reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu, ten o ktorym myslisz ,, po drugiej stronie drzwi". Mozna obejrzec, ale jakis wybitny nie jest. Na Mamie bylam w kinir i tez plakalam :] Mama bardzo fajna byla

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

Staraczki:
Czarnuszka88....28.........3...........24.05
MałaMi90..........26..........3...........25.05
Aniaa_H............23..........1...........nie wiem! jakoś między 29.05.-01.06.
Anna25.............35..........3...........01-02.06
Nuśkaaa............24.........1............9-10.06
Mandelka ............................................<------- dopisz się :))

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:

Mamakulka........24......1........08.08.216-->26t1d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->23t
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16-->21t5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->20t
India9................30......2........13.10.16-->17t3d
dzwoneczek.......30......2........20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2........03.11.16-->14t
Viola150............30......2........12.11.16--> 6t 2d
Kasia654...........23......1........28.11.16-->10t6d
Ola 21-1995.......22.......1.........
Paraplu..............28.......1.........
Kamila..............27........2..........

Ciężaróweczki, poprawcie sobie tygodnie, albo powiedzcie jak jest dokładnie to dopiszę :)

Wikii, może racja, że zagrzebiesz się w tej pracy na amen, a Twój kręgosłup tego nie wytrzyma...! Przemyśl z mężem co i jak, czy warto paprać się w tej robocie czy nie.

Ło jeju Kulcia, też bym miała wkurwa, ze hej! no patolaaaa! Mops miałby co robić.. I jeszcze dzieci kopie Pipa!

KasiuMarysiu, coś nie tak, coś z P.?

Dziekuję każdej z osobna za wsparcie! <3 M. oczywiście przyszedł prosić o wybaczenie. Że on nie chciał tak ostro. Że powinnam wiedzieć, że kocha nad życie. Że jestem jego jedyną miłością, że podobam mu się w każdej postaci nawet z tłuszczykiem. Że jemu chodzi o moje zdrowie, żebym znów nie miała problemów z kręgosłupem (był czas przy dużej wadze, że bolało). Żeby serce nie dostało. Żebym w ciąży dawała radę. I takie tam... Okej, ulżyło mi troszke na sercu, ale tak jak mówiłam tak łatwo nie będzie!
Jeszcze raz dziękuję za pytania, wsparcie i w ogóle, że jesteście <3

Aniuu, powiem Ci, że motywacje mega miałaś! Ja chyba też mogę mieć podobną, bo koło mojego eMcia ciągle jakieś się kręcą. Szczególnie, że odezwała się jego była miłość. Została sama, z dzieckiem.

Póki nie zacznę się odchudzać i żyję nadzieją, że może jakaś Fasolka siedzi u mnie ;D

ja dziekuje za taka motywacje [emoji14] wogole nie kumam lasek, ktore za zonatymi lataja [emoji107] a Twoj M madrze zrobil pokazaujac jej wiadomosc, moj wtedy nie i to prawie rozwalilo nam malzenstwo... ale nie wracam
Brzuch mnie boli jak na @, a samopoczucie nadal be

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko nam stad nie uciekajcie jak zaciazycie :-) bo Ola przepadla, Kamila chyba tez sie gdzies zawieruszyla. No i gdzie jest nasz dzwoneczek?

oar8gox114xxmi3b.png

Do góry