reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to super :) oby tak dalej był zaangażowany. A czujesz się dobrze?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie czuje sie duzo lepiej niz 2 tygodnie temu :) jestem duzo mniej senna, nadal wiecej niz normalnie ale mniej niz 2 tygodnie temu. A ja jestem okropna jak jestem senna :D gorzej jak z dzieckiem [emoji16] i cycki bola bardzo ale za to jakie ladne i pelne sie zrobily [emoji7] zawsze jak lezalam na plecach to klatka jak u faceta byla, plasko jak stol ;) a teraz takie sliczne pagorki mam [emoji16][emoji7]

Wlasnie Paraplu, u Ciebie 7 tydzien, niedlugo pewnie bedzie mdliście ;-)

oar8gox114xxmi3b.png
Noo juz 6tc+2 :) od wczoraj gorzej mi wchodza sniadania. Nie mdli jakos specjalnie ale nie potrafie dokonczyc sniadania.

India trzymam kciukasy :) :) oby się dzidzia pięknie pokazala :)
U mnie kolejne to nie wiem czy juz bedzie polowkowe bo to będzie skończony 19tydz? A kolejna wizyta dop po 4tyg w lipcu..
No właśnie ja zauważyłam ze mój tej ciąży tak nie przezywa jak pierwszej. Wtedy pamiętam we wszystkim mnie wyreczal itp a teraz tak jakos mniej go interesują wizyty, nic nie mówi czy będzie chcial iść ze mna na usg... Może dlatego ze ma teraz zdecydowanie więcej dodatkowej pracy niż kilka lat temu i ta nasza budowa - dzis rozpoczął mąż wylewac fundamenty :)
Tez mysle, ze to przez nadmiar obowiazkow. Na mojego K tez spadla masa obowiazkow na raz i czasem nawet zapomni zapytac sie jak sie czuje. Na pewno Twoj stara sie wszystko ogarnac zebys miala jak najmniej zmartwien.

Co do tego przykrego tematu alkoholizmu to mój teść jest alkoholikiem. Tesciowa sie kilka lat temu rozwiodla i od tego czasu nie widziałam teścia. Generalnie on byl nieszkodliwy, jak sie z moim poznałam to jak przychodzilam to zawsze zagadal itp no ale zawsze byl na rauszu, czy to mniejszym czy większym. No ale moj mowil ze wspomina dzieciństwo na poszukiwaniach ojca po barach... :( szkoda mi z jednej strony ze Filip dziadka nie pozna i przede wszystkim tego ze po rozwodzie odwrocila sie od teściowej i Bartka jego babcia (matka ojca) bo jak to teściowa mogla się rozwieść... Takim sposobem Filip nie ma ani dziadka ani prababci
Smutne to :( niesamowite ile rodzin cierpi przez alkohol :(

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Dziewczynki wpadam tylko na chwilkę, bo trzeba coś w domku sprzątnąć a dopiero do domku wróciłam ;p jestem już po usg ;)
Jeden pęcherzyk pękł i gin mówił że zaczyna się tworzyć ciałko żółte, tylko teraz trzeba czekać około 10-14 dni i się okaże czy doszło do zapłodnienia i czy się przekształci w ciałko żółte ciążowe ;)
Mam brać progesteron od dzisiaj przez 8 dni i zobaczymy co z tego będzie ;)
Jeśli się okaże, że się nie udało to w następnym cyklu bierzemy mojego M pod lupę i jego będziemy badać ;)
Ale póki co jestem dobrej myśli ;)
Ściskam Was ;*

Kulcia jak nie masz komu oddawać/sprzedawać to możemy się jakoś ugadac ;) blisko mamy a to będą ponad dwa miesiące różnicy :)

Nuska super ze pęcherzyk pękł! mocno trzymam kciuki żeby tam już się ślicznie dzieliła komoreczka zaplodbiona :)

1464354487-1d1mld.jpeg

a ja ległam przed tv po obiedzie i patrze jak mój gra[emoji14]ale już mam książkę koło siebie :) chyba z 15 w tym miesiącu.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa zapodaj fajnymi tytułami książek ??? Ja ostatnio skończyłam "central Parc " po francusku guillauma musso . I nie wiem co mam zrobic ze swoim życiem haha

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Hello :-) my już w domu.
Dziecko zdrowe, 364g, termin porodu taki jak z om, czyli 12.10. Łożysko jest na tylnej scianie. Polozenie dziecka glowkowe, czyli juz glowka w dol, tak?
Lekarz byl swietny, wszystko tlumaczyl i pokazywal. Szyjke zbadal- jest dluga, wiec ok:-)
No i na 99% dziewczynka :-)
Niestety Radka to ogtomnie zasmucilo...

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Do góry