Dobry wieczór
Życiowa uwielbiam gruszki, takiego smaka mi zrobiłaś, że hoho a piekarnik mi się spalił i od dłuższego czasu nic nie mogę sobie upiec ;/ a jak narazie, coś nam nie idzie naprawianie (ja bym wolała nową kuchenkę kupić) ;p
Kulcia ja to nie dość, że śpię bez kołdry i poduszki, to jeszcze w stroju ewy hihihi i przy otwartym oknie ;p
Czarnuszka88 cieszę się, że się dogadałaś z J
faceci czasami mają jakieś odchyły ;p
Wiiktoriiaaa kochana super, że zajrzałaś
jeny jak ja marze o takim miejscu do czytania książek mmmm do domu bym chyba tylko na noc wracała ;p jak mam książki to nic mi więcej nie trzeba (przez kilka godzin, codziennie) ;p
Aniaa_H gołąbki, pychotka, sama robiłaś?
ja mam zaproszenie do mamy mojego M na gołąbeczki i chyba w czwartek ją odwiedzimy
Byłam dzisiaj na monitoringu i nadal są 2 pęcherzyki ;D jeden ma 17 mm a drugi 18 mm, czyli ładnie urosły
Teoretycznie jutro powinnam mieć owu, ale z racji, że ostatnio pęcherzyk nie chciał pęknąć troszkę mu pomożemy i dzisiaj przed spaniem mój M mi zastrzyk zrobi ;D
I przy zastrzyku są duuuużeeee szanse, że oba pękną
I w środę za tydzień mam iść do gina zobaczyć, czy wszytko idzie tak jak powinno
Tylko nie zapytałam co z tym luttagenem (progesteronem) od kiedy mam go brać, bo zawsze dają niby od 16 dc, ale musi być po owu, a ja jutro mam 16dc i boję się, że może być za wcześnie ehhh. No nic, jutro zadzwonię do gina i się dopytam
Ja się pojawiłam na forum nie wiedząc jeszcze, że mogę mieć jakieś problemy. Chciałam mieć po prostu z kim pogadać o moich obawach, nadziejach, o tym co przechodzę wewnętrznie. A to dlatego, że u mnie nikt na początku nie wiedział o starankach, a teraz i tak wiedzą tylko mi najbliższe osoby