reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki :-)
Wikusia - taka ładniutka jesteś na fb :-*
Jakie plany na dziś dziewczynki ?
Aniaah jak tam z M ?
Ja dziś sprzątam a popołudniu bede robić za nianie , szwagierka mi przynosi na noc synka ( 3 miesiące ) mam nadzieje ze bedzie spał w nocy :-/ :-D
Violka - to zapodaj swoim FB na priv jak masz ochotę :-)
KulCia - bidulo :-/ lepiej kupcie nowy wózek :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Dzień dobry.

Wiki mimo wszystko powinnaś się zastanowić, bo może rzeczywiście to lepsza opcja i wcale nie będziesz chciała odchodzić. Każdy indywidualnie pochodzi. A co Twój mąż na to???
Jeśli chodzi o zdjęcia to robiłam przyjaciółce parę zdjęć, jedno trochę podrecilam, a ona wstawila na fb. Jako że mieszka w Krk tam należy do jakieś grypy tylko nie pamiętam jakiej i.parę osób pytalo kto jej robił zdjęcia, czy mam czas bo im brakuje fotoamatorów. Oczywiście ja to wszystko amatorsko. O i tak wyszło. Możesz sobie zobaczyć u mnie na fb Agnieszka D.

Dziewczyny ale jestem zła! Mój brat jest gruby, ma początki cukrzycy, a moja mama mu na wszystko pozwala. Robi dziś na obiad sos mięsny z kasza ale mój brat wczoraj powiedział że on woli z ziemniakami. Nosz kurde! Ile zdrowsza jest kasza, cała rodzina 5.osób je kasze, ale dla niego mama chce obierac ziemniaki. Juz 4 pepsi w ciągu tygodnia kupił. Aż mnie nosi normalnie! I się z nią pokolcilam.

Dziewczyny nie o to chodzi, że nie chce Wam powiedzieć. Chodzi o to, że u mnie ciągle jeden temat. Czasem po prostu opadam z sił i chce się poddać, bo nic nie potrafi tak wykończyć człowieka jak niepewności.

Niestety chcą ludzie szybko sprzedać i tak się dzieje, my też musimy sprawdzać. Mój tata kupił auto, oczywiście nie sprawdził wszystkich drzwi, a tu się okazuje ze z tyłu nie odbijają, szyby elektryczne tez od pasażera do polowy się odsuwaja i nie chcą zasunac. A na umowie było aż podkreślone, ze zapoznał się ze stanem technicznym auta.

Wiecie co? Nigdy nie było mi tak przykro jak teraz. Nigdy... Zamknęłam się w pokoju i ryczę. M.nie chcę widzieć nawet.... Niech sobie idzie ode mnie i da mi spokój.. :(
Wkurzył się o coś w pracy i na mnie się wyżywa.. ! Ale jeśli tak powiedział w nerwach, to znaczy, że tak myśli..
Mówiłam mu, że chcę już szybciej dostać ten okres albo wiedzieć, czy jestem w upragnionej ciąży czy nie. A ten nagle wyskoczył z mordą i swoją przemową, że - pisząc łagodniej i spokojniej - w skrócie: lepiej, żebym w ciąży nie była, bo się spasłam, że jestem za gruba, i że mam się wziąć za siebie, a nie za dziecko. Że w ciąży i po ciąży będzie jeszcze gorzej, i że pierwszy raz ma nadzieję, że ten cykl jest nietrafiony, i żebym się najpierw porządnie odchudziła, a potem "sobie zachodziła". Że nic nie mówił, bo myślał, że sama się za siebie wezmę, ale on nie widzi chęci zmiany. I że nic dziwnego, że nam nie wychodzi.

To było gorsze jak policzek. Nigdy mi tak nie powiedział... Zawsze mówił, że kocha, taką właśnie, jaka jestem. Owszem, przytyłam 30 kg od czasu naszego poznania, ale jak ja marudziłam, że przytyłam, to on tylko pieszczotliwie szczypał mnie za sadełko, ale nigdy, przenigdy tak mnie nie zranił. To co ja napisałam to lżejsza wersja jego słów. Boli, strasznie boli..
To jest cios poniżej pasa. Ja całe życie byłam grubasem i wiem jaka to krzywdzi jak wszyscy mówią ze jestem gruba. Dlatego teraz mam problem z jedzeniem bo schudłam jestem za chuda a mi ciągle mało. I wiem że to wina mojej własnej rodziny, która całe życie mnie krzywdzila słowami GRUBA ŚWINIA, SCHUDNIJ GRUBASIE itp. Mój J mnie pokochał jak byłam prawie stu kilowa i nigdy nie powiedział że mu siebie podobam albo że mam schudnąć. Wiem kochanie co czujesz. Ale jak byłam pulchniejsza to za to byłam modelką size plus i mialam gdzieś co mówią inni. A najbardziej są krzywdzące słowa od najbliższej osoby.

Ja testu nie robiłam[emoji16] czekam. @ nie ma juz 5 dzień[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]. Lutke mam brać do piątku. I potem powiedziała ze jak dostane @ to od 16 dnia cyklu a jak nie dostane??? To mam brać bez przerwy na podtrzymanie ciąży ? Już sama nie wiem. Tyle się na czytałam w necie

Czarnuszka ja z luteina miałam tak ze jak nie miałam okresu to musiałam ja odstawić w pewnym momencie i wtedy dostawałam @ jakbym była była ciąży to bym @ nie dostała do np. 5 dni i znowu wizyta u gin po zrobieniu testu.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam tak jak Życiowa ale z dupkiem. Brałam 16-24 i po 4 dniach miał być @. Zawsze był więc nie wiem jakby to było jakby była w ciąży. Pewnie by @ nie było.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry