reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No to taniocha
Ja jeszcze musze leżaczki obejrzeć ale to już później
Ściągacz właśnie mialam pytać tez kupie bo jak bede karmic piersią to będę musiała ściągać jak bede szla do szkoły czy cos
A podgrzewacz tez kupujecie?
Ostatnio widziałam za 600 zl czujnik oddechu masakra kupilabym ale chyba nie bede szaleć bo potem połowę rzeczy mi się nie przyda. .

Kulka ja to chyba po mamie mam ze zero objawow i brzuch później mi wyjdzie jej wyszedł taki bardziej widoczny w 6 miesiącu mówiła
Zobaczymy wydaje mi się ze malo przytyje albo w ogóle sam brsuh mi później wyskoczy
Smarujecie zabobiegawczo brzuchy czy jal rozstępy sie pojawiły?

Widziałam właśnie ze rezerwowalas. .. ja mam rozkmine z laktatorem bo miałam taki najtańszy i się meczylam jak musiałam coś ściągnąć. .. ale nie wiem czy teraz będę miała takie problemy z kp... wiec chyba się wstrzymam jeszcze...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja smaruje jak mi się przypomni... i tak mam przeorany brzuch po Marysi (a smarowalam od samego początku ) wiec teraz nie wczuwam się jakoś bardzo ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie obejrzałam swój brzuch. Normalnie od wczoraj mam tyle rozstępów ze hej. Cały bęben pocięte :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia nie przejmoj sie ja tez mam tyle ze nie od teraz tylko od pierwszej ciazy :-) i mam to gdzieś , ja chudnę potem to ledwo widac , a teraz jak brzuchol jak balon to szok

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Ja smaruje od początku ciąży a i tak powylazily. Oleje nie oleje palmers i inne dziady nic nie dały. No to trudno. Nie poradzę nic.

Ja nie wiem czy laktator mi potrzebny będzie ale jak taka cena była to mówię biere :D

Podgrzewacz mam bo dostalam. Nie kupowalabym.

Ale jakis czas temu tak rok temu odkryłam jeszcze jak w ciazy nie byłam , ten bioil jest mega !!poznikaly mi rozstępy niektóre a inne zmniejszyły i dalej smaruje 2 razy dziennie i działa cuda :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Może kupie i będę smarować ale to drogie a cholera nie wiek czy na mnie zadziała. Palmers tez mi polecali i dupa .

No cóż. Idę w kime bo jutro emocjonujący dzień :)

Do góry