Aniaa_H
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty się mnie nie pytaj ha ha ja wiedziałam że nie mogę przeć i juz... chociaż i tak mała miała krwiaka na głowie przez to bo ona już była w kanale rodnym. ..Matko czemu trzymali Cie 3 godziny na partych bez rozwarcia?! To chore! Powinni od razu jak zaczely sie partr bez rozwarcia zawiezc Cie na cesarke. Co oni mysleli, ze magicznie nagle zrobi Ci sie 10 cm rozwarcia?!
Bardzo bardzo wspolczuje takich przezyc i nie dziwie Ci sie, ze masz po tym traume i chcesz cesarke.
![]()
W moim szpitalu są dostępne. Powedz mi coś więcej jeśli wiesz o tej metodzie proszę![]()
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi jeszcze raz gratuluję :*
Kurde, ja o porodzie jeszcze nie myślę. Jakoś nie dociera to do mnie![]()
A ja mysle od wielu lat. [emoji23] mnie na zywca przeraza od dawna i dlatego zawsze interesowalam sie tym tematemwczesniej chcialam tylko i wylacznie cesarke ale odkad jest zzo to chce zzo
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
to znaczy, ze kolezanka ma zly gust [emoji14] [emoji2] [emoji6]
Mamakulka to jest nic, wczoraj zrobilam sobie owsianke i cala wyladowala w koszu, bo po pierwszej lyzce mialam odruch cofajacy [emoji14] ale ja miewam takie akcje, wiec to raczej nic nie znaczy
Dziewczyny, cesarka czy nie, grunt zeby dzieciatka szybko i zdrowo przyszly na swiat, potem sie wszystko zapomina [emoji6]
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy===