reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej hej

Wspomnienia :)

Ja Wpadłam na wątek nie wiedząc o ciąży i chyba na drugi dzień od założenia robiłam test. Także nie byłam długa staraczka a w ogóle się nie ujawnialam tylko czytałam Was ale jak zarzadzilyscie przeniesienie tutaj to musiałam żebyście podały hasło do zamkniętego którego nie ma hehe bardzo przywiązana do was jestem.

A luteine brałam Olu bo miałam krwiaka , jeszcze wtedy nie udzielalam się na forum. Taka wytrwała byłam ze autentycznie wątek cały przeczytany i na bieżąco tez a cicho byłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć :)

a ja do was trafiłam jak juz byłam na skraju wytrzymałości psychicznej bo co miesiąc coś się działo u mnie w cyklu... jakieś plamienia, spozniania @... testy robiłam juz w tajemnicy przed moim bo on tez miał dosyć. .. co mi siadało strasznie na głowę. .. pierwszą poznałam KasieMarysie ona już miała testy pozytywne a nie mogła uwierzyć hihi
chciałam mieć wsparcie jakieś i poznać historię innych dziewczyn które być może też miewaly takie akcje.
jak prseszlysmy tutaj to już się udzielalam w miarę regularnie :)
starałam się brać do serca wasze uwagi jak chociażby pupa do góry i nie branie prysznica od razu po zbliżeniu ha ha i się udało :)
a miałam już naprawdę dosyć po takim czasie nieudanych starań. .. :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

na kafe nie byłam zarejestrowana i podpisywalam się gośćMagda. Minka mnie ciągle namawiała żebym się zrobiła na niebiesko ale musiałabym wtedy na kompie to zrobić a mój nic nie wiedział o tym ze na forum pisze jeszcze i nie chciałam żeby wiedział. .. dopiero tutaj przez tel wsztstko mogłam zrobić jak należy ;)

wcześniej duzo przed kafe udzielalam się na innym forum na wątku pco a próby zajścia w ciążę to było bardzo dawno bo mieszkałam w Płocku jeszcze z mężem i chcieliśmy ratować malzenstwo drugim dzieckiem (wiem ze głupota ale kto o tym myślał wtedy) chodziłam na monitoringi itp. ale jak mój wyjechał to nie było już dla mnie sensu żeby pisać bo odpiscilam. a reszta potoczyła się zupełnie dla mnie nieprzewidywalnie. .. no i po kilku latach trafiłam na was już w nowym życiu :)

Witajcie z ranka :-)
Nie mogę zalogować się na telefonie na BB (???) więc później poczytam co u Was.
Miłego dzionka póki co

Mnie apka od wczoraj swiruje. Juz z 5 razy przeinstalowywalam.

Życiowa jakoś mi się skojarzylo z Czekam. Była taka dziewczyna na forum. Kurde ile to czasu już minęło ;)

Chyba dziala...
Ja za to od zawsze pisalam tylko na bb, wlasnie mija 10 lat, szok po prostu ;-) poznalam tu nawet dwie bardzo bliskie mi osoby, z jedna nawet czasem wspolnie wakacjujemy, choc wczesniej sie nie znalysmy przed bb :-)

Przemko 16-09-2006 <3
Mati 02-07-2012 <3
Staramy się o Ciebie Kruszynko więc przybywaj <3

Czekam była ale to nie ja :) pamiętam ją. .. a zagląda któraś na tamten wątek?

co do apki to czasami wystarczy wyczyścić pamięć aplikacji w ustawieniach :)

reklama
Anna noooo kupa czasu kochana!! Ale fajnie :)

Ja trafiłam za grupa jak pisalam ;) ale będę się trzymac chyba że synek będzie na tyle absorbujacy, że się zamotam w pieluchach :D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry