reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Terminy porodu? Ja mam na 12.10

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Firmę właśnie otworzyliśmy i dopiero ja rozkrecamy. Także ten :)

OlaMagda a Ty liczysz łącznie z tym , że teraz wolne? Bo my na l4 teraz ;)

Ja byłam w 5 tygodniu i był pecherzyk. Tydzień później juz biło serduszko :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cesarka? Ja nie.... Życiowa :)

Ja się boję cesarski[emoji14]

Kuzwa wybacz :p jeszcze sie nie obudzilam :)

Zyciowa czemu cesarka?

Ja chce naturalnie ale TYLKO I WYLACZNIE z ZZO :) na zywca nie mam zamiaru [emoji16] i nie obchodzi mnie jak daleko od domu bedzie szpital ktory da mi gwarancje ze ma pewno bede miala ZZO :) najwyzej bede koczowac pod szpitalem jak bede miala z domu daleko [emoji23]

9ewnvfxmgto5niho.png

Ja byłam w 5 tygodniu i był pecherzyk. Tydzień później juz biło serduszko :)

to moze ja jednak zostawie te wizyte na 8... zobaczymy za parw dni ;-)
a propos cesarki mialam w 1 ciazu. znieczulenie ogolne, nieplanowana po 13 godz porodu natur.Drugi porod sily natury, polowe krotszy ;-) - ten lepiej wspominam :-D
u Was tez dzis taki zaduch? moja kolezanka przyszla dzis do pracy z nowym perfumem bleee po prostu ziola jakies czy cos...

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

KulCia- tak teraz jestem na l4 , a macierzyński sie tu zaczyna 1,5 miesiąca przed porodem mi 10 lipca :-) i trwa 6 miesięcy , a wychowawczy dobrze płatny jak twoja wypłata trwa rok , a możesz wziasc do 3 toku dziecka ale kasy juz tyle samo nie dostaniesz ...
Życiowa - a czemu cesarka
:-o

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Paraplu rodziłam juz i naturalnie i miałam cesarke tzw 2w1. Brak postępu porodu ze strony mojego organizmu o mało nie doprowadził do śmierci mojej córki. Nie chce znowu się stresować i od początku komunikuje to lekarzowi który już wpisał sobie adnotacje w dokumentach.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nigdy nie miałam cesarki i nie chce mieć , moja mama mnie urodziła normalnie a siostrę cesarka bo po terminie dalej nie chciała wyjsć :-) i mówi ze tragedia ! Ze to wogole nie jest poród tylko cierpienie i operacja :-/ :-( No ale jak noe chciało wyjsć dzidzi No to cóż ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry