reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

AniaaH ja mam fb [emoji6]
a tak wogole powiem Wam, ze mam jakus gorszy dzien... [emoji17] od rana glowa boli,plecy, brzuch, do tego mam glupie przeczucie, ze @ przyjdzie przez co ryczec mi die chce [emoji25]
a propos wagi juz pisalam, ze sporp schudlam.A wiecie jaki byl powod? bo za moim M zaczrla latac dwudziestolatka, proponowala mu seks bez zobowiazan, ze nikt sie nie dowie, nie bede wracac,ale ta sytuacja mnie rozwalila na lopatki, przez kilka dni nie jadlam, nie mialam woli zycia... ona ubzdurala sobie, ze on cos do niej ma, bo po prostu byl mily.... jak sobie przypomne, jak sie wtedy czulam [emoji22] ale wzielam sie w garsc dla chlopcow, wzielam sie za siebie, zaczelam biegac, jezdzic rowerem, cwiczenia, zumba.Teraz od kiedy staramy sie o 3 dzidzie odpuscilam sport, ale diety staram sie pilnowac, choc czasem odpuszczam i cos tam zgrzesze [emoji6]
Ale sie rozpisalam

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania no to miałaś motywację Ci powiem, wcale Ci się nie dziwie :) teraz jest ciepło wiec rower jak najbardziej polecam. :)
Złe samopoczucie możesz mieć i przed @ i przed ciąża, także trzymamy kciuki i czekamy, do niedzieli juz 2 dni :)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania, ja termin @ mialam na piatek, a w poniedzialek przed chodzilam zla, zdolowana, brzuch na @ bolal strasznie. To byl paskudny dzien. A we wtorek dwie kreski :-)

oar8gox114xxmi3b.png

No ja mialam nadzieje, bo mialam pewne objawy ciazowe. Dlatego jak w poniedzialek zaczal mnie bolec malpowo brzuch, w dodatku podbrzusze bylo nabrzmiale jak na @ to siedzialam w pracy, w glowie same brzydkie slowa ciskalam i mialam depreche. Kuleczka wtedy mnie pocieszala, ze ja tez tak bolal brzuch. Wiec na dwoje babka wrozyla, albo @ albo ciaza :-) zycze tego drugiego.
W pierwszej ciazy tez mialam objawy malpowe.

oar8gox114xxmi3b.png

Mnie nie bolał a nakurwial hehehe
A dziś 29 tydzien ;)

Kurde ta laska od wozka jest jakaś jebnieta w czoło przecież nie wytrzymam. Zjebala mnie od wariatek i wysmiala ze mam "se zglaszac" i "trzeba było ogladnac" to się wkurwilam i jej napisałam ze dla mnie to patologia chamstwo I oszustwo to teraz się sadzi heheh no ja pierdykam da się jakoś zablokować komentarze? Więcej nic nie kupię używanego poważnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kucia ona chyba jest niezrownowazona psychicznie i ta jej koleżanka tez... nie kumam ludzi takich ale może ja jestem inna jakaś.
naprawdę mi by do głowy nie przyszło żeby sprawdzać blokadę kół i na zwolnionej blokadzie jeszcze podnosić wózek żeby sprawdzić czy koła się trzymają hehe no ale człowiek uczy się na błędach.
przy poście masz taką strzałkę po prawej na gorze jak ja klikniesz to powinny wyskoczyć opcje a wśród nich "wyłącz poqiadomienia"

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co ja chyba po prostu usunę post bo śmieci na grupie. To jest jej siostra wiec nic dziwnego, że jej broni :)

A ty dobrze napisałaś , że jakbyś nieświadomie sprzedała coś uszkodzonego to byś zwróciła siano. Mnie by było osobiście wstyd gdybym miała taką sytuację. Ale olewam ja.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry