reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej ho. Ja się zajęłam szyciem dla synka pościeli .

Co myślicie w ogóle o tym żeby noworodek miał poduszke? W sensie taka jakby jej nie było ale jednak :) taka płaska . Ja właśnie szyje. Wstawię Wam focie jak skończę :)

Życiowa super ;)

Ania h super postawa. W końcu Ciebie będą przepuszcza niedługo :*

Sandrus ja brałam luteine ale nie wiem jak temperatura bo na w ciazy będąc brałam.

Nadia źle mi się kojarzy bo pracowałam z jedną taką pinda poyebana.

Nuska hej hej kochana :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa, super, że z małym okej! <3 głaskaaaam!

Czarnuszka, rób teściora, będziesz wiedzieć co i jaaak! Już powinien wyjść. CO do luteiny to nie mam pojęcia, więc nie pomoogę :(

Dziękuję za pochwałę! Nadal będę tak robić, a niech babiszony wstrętne se prychają i wzdychają. W dupie to maaaaam! Myślałam o tej sytuacji jak Życiowa ostatnio, i jak tylko jedna laska afere zrobiła, żeby Madzia weszła szybciej. Absolutnie to popierałam, i jak sama byłam świadkiem tej sytuacji, to aż grzech nie zrobić nic w tym kierunku!

Rozwolnienie znowu mam. Sołreczka, że Wy o obiadkach a ja o kupie, ale no nie mam krępacji do Was ;D Tak na zmianę mam od soboty - rozwolnienie, zatwardzenie, i znowu rozwolnienie, ze skurczami brzucha i żołądka. Już nie wiem co mam jeść, żeby mnie nie pędziło. To ewidentny znak, że źle jem - za dużo i za tłusto. Jak już znów oficjalnie powiem, że mi z ciążą nie wyszło, to biorę się za dietę. To mój cel, a coooo! Jak byłam na diecie w styczniu to nie miałam jazd z wizytami w wc.!

zadziwiające ze najczęściej rakiety ataki są przez kobiety robione... kurde nie kumam zupełnie przecież one do cholery tez były w ciąży. ..

byłam na wizycie wszystko ok. ruchy przestałam czuć bo synu naparza w łożysko z tyłu a matce dupcie i plecki wypina do głaskania[emoji14]
oczywiście w poprzek jest póki co ale gin mówi ze spory chłopak :) tak na życzenie szybko robiła mi usg pokazała ze się rusza i ze seruszko bije żebym się nie martwila :)

następna wizyta u niej 22.06 a polowkowe prywatnie 14-15.06 :) u tego samego co prenatalne robiłam :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluje udanej wizyty[emoji4]

Czesc Kobietki!
Jesli chodzi o imiona to mi sie marzy mała Bianka, Anika albo Marysia. Z męskimi imionami zawsze miałam problem. Oskar ewentualnie;)

W trakcie moich dwoch ciąz miałam zarówno pozytywne jak i negatywne doświadczenia związane z ustąpieniem miejsca itp. Niestety taka ciapa ze mnie troche;), ponieważ należę do osob ktore nie egzekwują swoich praw, nawet jesli wisi tabliczka jak byk, ze kobiety w ciazy obsługiwane sa poza kolejnością, wole poczekać, zeby uniknąć takich sytuacji jak opisała AniaH, bo zawsze sie znajdzie, ktos komu to sie nie spodoba;)

Jak Wam dzien mija? Jakies plany na dłuuuugi weekend?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho. Ja się zajęłam szyciem dla synka pościeli .

Co myślicie w ogóle o tym żeby noworodek miał poduszke? W sensie taka jakby jej nie było ale jednak :) taka płaska . Ja właśnie szyje. Wstawię Wam focie jak skończę :)

Życiowa super ;)

Ania h super postawa. W końcu Ciebie będą przepuszcza niedługo :*

Sandrus ja brałam luteine ale nie wiem jak temperatura bo na w ciazy będąc brałam.

Nadia źle mi się kojarzy bo pracowałam z jedną taką pinda poyebana.

Nuska hej hej kochana :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pokaz koniecznie;) moi chłopcy w łóżeczku spali akurat na poduszce/klinie, ale w wozku przydała sie taka płaska jak najbardziej:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa super :) ja jeszcze siedzę na poczekalni :) jedna pani i ja...
Co do imion to mi dla dziewczynki podoba sie Amelia, Amelka :) natomiast dla chłopca niewiem, z moim jeszcze nie rozmawiałam na temat imion ale on caly czas twierdzi że będzie chłopiec wiec musimy poczekać żeby cos sie dowiedzieć :)

Ja na kafe trafilam jak zaczelam sie starać i dwa miesiące nam nie wychodzilo. W poprzednia ciaze tez "zachodzilam" na kafe wiec teraz tez chciałam miec z kim popisać i po użalać sie :)

Właśniie Kseniu, jak skonczysz to się pochwaal!

Viola od razu daj znać po wizycie.

Co do imion, to zawsze chciałam Maję, Lenę, Antoninę albo Magdę (sobie nawet na trzecie na bierzmowaniu dałam Magda - tak mówię ku naszym Forumowym Magdom ;D), doszły Zuzia i Zosia i Julka. Z chłopców od dawien dawna marzyłam o Filipku (Viola ;)) lub Antonim, i pomyślałam nad Marcinem i Radkiem (Indiaa ;)). ALe że póki co nie mam komu nadać imienia, to wszystko jest w niewiadomej ;D

reklama
Do góry