reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India ja też Cie popieram, ojciec się Tobą nie interesował, ale jak mu potrzeba to wie gdzie szukać.
OlaMagda ja będę próbowała właśnie tak karmić ok 23 i poczekam kiedy zacznie płakać, jeśli przespi nawet do tej 5-6 to wielki plus dla mnie. :-)
Kuleczko jak kupisz nocne pampersy to pewnie przespi spokojnie :-)
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda ja będę próbowała właśnie tak karmić ok 23 i poczekam kiedy zacznie płakać, jeśli przespi nawet do tej 5-6 to wielki plus dla mnie. :-)
Kuleczko jak kupisz nocne pampersy to pewnie przespi spokojnie :-)
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Mamakulka
Właśnie nie chce nocnych bo mnie to przeraza , że on będzie leżał w tym. I oparzenia i inne dziadostwa.
A karmić nie planuje w nocy to racja . Jeśli się obudzi to jasne ale specjalnie budzić niet.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A karmić nie planuje w nocy to racja . Jeśli się obudzi to jasne ale specjalnie budzić niet.
Mamakulka
India no raczej ze będziemy trzymać! Tyle się naczekalas
Paraplu
Nosz kuuuuuuu*wa!!! Wybacz, wiecej nie potrafie napisac bo mi sie same niecenzuralne slowa cisna. Przykro miMoj ojciec tez byl alkoholikiem, w dodatku po rozwodzie ( mialam 9 lat) mial nas w d..., a na stare lata mu sie przypomnialo i kilka lat temu dostalam pismo z mopsu, ze mam sie stawic z dokumemtacja ile zarabiam, ile mnie zycie kosztuje, zeby go wspierac finansowo.... Tak sie wkur....jak nigdy. Bo on nas mial w dupie, do tego stopnia, ze jak mialam 18 lat to chcialam nawiazac z nim kontakt. Wiedzialam od ciotki, ktora go spotkala gdzie pracuje i poszlam do niego. Duzo bzdur mi opowiadal, klamal itp. Kontakt byl i nagle sie urwal na dlugie miesiace, znowu mial mnie w dupie az dostalam tel ze szpitala ,ze lezy pobity i czy mam ubezpieczenie, bo on nie ma. Pojechalam, posluchalam go, na jego prosbe zadzwonilam.do dziadka ktory tez mial nas w d...., pojechalam do jego bylej, zeby mu poprzywozila ciuchy i powiedzialam sobie ,, nara stary".
Moj tatko byl absolutnie wyjatkowym tata! Az sie poryczalam teraz tesknie za nim.India no to tez miałaś z ojcem pięknie ... nie znam ojca co by był normalny. Mam nadzieje, że poznam - mojego męża ty pewnie znasz swojego
Mnie by było zwyczajnie żal malucha co tyle godzin we własnych sikach śpi jak się nie będzie budził to jasna sprawa niech śpi ale jak się obudził to nie ma bata będę brać na ręce jak to India mówi ja miękka pipa jestem
Ja wstalam, kończę śniadanie i dzien jak codzień. Nic szalonego
India powodzenia :*
MałaMi90
Witam,
Ja swojego bąbelka też przestałam karmić w nocy jak miał trzy miesiące.
Kulcia nje martw się że będzie mokro małemu czy coś w nocy jak nie je to mniej sika, no czasem się zdarzyło że pampersa zabrakło i prxesikal aż. Wygodne są pantsy i są bardzo chłonne.
Miłego dnia
India trzymam &&&&
Ja swojego bąbelka też przestałam karmić w nocy jak miał trzy miesiące.
Kulcia nje martw się że będzie mokro małemu czy coś w nocy jak nie je to mniej sika, no czasem się zdarzyło że pampersa zabrakło i prxesikal aż. Wygodne są pantsy i są bardzo chłonne.
