reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
To chyba zależy jak nauczysz sobie dziecko , moje oba juz mając 3 miesiące spały cała noc a najlepszy sposób to poprostu nie dawać mleka w nocy czy to z piersi czy inne ani nie przewijać ani nie wyciągać z łóżeczka , wiadomo są wyjątkowe noce gdzie raz za czas wyciągniesz dziecko chwile ponosisz , ale cel w tym by nauczyć dziecko ze noc jest nocą i w nocy sie śpi a nie chodzi ani nie nosi ani sie nie je ani nie pije . ;-)
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Dla mnie to jakis hardcore, zeby 3 miesieczne dziecko w nocy ignorowac[emoji14]Przeciez jesc musi. Sa dzieci, ktore od poczatku przesypiaja cale noce i takie, ktore potrafia i co 2 godziny sie budzic :-) podobno dzieci na mm dluzej spia w nocy. Ale pierwsze slysze, zeby tak malego dziecka nie karmic na zadanie :-)Ja tak dobrze nie mialam ze swoim. Budzil sie w nocy
KasiaMarysia23
Dzień dobry
OlaMagda, jak pisałam ze chciałabym tak nauczyć dziecko to mi dziewczyny napisały ze się z motyka na słońce porywam. Moja mama miała tak ze mną, że w nocy spałam, czasem może dawała pić. Ja tez uważam ze można tak dziecko nauczyć
Przynajmniej nocke przespaliscie
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda, jak pisałam ze chciałabym tak nauczyć dziecko to mi dziewczyny napisały ze się z motyka na słońce porywam. Moja mama miała tak ze mną, że w nocy spałam, czasem może dawała pić. Ja tez uważam ze można tak dziecko nauczyć
Przynajmniej nocke przespaliscie
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
India no to tez miałaś z ojcem pięknie ... nie znam ojca co by był normalny. Mam nadzieje, że poznam - mojego męża ty pewnie znasz swojego
Mnie by było zwyczajnie żal malucha co tyle godzin we własnych sikach śpi jak się nie będzie budził to jasna sprawa niech śpi ale jak się obudził to nie ma bata będę brać na ręce jak to India mówi ja miękka pipa jestem
Ja wstalam, kończę śniadanie i dzien jak codzień. Nic szalonego
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie by było zwyczajnie żal malucha co tyle godzin we własnych sikach śpi jak się nie będzie budził to jasna sprawa niech śpi ale jak się obudził to nie ma bata będę brać na ręce jak to India mówi ja miękka pipa jestem
Ja wstalam, kończę śniadanie i dzien jak codzień. Nic szalonego
OlaMagda09
No kazdy inny , moje dzieci tez nie dostawały juz w nocy od 3 miesiąca , na chude i marne nie wyglądają wcale [emoji3][emoji12]... Mi mama tez tak robiła , u koleżanek tez tak jest . To naprawdę indywidualna sprawa . Szwagierka była u pediatry i powiedział ze małemu wystarczy 4 razy mleko dziennie co 4 godziny 220ml . Także w sawannie nie mieszkamy i wszystko jest zgodnie z konsultacją lekarza [emoji4][emoji3][emoji12]
Mamakulka
Mnie nie o karmienie chodzi a o przewijanie raczej ale ja jestem swiezak wiec co mówię teraz a co będę robić to się okaże jak urodze
OlaMagda09
To wiadomo kulCia ze jak płacze i pieluszka mokra to trzeba przewinąć , a nawet kupa sie zdarzy w nocy :-) ale jak śpi to po co budzić dziecko ? A jeżeli chodzi o karmienie nocne to wszystko w swoim czasie na początku wiadomo dajesz cycka czy butle o 2h w nocy ale powoli trzeba przyzwyczajać ze noc jest nocą i w nocy sie nie je tylko śpi , taki rytm człowieka , tym nardziej ze 3 miesięczne dziecko duzo więcej je w dzien wiec nie potrzebuje juz w nocy :-)
I tak jest tez lepiej jak masz inne dzieci dom męża prace i nie spac jeszcze w nocy to nie każda wyrobi :-)
I tak jest tez lepiej jak masz inne dzieci dom męża prace i nie spac jeszcze w nocy to nie każda wyrobi :-)
reklama