reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulka, tez bym sie wkurzyla. Moze sprobuj oddac..
Kocyki piekne !!!! Gdyby nie to, ze mam juz dwa.dzieciece i jeszcze dwa moze dostane to tez.bym zamowila.
A wlasnie, minal miesiac jak na bebiprogramie sie rejestrowalam, chyba bede musiala.do nich zadzwonic....

AniaH - żółwik, beczka i piąteczka :-)

Ola, snap mi zamula tel. A ogólnie nie jestem facebook'owa ;-)

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Cooooooo ty o oddaniu zapomnij. Laska twierdzi ze sama zepsułam. Generalnie patola jak cholera. Dziecko z pokoju koper wyrzuciła z tekstem wypierdalaj mi stąd także wiesz. Nie będę się pchac. Głupia jestem bo myslslam ze okazja jak cholera. No cóż. Jechać jedzie ale jak się podniesie np przy krawężniku to może odpaść.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda gadać :/ przyjaciółka wpadła i mnie wyciągnęła. Poprawiła mi humor, podobno jest zainteresowanie moimi zdjęciami w Krk ;)

- India tak tak zgrabna laska :)

-Viola gratuluję :) zaraz zobaczysz że będziesz na połówkowy leciała :)

-Ania przepraszam ale masz dupka. Wybacz. Kurde ale się zdenerwowalam! Przecież kocha się za serce nie za wygląd. Ja to jestem wredna powiedziałabym ze jak mu nie psuje to niech łapy trzyma przy sobie. Miałam właśnie napisać to Czarnuszce jak pisała ze jej mąż oglądał filmy erotyczne. Biedne moje :(

-kulcia piękne Kocyki ;] namawiaj męża żeby zrobił wózek, bo szkoda ze kasa wydana, a może da się naprawić.

-Ania miłego odpoczynku, czekaj cierpliwie do niedzieli :)

Ja mam jeszcze jeden wózek ale sama spacerowke wiec może da się przełożyć mechanizm i po sprawie. Albo gondole przemontowac. Syn będzie miał tuning fury :D

Kasiu nie krępuj się i mów jak coś Cię gryzie. Po to.jestesmy żeby się pobulwersowac :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Część dziewczyny :)

Co do tej propozycji to trochę źle bo ja nie wytrzymam, i nie chodzi mi już teraz psychicznie bo gdyby nie nacisk na dziecko to jakoś bym przebolała tam wszystko i dała rade. Ale fizycznie... zastępca też rozkłada towar, jeszcze zależy który ale formalnie rozkłada, ciągłe pretensje itd a po 2 przeszkolenie itd to nie tak szybko, jedna laska od nas była ale wymiękła, płacze lamenty i nie skończyła, to już inna bajka.... Póki co mam mieć więcej obowiązków jako kasjer, oczywiście za darmo, jakoś słabo to widzę. Jak to kierowniczka uważa samoocena wzrasta, w biedrze? No średnio... Wiadomo w cv później by lepiej wyglądało tylko jakim kosztem i ile czasu? Kolejne dwa lata mam tu tkwić?

Kseniu kurde wkurzają mnie tacy nieuczciwi ludzie. Jak sprzedają coś uszkodzonego i nawet o tym nie wspomną. Ja kiedyś jak już wam wspominałam kupiłam wózek bo była mega okazja i leżakuje na strychu. Wtedy za 250 zł był wózek 3w1, chodzik i ciuszki. Super paczka ale kobita nie dała torby do wózka i adapterów niby były w aucie i miała nam dosłać. Mhm do tej pory nie wysłała. Numer zmieniła i tyle z obiecanek. Ale adaptery mozna dokupić.

Kasiu zawsze możesz nam się wygadać :* ale nie będę naciskać, jak będziesz chciała to powiesz :*
A ogólnie to o co chodzi z tymi zdjęciami? :)

AniaH jak tam sytuacja z M?

Do góry