Miłego dnia
India trzymam &&&&
India9
Paraplu, ja wiem, ze moj ojciev bylby dobrym ojcem gdyby nie pil. Alkohol sprawil, ze sie zmienil, przykro, ze nie znalazl sily na to, zeby z tym walczyc. Na pewno bylo nam lepiej bez niego niz gdyby mial nas tak olewac. Jako dorola juz osoba przekonalam sie jaki jest i mi nie zal. Trudno, bylo minelo. Gdybym miala full kasy pewnie bym mu dala za posrednictwem mopsu, ale nie mam. Szkoda mi go jako.czlowieka, ale nie pozwole aby wlazl ze swoimi problemami w moje zycie. Dla mnie temat zamkniety
Życiowa
Cześć
co do budzenia w nocy to zależy od dziecka i jego potrzeb. to jest moje zdanie wyrobione podczas studiów a później poparte doświadczeniem. moja mała w szpitalu nie przespala ani jednej nocy... miałam jej dosyć. .. nie chciała jeść. przez pobyt w inkubatorze nie chciała piersi. co 2 godz sciagalam mleko a w dzień uczyłam się ją karmić (bez powodzenia) to był koszmar... a jak wrocilysmy do domu to jakby mi ktoś dziecko podmienil[emoji14]spala od 21-9 i tak przez pół roku później czasami bywały noce ze się obudziła albo na pierś albo tak po prostu żeby ją pogłaskać czy znaleźć smoczek[emoji14]ale sporadycznie bardzo. rehabilitantka mówiła mi ze dzieci w trakcie reh śpią bo są po prostu zmęczone ćwiczeniami. .. ja miałam serię przy każdej zmianie pieluszki z Marysia od 2 tygodnia jej życia. ..
ale Mania do tej pory jest złota do spania w zimie 18-19 śpi a teraz maks 21 i nie marudzi
mam nadzieje ze jej brat tez będzie spał
India kochanie trzymam mocno kciuki!!! napisz koniecznie co i jak po wizycie i zdjęcie wklej jak będziesz miała
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
co do budzenia w nocy to zależy od dziecka i jego potrzeb. to jest moje zdanie wyrobione podczas studiów a później poparte doświadczeniem. moja mała w szpitalu nie przespala ani jednej nocy... miałam jej dosyć. .. nie chciała jeść. przez pobyt w inkubatorze nie chciała piersi. co 2 godz sciagalam mleko a w dzień uczyłam się ją karmić (bez powodzenia) to był koszmar... a jak wrocilysmy do domu to jakby mi ktoś dziecko podmienil[emoji14]spala od 21-9 i tak przez pół roku później czasami bywały noce ze się obudziła albo na pierś albo tak po prostu żeby ją pogłaskać czy znaleźć smoczek[emoji14]ale sporadycznie bardzo. rehabilitantka mówiła mi ze dzieci w trakcie reh śpią bo są po prostu zmęczone ćwiczeniami. .. ja miałam serię przy każdej zmianie pieluszki z Marysia od 2 tygodnia jej życia. ..
ale Mania do tej pory jest złota do spania w zimie 18-19 śpi a teraz maks 21 i nie marudzi
mam nadzieje ze jej brat tez będzie spał
India kochanie trzymam mocno kciuki!!! napisz koniecznie co i jak po wizycie i zdjęcie wklej jak będziesz miała
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
India9
Wiec nie ma sie co martwic :-)
Poza tym moja mama ma teraz bardzo fajnego meza, a Radek fajnego dziadka :-)
Moja kolezanka miala fantastycznego ojca, ale niestety zmarl niespodziewanie, kiedy ta byla jeszcze w postawowce. Zycie jest niesprawiedliwe.
Poza tym moja mama ma teraz bardzo fajnego meza, a Radek fajnego dziadka :-)
Moja kolezanka miala fantastycznego ojca, ale niestety zmarl niespodziewanie, kiedy ta byla jeszcze w postawowce. Zycie jest niesprawiedliwe.