reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kochana Anno ja miałam wszystkie miesiaczkowe dolegliwości i nie robiłam testu bo czekałam aż mnie krew zaleje i koniec końców jak.maz mnie męczył to dla świętego spokoju zrobiłam po 9 dniach. Jak zobaczyłam kreski to krzyknęła ***** mac zaczęłam się śmiać a potem plakac a potem go wysłałam po.kolejne testy. Sama piłam wodę żeby mieć czym je zrobić haha

India liczę na ten termin 08.08 :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A OlaMagda, Marysia i Nadziejka to sie beda scigaly :-)

oar8gox114xxmi3b.png

Kulka, to ja tak w pierwszej ciazy mialam, ze w cyklu w ktory sie udalo testy owu negatywne wychodzily, wiec cykl byl na straty spisany. Odczekalam jakies 5 dni od terminu @ i test z rana w Wielkanoc robilam. Kreska wyskoczyla odrazu, a mnie az spielo, wychodzac z lazienki minelam sie z M. i mu tylko powiedzialam z szokiem na twarzy, ze chyba jestem w ciazy.
Cudowne uczucie. Wtedy robilam 04.04 a teraz 02.02 :D

oar8gox114xxmi3b.png

Hej[emoji5]
U mnie dziś troche nudy, nie ma nic ciekawego.
Kulcia a szyjesz też wkładki do wózka spacerówki tej co jest w zestawie 3w1? Oglądałam i super sprawa i do tego osłonka w kolorek na poręcz dla dziecka( u mnie akurat nie ma możliwości jej wyprać i jest lipa bo dużo spacerujemy to mały je w wózku czasem coś)
Miłego dnia

Ja jak się jie starałam to robiłam co chwila testy i się gapilam czy idzie druga hehe a teraz cierpliwie nasikalam, z racji tego , że był wieczór to wykonałam peeelna higienę twarzy i dopiero sprawdziłam a byłam pewna , że kreska będzie jedną a tu dwie mocne. Mam je na pamiątkę i oczywiście foty tez.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi, witaj w klubie, u nas tez nudy. Dzien leniwca mamy :-) jutro do pracy i rano tesciowa Radzia nam na dwa dni zabiera, wiec po USG idziemy z M. na miasto.
Tak wiec zbieram sily na jutro :-)

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
U mnie sie zaczął 27 tydzień :-)
A wogole z tym moim terminem porodu to taka niewiadoma .. Według ostatniego okresu (16/11/2015) termin porodu by był 22 sierpnia ! Ale ginekolog stwierdziła ze owulacja była pózniej bo to był moj pierwszy okres po poronieniu także mogło sie poprzestawiać i pokręcić dla niej owulacja była nie 5 grudnia a nie 30 listopada wiec termin porodu mówi ze to 5 wrzesień .
Wiec jak któraś bedzie zmieniać tabelkę to napiszcie mi 6 miesiąc i termin 5 września . [emoji3][emoji6][emoji1360][emoji179]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry