reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Decydujac się na prywatna klinikę tez wiedziałam co robię przecież nie myślałam ze oni mi dadza ;)
Moja mama znowu nie miala pomocy ze strony teściów i mówiła ze naprawdę miala czasem ciężko jak mnie urodziła dlatego tak jak mówi Życiowa normalne zachowanie rodziców

reklama
Wiecie co to zależy od ludzi. Nikt nie mówi ze nienormalne ale ja nie lubię czuć się zobowiązana wobec nikogo. Parę ładnych razy się przejechałam i mam nauczkę. Tak jak z mieszkaniem teraz u teściowej jak widać ;)

Wole sama sobie wszystko kupić i mieć. Oczywiście , że synek mój będzie miał ode mnie pomoc ale to jaki jest rodzic nie zależy od nas prawda?
Moja mama pewnie gdyby miała to tez by oddala ale nie ma.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No tak Kulcia masz rację ja tez wole byc niezalezna a oni to robią sami z siebie
Ja od nich ani razu kasy nie zawolalam
A moja teściowa przyszła jest złota kobieta i wiem ze bede miala z nia dobrze i ze nie wypomni tak samo moi rodzice

Bo niestety mój były mąż mi w spadku zostawił 17 tysięcy do splacenia. Ale teraz mam taką prace że nie może mi zabrać ani grosza. We wcześniejszej pracy jak pracowałam na zlecenie to połowę szla do niego bo do firmy komornik pismo o zajęciu wyslal. Teraz mam nową pracę na umowę i tego mi zabrać nie może i jeszcze wszystko co mi wpływa zmieniłam na konto mojego J i może mnie cmoknac. A i tak splacilam 4 tysiące za frajera a on sobie żyje w Niemczech i ma w dupie. Ale jemu rośnie dług hehe za same alimenty co miesiąc tysiąc.

O teściach się nie wypowiem w tej sytuacji. Ale Paweł u nich za free mieszka, czasem coś kupi do jedzenia, ojciec mu nawet płacił za auta rejestrację. Bardzo fajni ludzie i ja tak myślę czego on im prawdy nie powie ale cóż przyjdzie czas na wszystko.

O teściach się nie wypowiem w tej sytuacji. Ale Paweł u nich za free mieszka, czasem coś kupi do jedzenia, ojciec mu nawet płacił za auta rejestrację. Bardzo fajni ludzie i ja tak myślę czego on im prawdy nie powie ale cóż przyjdzie czas na wszystko.
Jakiej prawdy??? Bo ja nie w temacie??

Życiowa no nie powiedział, ale mi to już wisi. Jak w październiku nie wynajmiemy czegoś to ja się tak nie bawię i on to dobrze wie. Nie chce niech nie mówi bo i tak teraz nie było by nas stać.

Czarnuszka na pw Ci napisze.

reklama
Kasia Marysia Paweł to mąż tak?
Czarnuszka to Ty się mialas kobietko w życiu !!
Dziewczyny kupujecie gazety dla mam?:)
Ja zaczęłam zbieram bajki dla dzidzi dzisiaj byla ksiazka mały książę:)

Do góry