reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

[QUOTE="OlaMagda09, post: 14049670, member: 163281 pierwsza wizyta powinna byc miedzy 8tyg a 12tgd .. Wczesniej nic nie widac , takze nie martw sie i cierpliwosci :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
[/QUOTE]

Ja w obu ciazach bylam w 5 tyg i cos tam bylo juz widac i nawet fotki mam.
Ale fakt, ze tak konkretnie widac juz cos kolo 7-8 tyg jak bije serdusio :_)

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

reklama
Życiowa czemu nie pójdziesz już na zwolnienie?
Aby pójść przed 10 tyg do lekarza. W poprzedniej ciąży prawie do końca brałam luteine zobaczymy jak będzie teraz.

Mała Mi bo chce urlop wykorzystać normalnie. Teraz miesiąc mam na wyszkolenie na cacy pracownika żeby był w stanie samodzielnie podejmować decyzje. Później dwa tyg urlopu a od sierpnia zwolnienie.
Ja się dobrze czuje wiec nie ma problemu. W biurze mam klimatyzację. Obiady z dowozem. Automat z sokami chlodnymi pod nosem ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

No tu sie z Toba zgadzam Zyciowa, ale ja sklaniam sie bardziej ku temu, jak pisalam, ze nie zaciazylam i chce z nim ustalic co dalej... a gdybym jednak zobaczyla 2 kreseczki, to przesune wizyte o 2 lub 3 tygodnie

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Paraplu a Ty kiedy miałaś okres? I jak wychodzi Ci termin z om?

13 kwietnia i termin mam na 19 stycznia :)

I tak jak dziewczyny pisaly, najlepiej isc 7-8 tydzien. Kruczyca poszla bardzo wczesnie i nic nie bylo widac i sie dziewczyna zdolowala. A bylo wiadomo, ze to za wczesnie aby zobaczyc kropka. I teraz biedna niepotrzebnie sie stresuje bo za 2 tygodnie na pewno juz zobaczy :)

A ja poszlam dopiero w 7tc i pieknie widac bylo juz serduszko :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Ostatnia edycja:
Ja mam urlop macierzyński od 10 lipca do 10 stycznia , potem wezmę troszkę wychowawczego tak z 4 miesiące do czerwca , będzie mieć 10 miesięcy i wracam do pracy :-) żłobek mam juz zaklepany bo tu kolejka jest rok .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ja ide w polowie lipca na urlop i juz nie wracam. Tez musze przeszkolic nowa osobe, ktorej jeszcze moj kierownik nawet nie przyjal :]

oar8gox1q9487g3m.png

Ja macierzyńskiego mam rok po porodzie i tez bym chciała wrócić do pracy od razu po.. ale martwię się właśnie czy będę miała co zrobić z małym itp. Zobaczymy jak to będzie[emoji14]najwyżej mamę ściągnę z innego miasta ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India no to faktycznie. .. moja od razu zaczęła organizacje nowej osoby... ja po urlopie wracam na 2 tyg. Pozamykam sprawy itp i sajonara[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry