KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ola ja nic nie kupuję, mam forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo niestety mój były mąż mi w spadku zostawił 17 tysięcy do splacenia. Ale teraz mam taką prace że nie może mi zabrać ani grosza. We wcześniejszej pracy jak pracowałam na zlecenie to połowę szla do niego bo do firmy komornik pismo o zajęciu wyslal. Teraz mam nową pracę na umowę i tego mi zabrać nie może i jeszcze wszystko co mi wpływa zmieniłam na konto mojego J i może mnie cmoknac. A i tak splacilam 4 tysiące za frajera a on sobie żyje w Niemczech i ma w dupie. Ale jemu rośnie dług hehe za same alimenty co miesiąc tysiąc.
A jak bedsiess sama z mala to dasz rade? Bo dopiero teraz wydatki się zacznąMam gdzieś 2 części Kubusia puchatka
No jak bede sama to połowę odłoże albo więcej bo zaraz po roku będę szukała pracy, nawet wcześniej.