reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia ale cotton balls czy tiulowe? pamiętaj ze to wszystko zbiera kurz... ja osobiście jestem na nie jeśli chodzi o baldachimy i zbędne rzeczy przy łóżeczku które zabierają tlen hehe. .. ochraniacz przy Mary miałam ale to dlatego że miałam tv w pokoju i ją odgradzalam od niego... mieliśmy pokój który był mega mały jak na trzy osoby. teraz myślę nad ochraniaczem właśnie czy nie odpuścić. .. szczególnie ze nie zauważyłam żeby Marysia obijala głowę o szczebelki :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

1464285645-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Takie coś. Cottonballe tez mam w kolorystyce która wybrałam do kącika. Białe łóżeczko, biała komoda i dodatki biały, szary i zielony oraz ciutka żółtego. Będę prac te dziady :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie szczerze ci powiem tez sądziłam ze będę prac bo maskowanie dołu łóżeczka bo baldachim itp. siostra mi powiedziała wprost ze ona tez tak myślała i co? po miesiącu (!) to wyprala i później juz nie nałożyła przy córce bo było zakurzone a wiedziała że częściej nie da rady tego prac wszystkiego bo i tak miała full prania i prasowania jak to przy każdym dziecku ;)
także skorzystałam z jej doświadczenia i tego ze znam sobie[emoji14]nie lubię mieć dużo na głowie bo mnie to męczy a jak się mała urodziła to i tak byłam zmęczona wiecznie wiec po co sobie dokładać[emoji14]

oczywiście każda z nas robi jak chce :) ja po prostu wybrałam wygodę zamiast wyglądu[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry