reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pewnie dam Wam znac dopiero wieczorem, bo po Usg idziemy na spacer i cos zjesc, wiec jak cos nie denerwowac sie, ze nie pisze :-)

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Alkohol miesza w głowie, co do tego wątpliwości nie mam. Moja kumpela ma ojca który dzień w dzień pije. Raz mniej raz więcej ale pije. A mama jej z nim siedzi, bo zawsze parę groszy przyniesie, nie dużo ale zawsze. Szkoda mi tej mamy, a nawet ta moja kumpela jej nie szanuje. Jakby powiedziała do mojej mamy zamknij się to bym w twarz dostała. A ta jej mama utrzymuje ja w Katowicach. Szkoda mi takich biednych kobiet :(

India mąż idzie z Tobą?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

India biedulko , Ja takiego Życia nie znam ale siostra mojej mamy pierwszego męża miała pijaka , szkoda gadać ....
Idzie maż z tobą na usg? Moj był na połówkowym , teraz to ostatnie mam 5 lipca to nie wiem czy pójdzie ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ja tez dziś dzien jak codzień , mały jeszcze i mnie , jego rodzice sobie wczoraj zrobili romantyczna kolacje a dziś mamuśka poszła na siłownie i nie wiem kiedy po niego wróci :-) potem muszę iść na zakupy , jutro idziemy na sklepy , a w niedziele we Francji dzien matki , i u teściowej obiad ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Mój najpierw nie bardzo chciał chodzić na usg bo się wstydził[emoji14]teraz to ciągnie na każde hehe

Kurde wiecie co od 2 dni mi coś niedobrze się robi. Mam obawy czy dolegliwości pierwszego trymestru nie wrócą. ...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ;)
Niedawno wstałam i teraz jem śniadanko i kawkę piję ;)
Pewnie spałabym dłużej gdyby nie to, że o 11 jadę do gina na podgląd pęcherzyków ;D
Dzisiaj nockę mam, więc pewnie pośpię troszkę po obiedzie ;p

Dziewczynki przykro mi z powodu waszych rodziców, ojców ;/
Ja osobiście mam wspaniałych rodziców, ale problem alkoholowy nie jest mi obcy. Prawie wszyscy moi wujkowie czy to od strony mamy, czy taty są alkoholikami... Ile razy to zaczepiali na mieście bo im do alko kasy brak...
Może nie wiem na własnym przykładzie jak to jest "żyć z alkoholikiem w domu", ale widziałam jak ich rodziny to przeżywały, jak burzyli wszytko co mieli, jak wykańczali moje ciotki i kuzynostwo eh ;(

India trzymam kciuki i czekam na fotki Maleństwa :D

Lecę się szykować i do gina ;) Napiszę jak wrócę do domku, także do później i miłego dzionka ;*

Ja akurat nie miałam w domu alkoholika bo jak moi rodzice wpadli to już byłam na swoim. Tzn wcześniej już były początki tego dziadostwa ale nie było to aż tak bardzo głębokie. Ja generalnie chyba dlatego tak wyfrunelam z gniazda. W wieku 19 lat mieszkałam w Norwegii juz .

Nuska daj znać jak Twoje pęcherzyki! Oby było oki :)

Mój najpierw nie bardzo chciał chodzić na usg bo się wstydził[emoji14]teraz to ciągnie na każde hehe

Kurde wiecie co od 2 dni mi coś niedobrze się robi. Mam obawy czy dolegliwości pierwszego trymestru nie wrócą. ...

Mnie od srody boli zoladek i troche mnie czysci. A w srode na wieczor to i bol kosci mialam. To jakis wirus

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Do góry