reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Zrób drugi jutro . Ja na tym nic niestety nie widzę , ale faktycznie kilka fot i na każdej co innego można zobaczyć.
W sumie termin miesiączki był na niedziele tak?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie termin miesiączki był na niedziele tak?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Cazarnuszka zrob drugi za 48h najlepiej bo poziom bety wzrasata co 48h , nie jutro .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Po terminie wydaje mi się że już kreski byłyby mocniejsze, ale każdy organizm ma inaczej najlepiej właśnie powtórzyć płytkowym
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
OlaMagda poziom bety wzrasta cały czas jak jest ciąża. A po przyroscie w ciągu 48h określa się prawidłowy rozwój ciąży.
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Okres planowo miałam mieć w niedzielę tydzień temu. Mam opóźnienia 8 dni, ale nie wiem kiedy owu byla. Jak byłam w szpitalu 8 maja to lekarz wtedy stwierdzil że owu jeszcze nie było bo w środku wygląda jak przedluzajacy okres. Potem byłam 18 maja u doktorki i też ona nie wie kiedy byla owu. Mogła być na początku maja , albo między wizytami w szpitalu i lekarki albo po wizycie u doktorki. Nie wiedziała kiedy byla owulacje jak ja zapytałam. A może byla kilka dni temu. Z J i tak dzialamy bardzo często. I zauważyłam ze plamie po seksie dzisiaj to juz samo na różowo albo taki bardziej śluz zabarwiony na jasnoczerowono. Ja nie wiem co sie dzieje, lekarze też. Czemu plamie półtora miesiąca, oni nie wiedzą to ciekawe skąd ja mam wiedzieć
Życiowa
To może warto lekarza zmienić albo pójść na konsultacje do ieszcze jednego. .. bo to normalne nie jest... ale lekarz powinien po usg powiedzieć chociaż czy owu juz była czy będzie po pęcherzykach i po ciału żółtym. Ja bym zmieniła lekarza i najpierw szukała przyczyn plamien i tego co się dzieje w organizmie a później bym się starała o ciążę.
reklama
Mamakulka