reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I laktaktor jeszcze

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Ja to na początek olewam, moja siostra nie miała przy żadnym z synów. W razie czego to kupię w szpitalnej aptece :) albo zwykłej hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam ani kropli siary. Trochę mnie to martwi.

Duży brzuszek :*

No smoczki tak tak kupie ;)

A może wspomnę Twoje słowa o nakładach; ) w razie czego męża pośle do apteki i juz :)

Wróciłam ze spaceru i będę smażyć racuchy bo mi się zachciało :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki ;) tyle napisałyście, że mam tylko 183 posty do przeczytania :D heheh

Aniaa_H kochana mam nadzieję, że naszą kolejną wspólną rzeczą będą 2 kreseczki na teście w tym cyklu :D
A gołąbeczki dzisiaj od mamy mojego M przytargaliśmy i to caaaały gar :)
Słonko co do Twojego Mężczyzny to nakopałabym mu normalnie... Jak można coś takiego powiedzieć wrrrr ja odkąd jestem z moim M też przytyłam i też dużo, chociaż zawsze byłam większa i wydaje mi się, że kocha się przede wszystkim za to jaki człowiek jest w środku, wygląd przemija, wnętrze zostaje... nosz ku*wa, ale mnie to zagotowało.
Ma szczęście chłopina, że się opamiętał i przeprosił, ale nie odpuszczaj tak łatwo Mała, trzeba być twardym, nich wie, że źle zrobił :p
Czarnuszka88 ja progesteron dopiero w tym cyklu będę brała, więc nie wiem jaki ma wpływ na temperaturę ;/ walnij testa Kochana ;)
Viola super, że dziewczynka ;) Sama bym chciała mieć kiedyś parkę ;) chociaż to już nie jest ważne, ważne żeby w ogóle się pojawił bobasek i żeby był zdrowy ;)
Kulcia świetne te kocyki, masz talent ;) jak zajdę to też będę taki chciała, albo ze 3 od razu ;)
A z wózkiem to porażka, ja nie czaje jak ludzie mogą wciskać innym gów*no za przeproszeniem a później jeszcze jakieś dyskusje urządzają ehh zgłoś ich jeśli to faktycznie patola, bo szkoda tych dzieciaczków tam ;/
India9 ja się nigdzie stąd nie wybieram jak zajdę, może pisze mało ostatnio, ale ciągle czytam i kurcze lubię tu zaglądać ;)
Poza tym fajne Babeczki z Was i bym tęskniła za forum :*
OlaMagda09 oby Maluszek był grzeczny i ładnie spał, niech nie zamęczy cioci ;)
KasiaMarysia Kochana, popieram Kulcie, nie możesz tak wiecznie czekać, aż P się zastanowi... Daj mu czas do soboty i niech się określa, bo przecież tu nie chodzi już tylko o Ciebie i o niego, ale też o Madzie. I tak będzie jak ma być, a moim zdaniem długo trwa to jego "podejmowanie decyzji". Nie gniewaj się, ale takie jest moje zdanie ;)
Śliczny brzusio masz! :)

Ale się rozpisałam heh nie zdziwię się, jak nie będzie wam się chciało tego czytać hehehehe ;p
Jutro idę do gina na podgląd czy pęcherzyki pękły, bo inaczej nie zacznę brać tego luttagenu ;/
Ale wydaje mi się, że dzisiaj był TEN dzień ;D
Idę książkę poczytać ;)
Miłego wieczorku ;*

reklama
Do góry