reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnuszka88, to rozumiem, ze tez starasz sie o trzecia dzidzie ? jak milo, ze nie jestem sama ;-)
tak tym pieczeniem apetyr robicie, a ja tkwie w pracy :-/ a z checia jakas drozdzowe bym wciagnela ;-)

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarnuszka88, to rozumiem, ze tez starasz sie o trzecia dzidzie ? jak milo, ze nie jestem sama ;-)
tak tym pieczeniem apetyr robicie, a ja tkwie w pracy :-/ a z checia jakas drozdzowe bym wciagnela ;-)

Ja tez trzecie w drodze Ania :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

OlaMagda09, gratulacje :-)
kurczę, z chęcią stworzę taki suwaczek, jak masz Ty '-) jak byłam w ciąży z pierwszym to Milenka była brana pod uwagę gdyby córka była :-D przy drugim już zmieniliśmy i znów syncio. Teraz mamy nadzieję na córcię, imię znów zmienione ;-)

OlaMagda09, gratulacje :-)
kurczę, z chęcią stworzę taki suwaczek, jak masz Ty '-) jak byłam w ciąży z pierwszym to Milenka była brana pod uwagę gdyby córka była :-D przy drugim już zmieniliśmy i znów syncio. Teraz mamy nadzieję na córcię, imię znów zmienione ;-)
A jakie imie dla dziewczynki?:-)

Powiem Ci, ze ja przed zajsciem w ta ciaze bralam pod uwage Przemka, ale jak sie okaze chlopiec to moj synek wynegocjowal ( a raczej nie pozostawil wyboru) Mateusza. To chyba jak Twoi chlopcy, co? :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India9, dokładnie :biggrin2:
Z tym, że ja od zawsze miałam ulubione imiona dziewczęce, a chłopięce nie bardzo :no2:
O Przemku marzyła moja mama, mi się w zasadzie podoba więc pierworodny tak ma. A Mateusza wybrał Przemek i też nie było innej opcji :blink:
A z dziewczęcych w pierwszej ciąży miała być Milenka, w drugiej Lenka lub Nadia.
A teraz Natalka, Kornelka lub Nikola.
Więc pewnie jeśli się uda, to znów będzie synek - ale tu jak zwykle nie będę zdecydowana :wink:

Tak kochana o trzecia. Starszy ma 8 lat, młody 6, więc już samodzielni.liczę na córeczkę a mój J to synka by chciał. Rodzinka.pl normalnie[emoji170]
Czarnuszka - ale a jakiego powodu zapis na forum ?
Bo ja No jak bym nigdy nie poroniła a wszystkie moje ciaze i starania przebiegały książkowo to nigdy bym sie nie zapisała na jakiekolwiek forum .

w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Ja bardzo lubię rozmawiać a jak zamieszałam z byłym mężem na wsi to nie miałam do kogo mordki odezwać. Do niego też nie szczególnie no i dlatego też nie jest już moim mężem hehe. Najpierw na staraczkach, potem listopadowki 2008 a urodziłam w pazdzierniku[emoji16] potem marzec 2010. Naprawdę z samotnosci zalogowalam się na forum. Mój mąż ciągle pił z kumplami i mnie zostawiał samą w domu wiec szukalam wirtualnego szczęścia[emoji2]

U mnie z racji tego ze nie w Polsce mieszkam to z imieniem było nie łatwo bo musiało byc tylko międzynarodowe które i we Francji i w Polsce nie bedzie dziwnie brzmiało .
Dla dziewczynek wybraliśmy : Milena , Walentyna , Emilia , Alicja .
Dla chłopców : Milan , Rafael (rafciu) , Stan (Stasiu ) , Mathiu ( Mateusz ) , Oliwier .
Bo te wszystkie imiona dobrze brzmią i po polsku i po francusku .
A imiona typu : Przemek , to wogole Francuz ci nie wymówi , śmiech na sali :-D

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

U mnie od razu było ustalone że i jeden i drugi to syn. Tak chciałam i tak mam i jakos czulam że będą synusie. Teraz marzy mi sie moja malutka Nadia. Jak bedzie syn to Wiktor chyba, Marcel też ładne . Tak ostatnio rozmawialiśmy z J o tym hehe.

Tak kochana o trzecia. Starszy ma 8 lat, młody 6, więc już samodzielni.liczę na córeczkę a mój J to synka by chciał. Rodzinka.pl normalnie[emoji170]]
jak się uda to u nas będzie podobnie :wink: trzymam zatem moooocno kciuki za Ciebie :biggrin2:
A i mi marzy się malutka córusia, i powiem Ci, że pewnie Nadię wezmę pod uwagę gdyby się udało, choć na razie póki co Natalka mi w głowie została ;-)

A imiona typu : Przemek , to wogole Francuz ci nie wymówi , śmiech na sali :-D

w4sq9jcgl8bvvbsq.png
ha ha no mogłoby być ciekawie :)

reklama
Do góry