reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie nic nie boli tylko tak mi się zdarza ze mnie zamuli w brzuchu. Ale tak ponoć w 3 trymestrze jest. Oby się nie rozwinęło w rzyganie! ;)

India będzie drugi synek? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jej, nie moge uwierzyc, ze dzisiaj sie dowiem :-)
Czuje, ze chlopak, ale w pierwszej czulam, ze dziewczynka ;-)

oar8gox114xxmi3b.png

Może będzie odwrotnie. Oby się pokazało ładnie :) Ty jesteś normalnie taka cierpliwa, że podziw. Ja to dostawałam szału bez usg! A Ty? Kilka tygodni i luzik :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Problem z alkoholem w Polsce jest ogormny :( Moj tatko to nawet piwa nie pil ale za to naszych 3 sasiadow to straszni alkoholicy. Pamietam jak wychodzilam o 7.30 z domu do szkoly to sasiad juz wracal na autopilocie ze sklepu (otwarty od 6).
Drugi sasiad tak znecal sie psychicznie nad swoimi synami, ze obaj teraz pija :( a chlopaki fajne, bardzo pracowite i obrotne ale ojciecich zniszczyl :( bardzo przykro sie na to patrzy bo ja z tymi chlopakami od pieluchy sie znam i razem sie bawilismy.

A wracajac do przyjemniejszych tematow to moj K od samiuskiego poczatku bardzo zaangazowany jest :) czyta sobie o ciazy, o tym co sie u dzidzi w tej chwili rozwija, co powinnam jest a czego nie i lata do sklepu i robi mi zdrowe obiadki :) jutro oczywiscie jedzie ze mna na USG i 20 czerwca do poloznej rowniez. Dla niego to jest taka oczywista oczywistosc, ze ma byc :) zreszta dla mnie rowniez jest oczywiste ze ma byc [emoji16] zmajstrowal to niech teraz we wszystkim uczestnieczy [emoji16] ;)

9ewnvfxmgto5niho.png

India trzymam kciukasy :) :) oby się dzidzia pięknie pokazala :)
U mnie kolejne to nie wiem czy juz bedzie polowkowe bo to będzie skończony 19tydz? A kolejna wizyta dop po 4tyg w lipcu..
No właśnie ja zauważyłam ze mój tej ciąży tak nie przezywa jak pierwszej. Wtedy pamiętam we wszystkim mnie wyreczal itp a teraz tak jakos mniej go interesują wizyty, nic nie mówi czy będzie chcial iść ze mna na usg... Może dlatego ze ma teraz zdecydowanie więcej dodatkowej pracy niż kilka lat temu i ta nasza budowa - dzis rozpoczął mąż wylewac fundamenty :)

Co do tego przykrego tematu alkoholizmu to mój teść jest alkoholikiem. Tesciowa sie kilka lat temu rozwiodla i od tego czasu nie widziałam teścia. Generalnie on byl nieszkodliwy, jak sie z moim poznałam to jak przychodzilam to zawsze zagadal itp no ale zawsze byl na rauszu, czy to mniejszym czy większym. No ale moj mowil ze wspomina dzieciństwo na poszukiwaniach ojca po barach... :( szkoda mi z jednej strony ze Filip dziadka nie pozna i przede wszystkim tego ze po rozwodzie odwrocila sie od teściowej i Bartka jego babcia (matka ojca) bo jak to teściowa mogla się rozwieść... Takim sposobem Filip nie ma ani dziadka ani prababci

reklama
Do góry