reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Na dobranoc!
Dziewczynki poczytajcie sobie, to według Kulci moje idiotyzmy.... takie wpisy "lajkują" i propagują weganie i wegetarianie...
To właśnie Kulcia myśli tylko boi się powiedzieć....
Nienawiść, nienawiść, nienawiść.... co zresztą dziś mi Kuleczka udowodniła swoim zachowaniem.
Kuluś nie musisz odpisywać bo nie czytam Twoich wypocin, tylko weszłam wrzucić ten wpis z i troche dziewczyny uświadomić z kim przybywają na codzień.
"Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Ilość wegetarian i wegan w Polsce to jest jakaś porażka, ja myślę że to polskie, ***** głupie społeczeństwo, ta ***** banda imbecyli która wpierdala te bomby cholesterolowe to jest jakieś ***** nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje, gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to pierdolone 2 czy 3% wegetarian w Polsce, to was powinno się jebać *****, tak się powinno was jebać, jak tylko was może jebać przemysł mięsny. Przemysł tytoniowy was tak nie wyruchał, jak wyrucha was przemysł mięsny, *****. Aż wasz kukle ***** będą swędziały z bólu. To jest dramat *****. To jest dramat, że w tym antypostępowym państwie, w tym państwie w którym media ***** nie były w stanie powiedzieć, że dieta ściśle wegetariańska jest dietą pełnowartościową i przyczynia się do ochrony środowiska, że te mięsożerne KURWY! powtarzam mięsożerne KURWY! mięsożerne KURWY tę dietę bezpodstawnie oskarżały i latami fałszywie dyskredytowały, że to nie jest czymś wartym tego, by tą dietę wprowadzić do podręczników szkolnych. Będzie was cholesterol ruchał w dupę, będzie was ***** dymał tak, jak was Waszczykowski nie dymał. Ta *****, ten mały karakan, jebany Waszczykowski śmieć, zniszczy was. zawały serca, nowotwory, nadciśnienia, otyłości będą wam ***** odbierały smak życia wy ***** idioci. Mięsożerni, polscy idioci. Ja mam to w piździe *****, bo mnie stać na wszystko. Będę żył ***** tak! Wypierdolę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was ***** padlinożerne frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy ***** debile, którzy te kurewstwo śmierdzące wybrali. Nie za ochroną środowiska i redukcją wycinki lasów deszczowych oraz dwutlenku węgla, nie na zdrową dietą i zmniejszeniem wyzysku zwierząt, tylko jakieś kurwy schabowe, mięso wieprzowe w dupę ****** *****, na Waszczykowskich popierdoleńców głosowali. To właśnie jest ta ***** Polska. Przez taką kurwę Polskę, przez was ***** chuje nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście **** warci i trzeba was jebać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych kurwów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście promowali dietę roślinną, którzyście wspomagali słuszną idee, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka Polaków, dzisiaj to jest 500 tysięcy osób, może 600. Tak, tak, tylko to się ***** w tej kurwie Polsce nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że ***** wasze pierdolone kotlety schabowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota ***** na taśmie produkcyjnej i mięso z biedronki dzień w dzień, to wy ***** Polacy, **** z wami. Nie warto było *****, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda ***** gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie kurwy głosowały na Właszczykowskiego niech was szlag trafi, **** warci jesteście, anty-postępowi jesteście. Dobranoc. *****, szkoda było wszystkich wpisów, szkoda było ***** ujawniać wyniki badań naukowych. Głupia polska, głupie ciemnogrodzkie polaczki *****, was do Auschwitz tylko zaprowadzić *****, piecyki włączyć. Szkoda ***** było na was cokolwiek wy głupie chuje wy"
Zródło: Link do: Vegan Terror - Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i... | Facebook

Nosz kurde o tym nie pomyślałam... masakra :)

Kurde chodzi mi to ciasto po głowie ale jutro rano zrobię :)
Nie mam piekarnika a od teściowej nie chce pożyczać jak jej nie ma. A rano to machne dla niej też :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję KasiuMarysiu ;* Tak, rozmawialiśmy niejednokrotnie, ślub jest w zamierzeniach, nawet jeszcze na Kafeterii pisałam datę. Było w planach, ale się zesrało. Samo z siebie. Nigdy się nie kłócilismy o to, nawet jednego słowa w złościach, nic z tych rzeczy. Ale nie wychodzi. "Chcieliśmy" 13 maja 2017 roku, w moje urodziny, ale to już niemożliwe. Zresztą - nikt mi się nie oświadczał xD
Trzy płcie, haha xD wiesz, przypomina mi się kwestia Izy Kuny w "Lejdis": "Będę miała dziecko, trójkę najlepiej, z każdej płci po jednym" czy jakos tak to szło, heheh :)

Kulcio, dziękuję z całego serca za zrozumienie tej batalii mojej o dziecko. I za kciuki, i nadzieję - dziękuję kochana ;* Mam nadzieję, że się spełni! Jesteś ogromnym wsparciem dla mnie!

