reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu chętnie bym Ci wysłała ale nawet nie wiem jak zmniejszyć, spakować do wysyłki taki film... ale mogę się fotkami podzielić jeżeli byś chciała :) mam jakieś na fb ale że nie masz profilu to na @ mogę kilka podesłać, tylko musiałabyś mi podać :)

- Kasia moja koleżanka właśnie miała taką zabudowa ale ta zabudowa była opinana :)

-Wiki Szalejesz ;) a masz w tym ogrodzie jakieś drzewa?

-OlaMagda w końcu mamy mieć dziewczynki ;) może cos w tych smakach jest.

To teledysk do tej parki. Nie chodzi mi nawet o filmowanie, tylko o NICH. Piękna para. Polecam od razu drugi filmik z całego ślubu - mnie wzruszył.

Prawdziwe uczucie takie jakieś bije. Szczególnie piękne to jest jak Pan Młody widzi Młodą dopiero przed ołtarzem. To ich wzruszenie. Do tego oprawa muzyczna w kościele - niesamowita! Naprawdę!
(Jak sie nie chce którejś oglądać to polecam fragmenciki chociaż w minutach:
02:00 - wejście Pani Młodej i wzruszenie obojga
18:19 - przysięga
24:00 - mnie urzeka ta ich radość, jak śpiewają i cieszą się tą chwilą)

Huehuehue :)

Mój wymarzony dzień chciałabym, żeby był wyjątkowy. Szczególny! Żebyśmy byli my najważniejsi. Bez żadnej nerwówki, że coś nie wyjdzie, że coś nie załatwione, bez bieganiny. Żeby iść do kościoła, patrzeć w oczy sobie i powiedzieć "Ja Anna..". Potem po wszystkim sobie zaimprowizować pierwszy taniec przy jakiejś naszej piosence, z którą mamy wspomnienia, i bawić się do białego rana w objęciach męża wśród gości, ktorzy mam nadzieję też cieszą się naszym szczęściem. Taki oto mój plan jest na ten dzień!

KasiaMarysia to nie jest jakiś wielki ogród mały ogródeczek przed balkonami. U nas jest tak że to jest ostatni taki długi blok a za nim jest płot i każdy kto mieszka na parterze ma swój kawałek ogródka do tego płotu. Dziadki mają jakieś natki coś, inni drzewka a sąsiedzi z maluchami piaskownice i basen. Mamy tu trzy tuje, choinke i jakiegoś krzaka, tuje zostają a choinka i krzak do wykopania żeby więcej miejsca było :)

Ania ładniutka ta para, u nas tak nie było... Byliśmy tacy spięci dopiero jak już było po przysiędze odetchnęliśmy :p

Witajcie kochane.
Jak sie czują ciężarówki???chyba sie zaczyna nie ciekawy okres czyli lato . Obyscie szybko przeszły bezobjawowo przez upały[emoji170][emoji171][emoji170]
Staraczki, która teraz testuje???
Ja powinnam mieć @ w niedzielę. Czyli spóźnienia 3 dni. Biorę luteine prawie tydzien i plamienia dalej są ale na szczęście coraz mniej. I strasznie pieką mnie sutki aż bez dotykania bolą. Czy to możliwe że mimo tych plamien i stosowania luteiny zaszłam w ciążę? Albo to od luteiny? Czy test wyjdzie mi prawidłowy?? Nigdzie nie mogę tego doczytać. Wsumie zaczęłam brać w 26 dc więc jakby coś bylo to luteina przytrzyma. Heh już nie wiem.
Z J się pogodziłam. Byla bardzo poważna rozmowa [emoji16] myślę ze pomogła. Póki co jest jak dawniej

Ja ruchy czułam w pierwszej dopiero około 21 tygodnia, ale byłam gruba i to też jest ważne w tym kiedy poczujemy. W drugiej to szybciutko już w 12-13 tyg poczułam.

Mamakulka i jak mieszkanko??. Działacie już z przeprowadzka???

Nie wiem czy o czymś nie zapomnialam co wyczytałam. W razie dopisze[emoji8]

reklama
Mała mi tabelka zaginęła w akcji :)

Sandrus Ty to w każdym wydaniu piękna jesteś.

Co do mieszkania to dopiero 1 klucze dostaniemy bo deweloper jeszcze sprzątanie załatwia oraz popękane kafelki na tarasie co się zowie :) juz przebieram nogami normalnie hehe

Co do brania luteiny to nie wiem , ja brałam od 9 tygodnia do 16 ale nie wiem jaki ma wpływ na test. Chyba żaden...

Ja jak na razie w nocy się mecze upalami. Po prpstu tak się poce jak pojebana sorry za wyrażenie. Poduszke mam mokra . Okno otwarte i się chlodze.

Mala mi, Ania i Wiki teraz testują najwcześniej :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry