reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To jeszcze o wypelnieniu torby szpitalnej pomysl :-)

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Dziękuję kochane[emoji8] [emoji8] [emoji8] , będę silna [emoji123]

Kulcia hi hi hi mówisz ze jeszcze 6 kartonów? :) kurde ale to same bodziaki czy masz też większe?

India my też zaraz będziemy się szykować ten czas tak szybko leci.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Większe tez :) mam naprawdę dużo ubran dla niego. Teoretycznie bym mogła nic mu nie kupowac do 3 roku życia i później bo synowie mojej siostry zaraz wyróżnia i znowu mam :) i tak w kółko bo oni raczej nie niszczą a ubrania są dobrej jakości. Poza tym gadżetów mam mnóstwo. Mam 3 karuzele na przykład. I dwie maty edukacyjne.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Podkłady to podpaski o to mi chodzilo ;) szlafrok tez mam ale chyba nie wezmę bo pewnie upały jak trza będą. Jeszcze te durne majtasy siatkowe. Boje się ich xD

Swoją drogą to Wy moje drogie macie miesiąc różnicy wiec tez się pakujcie hehe :D

No jeszcze inne :) takie kwadratowe dziadostwo. A poporodowe to te gigantyczne podpaski szalone. Te akcesoria dla mnie mnie trochę przerażają generalnie hehe
Torbę mam ale wole walizkę bo lepiej idzie poukładać wiec musze pożyczyć taka zgrabna mała i juz. Dla malucha brakuje mi kosmetyków ręczników z kapturem i aspiratora. No i ta pieprzona gondola. I chyba koniec.

reklama
Do góry