Tatinko, bardzo mądrze też prawisz. Popieraaam! I serdecznie dziękuję za kciuki, nawet nie wiesz jak bardzo to dużo dla mnie znaczy. I ja za Ciebie trzymam, żeby ułożyło się Wam z mężem i byście w swoim czasie walczyli o rodzeństwo dla Tymka!

CzarnaMadziu, dziękuję, Tobie też wszystkiego dobrego!

Kasiu, a Ty i narzeczony lepiej? Ogarnął się troszkę? Jak babcia Twoja się ma, cieszy się z prawnuka/prawnuczki? :)
Nie wiem czy cuś takiego Cię ineteresuje, ale kiedyś rozmawiałysmy, że mamy podobne upodobania względem kwestii ślubu no i jakby wymagań rodziny. Oglądam dużą ilość teledysków i filmów ze ślubów na yt, i znalazłam jeden, który podbił moje serce. Zupełnie obcy ludzie a aż mi się wszystko trzęsło. Piękny! Jak będziesz zainteresowana to Ci linka prześlę ;)

Narzeczony od wczoraj przeprasza, wysyła mi sms co chwile :) już mi przeszło w sumie, ale jeszcze go potrzymam do jutra żeby lepiej do Niego dotarło :D no chyba że nie wytrzymam, bo taką mam ochotę na niego :D

Babcia zadowolona, dba o mnie bardziej niż ja sama :) już ma dwójkę prawnuczat ale mówi że tego nigdy nie za mało:)

Ja ślub już wstępnie mam zaplanowany. Umowy podpisane z salą, zespołem, kamerzysta itd :)
Za suknia będę się rozglądać koło stycznia bo różnie po ciąży mogę wyglądać:)
Co do linka to poproszę! Sama uwielbiam oglądać takie teledyski z wesel.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od czasu do czasu zjem cos mięsnego żeby zbilansowac słodkie:)
Obecnie siedzę w kanapkach z pomidorami i płatkach z mlekiem. A kapustę uwielbiam!!!! :)

Dziewczyny bolą was plecy między łopatkami?

Aniaa jesteś boska w tych tekstach :) jeszcze nic straconego, jeszcze się oświadczy. Weź go za włosy i pogadaj :) ooo aż Madzia potwierdza kopniakiem :)

Kasia uwielbiam śluby i wesela :) nie mogę się doczekać aż pokażesz kieckie :)

Ciekawe jak dowela ze swoim ślubem.

reklama
Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie :) kolejny raz wezwana przez KasieMarysie i Anię postanowiłam się odezwać :) Odmeldowuję że żyję ;)
Kuleczko jeszcze nie :p urlop mam dopiero 30 ale już później nie wrócę znów mi kręgosłup powrócił boli jak diabli, w tamtym roku było to samo byłam miesiąc na zwolnieniu i potem głupia wróciłam. Z resztą sytuacja z tamtego tyg pracowałam pięć dni pod rząd, i nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie to że pierwszego normalnie 8h drugiego i trzeciego po 12h i to do drugiej w nocy bo było przemeblowanie sklepu (same kabity kuźwa i ochroniarz, który chciał nam pomóc) i później kolejne dwa dni na 8h i po tych dwóch dniach do drugiej w nocy mowie do kierowniczki zasnę zaraz a ona i z tekstem a co my mamy powiedzieć bo była na nocki, tylko ze po pierwsze na 8 godzin a po drugie przed tymi nockami i później po miała dni wolne. Tak mnie ten tekst zezłościł. Ale już tak to zlewam że wczoraj na 8 bym zaspała.
Jak będę już miała urlop to muszę iść z tym kręgosłupem do lekarza, po jakieś mocne tabsy czy coś. No to tyle o mnie :)

Co do Was dziewczyny nie wiem od której zacząć tyle stron, tyle myśli
Tatinko podziwiam Cię po raz kolejny :) mam nadzieje że wszystko się ułoży i z mężem i w ogóle ze wszystkim :* trzymam kciuki mocno.

AniaH kochana jesteś :* a zdradź trochę o tym wymarzonym dniu :) ja uwielbiam słuchać o ślubach przygotowaniach ;) kieckach kurde chyba sobie w urlop załączę filmik z naszego wesela

Marysiu dziękuję że o mnie pamiętasz :) buziaki dla Ciebie, Madziulki i Kicka :* :* :*

Dziewczyny ale macie super brzucholki no w takim tempie te wasze dzieciaczki rosną :)

Mandelka i Ania 25 witam się z Wami :)

Kulcia jak to na własny ślub się spóźniłaś???? :O

Ola ja też Ci zazdroszczę tych widoków i plaży mega :)

Życiowa ale kusisz tym ciachem.

A co do ziemniaczków ja mam faze na młode ziemniaki i mizerie, w niedziele były z kurczakiem a w pn miałam rybe robić a że nie mogłam się doczekać to były ziemniaki z mizerią.
A dzisiaj żyje na kefirze, kabanosach i pomidorach malinowych :) mniam

Chciałam jeszcze napisać coś ale nie jestem w stanie ogarnąć tyle myśli i wątków.

Do góry