reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez Nic nie Kupiłam 3 rzeczy co mi sie spodobały 2 sukienki i buciki . Tak to Wszystko dostałam po dzieciach szwageierek .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
A no możesz mi sprzedać kopniaka:p
Viola ja bym chciała dziewczynkę a mój chłopaka ale teraz jak juz jestem w ciąży to ważne żeby było zdrowe:)
Zobaczymy co to będzie juz nie mogę się doczekać wizyty:p
Viola którego jedziesz nad morze? Ja 27 lipca na tydzień:)

My 26 lipca :) a gdzie jedziecie??

Życiowa :)
Violu do Międzywodzia juz miałam rezygnować bo obdzwonilam pol wybrzeża nigdzie miejsc nie było masakra ale babeczka w ostatniej chwili się odezwała
Tylko ze teraz płacimy 150 zl za dobe za dwie osoby a w tamtym roku płaciłam 70 za dobe ale tez zależy jaki standard
Ale to raz na rok to juz nie będę sobie żałować a Wy ile płacicie?

Kulcia a wiesz ze mój przytachal ostatnio przewijak i mówi że od mamy. .. ja w takim szoku mowie mu ze przecież mamy przewijak a on zdziwko ze jak to mamy?! To mu palcem pokazuje a on "o kurde to to samo!" Hahaha ale ten od ciebie szerszy jest chyba... zresztą poczekam na łóżeczko i zobaczę przy którym wygodniej i najwyżej pójdzie jeden w świat dalej :)
A na zdjęciu moja super hiper wanienka do której się nie będę musiała schylac ;)
1465502913-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry