reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Usnelam w peezdu. Tylko mnie wkurzają te kobiety. Mam nauczkę . Mogłam kurde rzucać tym wózkiem po całym mieście żeby sprawdzić xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tak, do mopsu jak najbardziej, szkoda dzieci :-(
Ja wczoraj ogladalam nowy horror i juz w piatej minucie ryczalam, bo kobiecie zginelo dziecko. Wymiekam jak ogladam takie rzeczy

oar8gox114xxmi3b.png

A może i tak zrobię. Tylko czy to da się anonimowo? Myslslam o tym już wcześniej ...

A sral ich pies. Kupię sobie nowy i w dupce.

Jak się czujecie dziewczyny ? Bo ja tak się zaaferowalam sobą. Staraczki kochane niedługo juz terminy i będzie wszystko jasne.

Aniu h jak dzisiaj samopoczucie? Jak Twój chłop dzisiaj ?

Kuleczko oczywiście że się da, a oni maja obowiązek każde zgłoszenie sprawdzić.

Ja się czuję dobrze, trochę ciężko mi się oddycha ale cóż, a tu jeszcze czerwiec, lipiec, sierpień ....

U mnie dzisiaj chłodno wiec spoko. Ale w upały tez w dzień nie narzekam. W nocy mnie denerwuje wszystko

Pamiętam raz zglosilam pracodawcę do pipu. Wiecie co mi odpisali? Ze zgłoszenie jest nieprawidłowe i ja dostane karę jeśli jeszcze raz zgłosze. A zgłaszam bo laska dawała pracownikom fikcyjne umowy i nie płaciła potem i nie miała krsu bo firma fikcyjna czaicie? Przyszedł typ z pipu dostał w lape i juz. Hehe

Wikii, może racja, że zagrzebiesz się w tej pracy na amen, a Twój kręgosłup tego nie wytrzyma...! Przemyśl z mężem co i jak, czy warto paprać się w tej robocie czy nie.

Ło jeju Kulcia, też bym miała wkurwa, ze hej! no patolaaaa! Mops miałby co robić.. I jeszcze dzieci kopie Pipa!

KasiuMarysiu, coś nie tak, coś z P.?

Dziekuję każdej z osobna za wsparcie! <3 M. oczywiście przyszedł prosić o wybaczenie. Że on nie chciał tak ostro. Że powinnam wiedzieć, że kocha nad życie. Że jestem jego jedyną miłością, że podobam mu się w każdej postaci nawet z tłuszczykiem. Że jemu chodzi o moje zdrowie, żebym znów nie miała problemów z kręgosłupem (był czas przy dużej wadze, że bolało). Żeby serce nie dostało. Żebym w ciąży dawała radę. I takie tam... Okej, ulżyło mi troszke na sercu, ale tak jak mówiłam tak łatwo nie będzie!
Jeszcze raz dziękuję za pytania, wsparcie i w ogóle, że jesteście <3

Aniuu, powiem Ci, że motywacje mega miałaś! Ja chyba też mogę mieć podobną, bo koło mojego eMcia ciągle jakieś się kręcą. Szczególnie, że odezwała się jego była miłość. Została sama, z dzieckiem. I "chciała pogadać". "Bo się stęskniła". Nerwa mnie wzięła, szczególnie, że ona po ciąży jeszcze lepiej wygląda jak przed. Ale M. mi pokazał wiadomość i się śmiał, że chyba chora jest.

India, czy chodzi CI o horror "Za zamkniętymi drzwiami" czy coś w tym stylu? Ponoć dobryy? A oglądąłaś horror "Mama"? Bo też coś mi się obiło, że dobry!

Co do cyklowo-staraniowych - kurde, byłam wczoraj na tych wynikach, żeby online mieć od razu tego samego dnia. I cholera nie było. I dziiaj też odpada, bo święto, więc dopiero jutro. A mogłam już poczekać i na to smao by wyszło, jakbym jutro zrobiła i jutro wyniki by były. Eh, mądry człowiek po.

Życiowaaa, na której stronie Kochana był przepis na Twój placek? Ślina mi cieknie. Muszę upiec. Póki nie zacznę się odchudzać i żyję nadzieją, że może jakaś Fasolka siedzi u mnie ;D

reklama
Aniu :* dobrze, że chłop skorygowal wypowiedź :) ciesze się. Powiedz mu o mnie i pokaż i uświadom jak w ciazy się czuje i jak to motywuje do działania :) Kurde obyś była teraz baba w ciazy :)

A Wiki bo nie odpisałam. Ja bym zrezygnowała. Teraz Cię kuszą propozycjami a tak naprawdę niewiele się zmieni.

Aniu a robiłaś ta betę ? Bo nie pamiętam z tego wszystkiego.

Do góry