reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie sie suwaczek przesuwa :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
A ja sie z moim pokłóciłam i leze u mnie w pokoju i se obejrzę film na iPadzie po polsku , a ten w salonie przed tv ! Nie pytajcie o co bo takie pierdoły ze wstyd opowiadać :p ....

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Szkoda ze india, viola , i Anna nie macie ani Facebook ani snapa ani instagram :-/ rzesza każda cos ma ... Fajnie by by było was widzieć troche .
Ja uważam ze najlepszy jest snap :-)

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

AniaH, oby zemsta byla slodka :-). Ja jak na miekka pipe przystalo gniewac sie nie umiem. Topnieje jak lody na plazy...

Hahaha oj Ty miękka pipko ;D ja też tak mam, pioooona!

Wstawiam Was coś, co mnie rozbawiło i lecę spać. Do jutra Dziołszki!
Czekałam dziś a wyniki online ale nie było, chociaż miały być, więc pewnie dopiero w piątek. Szkoooooda.

2129_94d3.jpeg

DOBREJ NOCKI <3

AA, i Kseniu - przepiękne te kołderki. Już mówiłam,że jak będę miała dla kogo też coś zamawiam, i od Kseni i Życiowej Madzi! Ale jeśli będę miała koomu kiedyś...! :(
Jeszcze raz buziaki <3

Mamakulka ten espiro? czytałam właśnie opinie. ja bym zrobiła dym chyba. ale sama mówiłaś ze patola jakaś wiec kasy pewnie nie oddadzą. .. z drugiej strony skąd taki wózek mieli...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale w tych suwaczkach nie leci dalej tylko w tym.samym.miejscu jest .

Ania to teraz stringi na dupe i paraduj po domu :D co się będziesz hehe ja tak robię po kłótni[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Leci, leci, ale nie codzinnie i opoznia o dzien czy dwa. Nie wiem czemu. Na innym forum lepiej mi dziala niz na babyboom, a przeciez z baby ten suwaczek jest

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Życiowa a cholera ich wie. Ja nie będę robić dymu bo mi szkoda nerwów. Napisałam ten komentarz i tyle. Kasy nie odda nie ma chuja zresztą dobrze ze to 200 zł. Mówię mojemu żeby naprawił i juz a ten nie bo on nie będzie tym jeździł hehe on nowy kupi.

India no mi się jie przesuwane zrezta kurde co przeinstalowywalam to mi się usuwa.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry