reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tabelke ja gdzies wklejalam po poronieniu...

co do slubu laski to na moim bylo 5 osob..maz ja nasz syn i swiadkowie( malzenstwo)..pojechalismy na 5 dni do zakopanego w lutym i w walentynki sie pobralismy.bylo dokladnie tak jak chcielismy..spokoj cisza dobre jedzenie wino i tylko my:)nie zmienilabym nic!snieg slonce..i nasza chwila:)
pozniej zrobilismy u nas w domu impreze mala..

reklama
My zrobilismy wesele na 80 osob, w takiej zwyklej sali osiedlowego klubu kultury.
Do slubu jechalismy bialym MANem, a tanczylismy dirty dancing, ktorego sami sie nauczylismy. Z wesela wracalismy sami na piechote.

To byl magiczny dzien i magiczna noc :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia a przypomnij mi jak to było ze brałaś luteinę i dlaczego. ?
I napisalybyscie dziewczyny tak dla przypomnienia , bo nie pamietam histori wszystkich było to z 6-7 miesięcy temu , z jakich przyczyn znalazlyscie sie na forum czy kafeterii z jakimi problemami .? Bo chyba każda z nas jakiś ma tak to By nas tu nie było :-)
Zacznę od siebie : zapisałam sie na kafeterie bo po 2 udanych ciążach trzecia poroniłam , wiec szukałam porady pomocy i innych dziewczyn które to przeszły i starałam sie odrazu a bałam sie ze nie zajdę juz wcale po poronieniu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Dobry wieczór ;)

Życiowa uwielbiam gruszki, takiego smaka mi zrobiłaś, że hoho a piekarnik mi się spalił i od dłuższego czasu nic nie mogę sobie upiec ;/ a jak narazie, coś nam nie idzie naprawianie (ja bym wolała nową kuchenkę kupić) ;p
Kulcia ja to nie dość, że śpię bez kołdry i poduszki, to jeszcze w stroju ewy hihihi i przy otwartym oknie ;p
Czarnuszka88 cieszę się, że się dogadałaś z J ;) faceci czasami mają jakieś odchyły ;p
Wiiktoriiaaa kochana super, że zajrzałaś ;) jeny jak ja marze o takim miejscu do czytania książek mmmm do domu bym chyba tylko na noc wracała ;p jak mam książki to nic mi więcej nie trzeba (przez kilka godzin, codziennie) ;p
Aniaa_H gołąbki, pychotka, sama robiłaś? ;) ja mam zaproszenie do mamy mojego M na gołąbeczki i chyba w czwartek ją odwiedzimy :D

Byłam dzisiaj na monitoringu i nadal są 2 pęcherzyki ;D jeden ma 17 mm a drugi 18 mm, czyli ładnie urosły ;)
Teoretycznie jutro powinnam mieć owu, ale z racji, że ostatnio pęcherzyk nie chciał pęknąć troszkę mu pomożemy i dzisiaj przed spaniem mój M mi zastrzyk zrobi ;D
I przy zastrzyku są duuuużeeee szanse, że oba pękną :D
I w środę za tydzień mam iść do gina zobaczyć, czy wszytko idzie tak jak powinno ;)
Tylko nie zapytałam co z tym luttagenem (progesteronem) od kiedy mam go brać, bo zawsze dają niby od 16 dc, ale musi być po owu, a ja jutro mam 16dc i boję się, że może być za wcześnie ehhh. No nic, jutro zadzwonię do gina i się dopytam :D

Ja się pojawiłam na forum nie wiedząc jeszcze, że mogę mieć jakieś problemy. Chciałam mieć po prostu z kim pogadać o moich obawach, nadziejach, o tym co przechodzę wewnętrznie. A to dlatego, że u mnie nikt na początku nie wiedział o starankach, a teraz i tak wiedzą tylko mi najbliższe osoby ;)

Witajcie:)
Dzieki za miłe przyjęcie;) i przepraszam za tak nieeleganckie wparowanie na wątek.
Cos o mnie: stuknie mi niedługo 30, mam juz 2 dzieci, aktualnie KP, wiec ciezko powiedziec o jakichkolwiek cyklach i pewnie zejdzie mi troche zanim wszystko sie unormuje. Pokibicuje w tym czasie reszcie;)
Gratuluje tym, ktorym sie juz udało!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

- mandelka witaj :) oby nasze forum przyniosło Ci dużo siły i udany cykl :)

-Nuska no trzymamy kciuki!!!!

-OlaMagda ja szukałam informacje czy komuś przed terminem @ wyszła ciąża z testu owu. Pamiętam mi pozytywne wychodziły i trudno było mi uwierzyć że to ciąża.

Ja założyłam wątek na Kafeterii bo w grudniu miałam wszystkie objawy ciążowe, byłam pewna ze się udało i że jestem w ciąży. Chciałam znać opinie innych i też strasznie mi się ciągnął czas od owulacji do testowania więc stwierdziłam że fajnie będzie czekać z kimś i dzielić się spostrzeżeniami z innymi :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak moj maz mi w swieta powiedzial, ze chce drugie dziecko ( po 3 latach mowienia mi, ze nie damy rady z drugim i on nie chce sie decydowac) bylam taka szczesliwa i przestraszona, tu moglam przeczekac czas do testowania. Bylam pewna, ze nie uda mi sie za pierwszym razem a tu taka niespodzianka. I pamietam jak Ola ciagle powtarzala, ze za pierwszym razem tylu osobom sie udalo, wiec i u mnie moze sie udac. A Kuleczka mnie pocieszlala jak pisalam, ze brzuch na @ boli.
:-) :-) :-)
Kazda z Was cos wnosi w nasza codziennosc i lubie tu zagladac :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry