Olcia ja tez bede ściągają nasze bajki edukacyjne :)iNie takie co teraz puszczają z głowami na pół ekranu:)
A Ty jesteś z Krakowa? ;)
Kasiu to o tyle dobrze dasz rade dziecko uskrzydla:*
Wyprawkę rozumiem kompletujesz powoli żeby nie wszystko naraz?

Ola niee no nie klepę aż takiej biedy:) mam dużo ubranek ale od 74.
1465412288-1d1mld.jpeg
1465412294-1d1mld.jpeg

to 1/3 , jeszcze muszę na 50-68 kupić, koleżanka ma u siebie zobaczyć unisex czy ma coś :)
Jak coś potrzebuję to proszę tatę i mi daje pieniążki.
Nie no czuję trochę jak margines jakiś.

Załączniki

• 1465412288-1d1mld.jpeg
    1465412288-1d1mld.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 124
  • 1465412294-1d1mld.jpeg
    1465412294-1d1mld.jpeg
    62,8 KB · Wyświetleń: 129
Kurde jak ja patrzę na te spioszki u siebie to nie wierzę jak mozma być takim malusim:D
Kasiu kazdemu czasem coś się wydarzy alw wiecznie pod górke nie jest :):*

Nie wiem Olu troszkę o co chodzi. Nie każdy musi chodzić do prywatnej kliniki, nie każdy musi mieć wszystkie nowe ciuszki - bo przy dziecku to nawet jest nie ekonomiczne, nie każdy musi mieć pracę i to wcale nie znaczy że mam się czuć gorsza czy coś, no a przez twoje wypowiedzi się tak właśnie czuję.

Kasiu bo sie obrazę no co ja czytam!
Właśnie myślę całkiem odwrotnie i super sobie radzisz! A to Wam pisałam tak o jak się odezwalam i proszę Cię nie pisz tak bo wcale tak nie myślę! !!!

A przecież sama Wam pisałam ze nowe tez kupie ale tak to mama mi duzo na lumpach pięknych rzeczy kupuje lepszych czasami niz w sklepie:)
I za grosze bo masz rację ze się nie opłaca bo taka dzidzia szybko rośnie i długo nie ponosi

reklama
Ja tez mam wszystko darowane. ..
Jedynie te pieluszki kupiłam które wklejalam... dzieci tak szybko rosną ze wg mnie nie ma sensu kupować wszystkiego nowego.
Można sobie dogodzić czymś ekstra jakąś perełką :)
Przy Marysi tez miałam po soostrzenicy ubranka ale.moja teściowa szalała i później zdziwienie ze ona kupiła małej np spodnie a ja tylko raz jej ubralam. .. no tak bo jak chciałam kolejny to były za małe[emoji14]hehe
I ciuszki przekazuję zawsze dalej... te nie zniszczone i nie poplamione oczywiście :)
Bo wiem ze znowu komuś posłużą :)

A dziś mój pojechał odebrać wanienke ze stelażem :) ciekawe jak będzie się sprawowała bo przy Marysi nie miał takiego wynalazku[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry