reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

super India :)
kurde aż myślę że jakbym miała mieć jeszcze jedno to chciałabym córeczkę a najlepiej bliźniaki hahahah
dobrze ze zdrowe i piękne zdjęcie masz :) opłacało się czekać :D

OlaMagda ja póki co zacytuję się w serii z przeglądu reader's digest. serie "książki wybrane" :)
bo mam ich chyba z 30 i każda czeka na swoją kolej a są niezobowiązujące ze tak powiem wiec jak wrócę w środę do pracy to nie będzie mi żal ze nie mam czasu czytać[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dla nas to zaskoczenie :-) :-) :-) ale cieszymy sie, cieszymy :-)

oar8gox114xxmi3b.png

-India gratuluję!!! Ale cudna dzidzia!

-Życiowa zazdroszczę Ci :(

-Viola
smutne, ale wiem co czuł Twój mąż. Nie raz ściągałam mamę spod sklepu, kiedyś to nawet z tym swoim facetem się tam pobili...

Kurde laski wy to macie dobrze, że macie w domu faceta. Mnie tak naszło dziś, a samej z brzuchem to ciężko, mała mi wysoko uciekła i ciężko mi sie teraz oddycha.

Ja się na czytaniu nie mogę skupić.

Ja uwielbiam czytać ! Uwielbiam ! Mało osób mi wierzy ale nauczyłam się cztac w wieku 4 lat i pierwsza moja książka to Czarnoksiężnik z krainy Oz :)
Mogę polecić Jodi Picoult, bardzo fajna autorka. Lekkie w stu procentach nie są ale mają różne wątki które generalnie rozluzniaja podczas czytania. No i zawsze ciepłem napawa mnie Kalicinska seria Dom nad rozlewiskiem. Boże o książkach bym mogą napisać Wam esej :D jeżeli lubicie kryminały to polecam Wam Gillian Flynn. Ma tylko trzy powieści ale bardzo dobre.

KasiuMarysiu jutro sobota :* wiem, że ciężko masz w tej chwili. Ja byłam bez męża 3 tygodnie i mnie szlag trafiał. Teraz jak ma na popołudnie do roboty to tez sama ogarniam wiele spraw i często się wkurwiam, że go nie ma. Życzę Ci żeby wszystko się ułożyło jak należy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia zdolniacha z Ciebie:)
Mi za młodu(jak bym teraz stara była ;P) to nie chciało się czytać, dopiero na studiach zaczęłam.

Korzystajcie laski z Waszych chłopów ;)

Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa ;*
to czekanie będzie ogromnym sprawdzianem mojej cierpliwości hehe ;p
Ale twarda jestem, dam rade ;)
Dzisiaj jeszcze pomęczyłam mojego M, coby szanse były większe hihihi ;p
a teraz już powolutku zbieram się do pracy, a tak mi się nie chce, ze to masakra ;p

India śliczne Maleństwo ;)

Ja teraz jak widzę zdjęcia usg bobasków, albo kobiety w ciąży, albo takie małe bąbelki to normalnie się rozpływam ;D w pracy potrafię siedzieć na kasie i cieszyć się jak głupia jak mi taki maluszek zrobi papa albo się do mnie uśmiechnie ;)

Miłego wieczorku Laski ;*

Kasiamarysia - kładę sie na plecach wyprostowana dobrze. Ściągam nawet stanik który mi przeszkadza ,najcześciej mnie bierze wieczorem jak sie kładę spac , masakra poprostu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Do góry