reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej hej

Wspomnienia :)

Ja Wpadłam na wątek nie wiedząc o ciąży i chyba na drugi dzień od założenia robiłam test. Także nie byłam długa staraczka a w ogóle się nie ujawnialam tylko czytałam Was ale jak zarzadzilyscie przeniesienie tutaj to musiałam żebyście podały hasło do zamkniętego którego nie ma hehe bardzo przywiązana do was jestem.

A luteine brałam Olu bo miałam krwiaka , jeszcze wtedy nie udzielalam się na forum. Taka wytrwała byłam ze autentycznie wątek cały przeczytany i na bieżąco tez a cicho byłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć :)

a ja do was trafiłam jak juz byłam na skraju wytrzymałości psychicznej bo co miesiąc coś się działo u mnie w cyklu... jakieś plamienia, spozniania @... testy robiłam juz w tajemnicy przed moim bo on tez miał dosyć. .. co mi siadało strasznie na głowę. .. pierwszą poznałam KasieMarysie ona już miała testy pozytywne a nie mogła uwierzyć hihi
chciałam mieć wsparcie jakieś i poznać historię innych dziewczyn które być może też miewaly takie akcje.
jak prseszlysmy tutaj to już się udzielalam w miarę regularnie :)
starałam się brać do serca wasze uwagi jak chociażby pupa do góry i nie branie prysznica od razu po zbliżeniu ha ha i się udało :)
a miałam już naprawdę dosyć po takim czasie nieudanych starań. .. :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

na kafe nie byłam zarejestrowana i podpisywalam się gośćMagda. Minka mnie ciągle namawiała żebym się zrobiła na niebiesko ale musiałabym wtedy na kompie to zrobić a mój nic nie wiedział o tym ze na forum pisze jeszcze i nie chciałam żeby wiedział. .. dopiero tutaj przez tel wsztstko mogłam zrobić jak należy ;)

wcześniej duzo przed kafe udzielalam się na innym forum na wątku pco a próby zajścia w ciążę to było bardzo dawno bo mieszkałam w Płocku jeszcze z mężem i chcieliśmy ratować malzenstwo drugim dzieckiem (wiem ze głupota ale kto o tym myślał wtedy) chodziłam na monitoringi itp. ale jak mój wyjechał to nie było już dla mnie sensu żeby pisać bo odpiscilam. a reszta potoczyła się zupełnie dla mnie nieprzewidywalnie. .. no i po kilku latach trafiłam na was już w nowym życiu :)

Witajcie z ranka :-)
Nie mogę zalogować się na telefonie na BB (???) więc później poczytam co u Was.
Miłego dzionka póki co

Mnie apka od wczoraj swiruje. Juz z 5 razy przeinstalowywalam.

Życiowa jakoś mi się skojarzylo z Czekam. Była taka dziewczyna na forum. Kurde ile to czasu już minęło ;)

Chyba dziala...
Ja za to od zawsze pisalam tylko na bb, wlasnie mija 10 lat, szok po prostu ;-) poznalam tu nawet dwie bardzo bliskie mi osoby, z jedna nawet czasem wspolnie wakacjujemy, choc wczesniej sie nie znalysmy przed bb :-)

Przemko 16-09-2006 <3
Mati 02-07-2012 <3
Staramy się o Ciebie Kruszynko więc przybywaj <3

Czekam była ale to nie ja :) pamiętam ją. .. a zagląda któraś na tamten wątek?

co do apki to czasami wystarczy wyczyścić pamięć aplikacji w ustawieniach :)

reklama
Anna noooo kupa czasu kochana!! Ale fajnie :)

Ja trafiłam za grupa jak pisalam ;) ale będę się trzymac chyba że synek będzie na tyle absorbujacy, że się zamotam w pieluchach :D

Do góry