reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczynki ja dziś sie mało udzielam bo musiałam sobie wszystko porobić bo szwagierka mi małego przynosi na 17h do jutra ! Mam nadzieje ze bedzie spał w nocy masakra Troche jestem zmęczona ale tak jakos nie umie odmówić. .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
No moj M pojechał na mecz bo sędziuje ehhh jutro niby jakaś impreza jest integracyjne sędziów z żonami także jak malego będę miała z kim zostawić to pojedziemy na dłużej a jak nie to pewnie z małym pojedziemy na chwilę. Mały śpi a ja przeglądam internet i właśnie te wkładki do wózka mnie urzekly [emoji5]

- AniaaH popieram Indię, niech pocierpi, pomyśli, bo często słowa bolą bardziej niż czyny.
U mnie kochana 25tydz. A z P ...czuję, że nic z tego nie będzie, przyzwyczajam się do tej myśli .

- Kuleczka mops to co innego, dzwonisz i mówisz jaka sytuacja. Kurczę zazdroszczę Ci. Torbę masz już gotowa kochana?

-Ania czekaj na termin, bo przed może Ci nie wyjśc jak w ciązy jesteś.

- AniaaH popieram Indię, niech pocierpi, pomyśli, bo często słowa bolą bardziej niż czyny.
U mnie kochana 25tydz. A z P ...czuję, że nic z tego nie będzie, przyzwyczajam się do tej myśli .

- Kuleczka mops to co innego, dzwonisz i mówisz jaka sytuacja. Kurczę zazdroszczę Ci. Torbę masz już gotowa kochana?

-Ania czekaj na termin, bo przed może Ci nie wyjśc jak w ciązy jesteś.
Marysiu, kurcze sama znasz najlepiej sytuacje, moze to gra niewarta swieczki??
Przeciez chcial z Toba byc i z dzieckiem, imie wybieraliscie, mieliscie plany i co? Wycofuje sie??

oar8gox114xxmi3b.png

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

Staraczki:
Czarnuszka88....28.........3...........24.05
MałaMi90..........26..........3...........25.05
Aniaa_H............23..........1...........nie wiem! jakoś między 29.05.-01.06.
Anna25.............35..........3...........01-02.06
Nuśkaaa............24.........1............9-10.06
Mandelka ............................................<------- dopisz się :))

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:

Mamakulka........24......1........08.08.216-->26t1d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->23t
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16-->21t5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->20t
India9................30......2........13.10.16-->17t3d
dzwoneczek.......30......2........20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2........03.11.16-->14t
Viola150............30......2........12.11.16--> 6t 2d
Kasia654...........23......1........28.11.16-->10t6d
Ola 21-1995.......22.......1.........
Paraplu..............28.......1.........
Kamila..............27........2..........

Ciężaróweczki, poprawcie sobie tygodnie, albo powiedzcie jak jest dokładnie to dopiszę :)

Aniu kochana jeszcze mam 27 latek [emoji16] jeah! Lubie byc z konca roku [emoji16]

I tp to 19 stycznia 2017 wedlug owulacji.

9ewnvfxmgto5niho.png

Tak czuję, że się zdystansował, może dlatego że przez parę spotkań nie gadaliśmy o tym. Ale wiecie chciałam żeby odpoczął. Jak gadałam z kumpelą to mówi, że już tyle czasu minęło , że powinien powiedzieć w jakim kierunku podejmuje decyzję, a tak ja wiszę bo nie wiem na co się nastawiać. Tu już bym planowała powoli, a z drugiej strony nie wiem na co mogę liczyć. Też mi się wydaję , że już z jego strony to taka zimna gra...tak czuję, że on myśli - że jak powie że nic z tego, to ja nie będę chciała się spotykać....Sama czas mu dałam do połowy sierpnia... ot tak się ma syt.

Kuleczko zaraz rodzisz! :) kompletuj się ;)

reklama
Nie tak zaraz jeszcze dwa miesiące :)

Ja bym mu aż tyle czasu nie dała. Wóz albo przewóz bo kurcze skoro musi się tyle zastanawiać to czy chce? Nie chce Cię dolowac czy coś ale uważam , że powinien podjąć decyzję juz a nie trzyma Cię w niepewności.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry