Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
MałaMi!!!!!!! Fantastyczna wiadomość!!!!!!!!![emoji16][emoji16][emoji16][emoji171][emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego wieczoru [emoji5]
Wcześniej miałam bardzo regularnie okresy od tego miesiąca tak sie stało. Nigdy w życiu nie miałam plamien ani takich akcji. Wtedy mi Bielasik powiedział ze wygląda jak promienie, albo przedłużająca się miesiączka a było to wtedy 2 tyg od pierwszego plamienia. Bętę wtedy miałam 0,3 jak w szpitalu robili. Endo 1 mm. Potem za 10 dni jak byłam u naszej to powiedziała ze wszystko tam w środku ok , bielasik też tak powiedział i jeden lekarz i drugi nie widzi nic złego i nie wiedzą skąd te planienia. Dała mi lutke zeby zatrzymać plamienia, które się nie zatrzymaly tylko zmieniły barwę. Mialam brać 10 dni i juz od początku miało przestać- tak mówiła i ze albo w trakcie albo po odstawieniu dostanę normalną miesiączkę i wtedy od 16 dc brać luteine znowu 10 dni żeby pomóc zajść w ciążę. Planie cały czas, czyli nadal nie mam swojego 1 dc żeby czekać na przyszła owulacje. Najlepsze jest to że jajniki mnie zaczęły kłuć dopiero jak zaczęłam brać luteine , ale owulacja wtedy? Często nie czuje owulacji.Sandra. Ja bym szczerze mówiąc nie liczyła na okr es w tym terminie bo Ty przecież przyjmowałas luteine. Jaka dawka w ogóle? Wydaje mi się , że możesz mieć nadzerke bo przy tym schorzeniu plamienia się zdarzają. Może owulacji tez nie było , bo spadła Ci znacznie waga wiec to mogło zaburzyc cały cykl. Dlatego tez staranka nie owocne. Luteina powinna wyrównać cykl I wtedy powinnaś zacząć znów działać. Co powiedziałaś lekarce jak przyszła s do niej? W szpitalu zrobił Ci usg lekarz i jak zdiagnozowal? Przepraszam ale nie pamiętam jak to było dokładnie...
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Sandra. Ja bym szczerze mówiąc nie liczyła na okr es w tym terminie bo Ty przecież przyjmowałas luteine. Jaka dawka w ogóle? Wydaje mi się , że możesz mieć nadzerke bo przy tym schorzeniu plamienia się zdarzają. Może owulacji tez nie było , bo spadła Ci znacznie waga wiec to mogło zaburzyc cały cykl. Dlatego tez staranka nie owocne. Luteina powinna wyrównać cykl I wtedy powinnaś zacząć znów działać. Co powiedziałaś lekarce jak przyszła s do niej? W szpitalu zrobił Ci usg lekarz i jak zdiagnozowal? Przepraszam ale nie pamiętam jak to było dokładnie...
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To może warto lekarza zmienić albo pójść na konsultacje do ieszcze jednego. .. bo to normalne nie jest... ale lekarz powinien po usg powiedzieć chociaż czy owu juz była czy będzie po pęcherzykach i po ciału żółtym. Ja bym zmieniła lekarza i najpierw szukała przyczyn plamien i tego co się dzieje w organizmie a później bym się starała o ciążę.
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom