reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Właśnie wiem ze mają dobre opinie i są jednymi z najlepszych. Bielasik witał na świecie mojego pierworodnego 8 lat temu i tak mi zszyl krocze po nacieciu że miałam wejście jak dziewica hehe. Ani jednego dnia spokoju. Raz albo dwa razy dziennie wyleci coś malutko bardzo na wkladke, albo nawet nie tylko przy podcieraniu. Albo po seksie ciutke poleci wiecej. Nawet sobie palca wepchalam sprawdzić czy obcego jakiegoś tam niema hehe szyjka twarda wysoko i czasami na jej wyjściu taki biały glucik a czasami z krwią odrobinke.
Chyba muszę to olać i czekać bo co innego mogę wymyślić. Jak do piątku nie dostanę okresu albo na teście będzie jedna to zadzwonie spowrotem do Bylinskiej i znowu ją nawiedzę.

reklama
MalaMi, bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo gratuluje :-) ciesze sie razem z Toba :-) cudowna wiadomosc!!!! :-)

oar8gox1q9487g3m.png

Dziękuję dziewczyny [emoji5]
Wizyte mam dopiero 20.06 także troche poczekam sobie.
Pierwszy test robiłam 25.05 i był cień cioniowatego cienia dosłownie, ledwo co zauważalny, na drugi dzień to samo no i M mówi to zrób jeszcze jeden w poniedzialek dla pewności no i zrobiłam wczoraj okolo południa i odrazu takie krechy.

Gratulacje MalaMi :-)
ja wczoraj zaklepalam wizyte u gina na 08.06. na 20. I albo podejrzymy kropke albo sprawdzimy co sie dzieje i ustalimy plsn dalszego dzialania

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Hej :)
Mała ale nadal się ciesze :) kurde jak głupek :)
A do wizyty to zleci raz dwa, zobaczysz ;)

Anna a test będziesz robiła wcześniej czy nie? Bo na usg może być za wczesnie i nic nie zobaczysz i będziesz się martwić tylko.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie 3 tygodnie trzeba na wizyte czekać! Ot doktorek ma wzięcie!
Wychodzi mi że to będzie 9 tydzień wtedy. Może zadzwonie do niego i pojade szybciej troche.

MalaMi - wystarczy za 3tygodnie :) pierwsza wizyta powinna byc miedzy 8tyg a 12tgd .. Wczesniej nic nie widac , takze nie martw sie i cierpliwosci :-) przekichane są te pierwsze 3 miesiace ale zeci zobacYsz :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Mała Mi wszędzie piszą ze 8-9 tygodnia iść najlepiej. Tylko żeby kwas foliowy przyjmować :)

Wiesz idąc wczesnej jest to ryzyko ze nie będzie widać zarodka/serduszka itp i będą nerwy..

Ja jutro do pracy ech masakra...
W ogóle czasami mnie boli brzuch jakby prądy mi przechodziły hehe się rozciąga szystko aż czuje. ..

reklama
Anna a test będziesz robiła wcześniej czy nie? Bo na usg może być za wczesnie i nic nie zobaczysz i będziesz się martwić tylko.

Testuje za 2 dni,a do gina ide potwierdzic ciaze (powinien byc rowno 5 tydz w dniu wizyty) albo ustalic z nim dalszy plan dzialania i bardziej ku temu sie sklaniam

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Do góry