reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tabelke ja gdzies wklejalam po poronieniu...

co do slubu laski to na moim bylo 5 osob..maz ja nasz syn i swiadkowie( malzenstwo)..pojechalismy na 5 dni do zakopanego w lutym i w walentynki sie pobralismy.bylo dokladnie tak jak chcielismy..spokoj cisza dobre jedzenie wino i tylko my:)nie zmienilabym nic!snieg slonce..i nasza chwila:)
pozniej zrobilismy u nas w domu impreze mala..

reklama
My zrobilismy wesele na 80 osob, w takiej zwyklej sali osiedlowego klubu kultury.
Do slubu jechalismy bialym MANem, a tanczylismy dirty dancing, ktorego sami sie nauczylismy. Z wesela wracalismy sami na piechote.

To byl magiczny dzien i magiczna noc :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia a przypomnij mi jak to było ze brałaś luteinę i dlaczego. ?
I napisalybyscie dziewczyny tak dla przypomnienia , bo nie pamietam histori wszystkich było to z 6-7 miesięcy temu , z jakich przyczyn znalazlyscie sie na forum czy kafeterii z jakimi problemami .? Bo chyba każda z nas jakiś ma tak to By nas tu nie było :-)
Zacznę od siebie : zapisałam sie na kafeterie bo po 2 udanych ciążach trzecia poroniłam , wiec szukałam porady pomocy i innych dziewczyn które to przeszły i starałam sie odrazu a bałam sie ze nie zajdę juz wcale po poronieniu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Dobry wieczór ;)

Życiowa uwielbiam gruszki, takiego smaka mi zrobiłaś, że hoho a piekarnik mi się spalił i od dłuższego czasu nic nie mogę sobie upiec ;/ a jak narazie, coś nam nie idzie naprawianie (ja bym wolała nową kuchenkę kupić) ;p
Kulcia ja to nie dość, że śpię bez kołdry i poduszki, to jeszcze w stroju ewy hihihi i przy otwartym oknie ;p
Czarnuszka88 cieszę się, że się dogadałaś z J ;) faceci czasami mają jakieś odchyły ;p
Wiiktoriiaaa kochana super, że zajrzałaś ;) jeny jak ja marze o takim miejscu do czytania książek mmmm do domu bym chyba tylko na noc wracała ;p jak mam książki to nic mi więcej nie trzeba (przez kilka godzin, codziennie) ;p
Aniaa_H gołąbki, pychotka, sama robiłaś? ;) ja mam zaproszenie do mamy mojego M na gołąbeczki i chyba w czwartek ją odwiedzimy :D

Byłam dzisiaj na monitoringu i nadal są 2 pęcherzyki ;D jeden ma 17 mm a drugi 18 mm, czyli ładnie urosły ;)
Teoretycznie jutro powinnam mieć owu, ale z racji, że ostatnio pęcherzyk nie chciał pęknąć troszkę mu pomożemy i dzisiaj przed spaniem mój M mi zastrzyk zrobi ;D
I przy zastrzyku są duuuużeeee szanse, że oba pękną :D
I w środę za tydzień mam iść do gina zobaczyć, czy wszytko idzie tak jak powinno ;)
Tylko nie zapytałam co z tym luttagenem (progesteronem) od kiedy mam go brać, bo zawsze dają niby od 16 dc, ale musi być po owu, a ja jutro mam 16dc i boję się, że może być za wcześnie ehhh. No nic, jutro zadzwonię do gina i się dopytam :D

Ja się pojawiłam na forum nie wiedząc jeszcze, że mogę mieć jakieś problemy. Chciałam mieć po prostu z kim pogadać o moich obawach, nadziejach, o tym co przechodzę wewnętrznie. A to dlatego, że u mnie nikt na początku nie wiedział o starankach, a teraz i tak wiedzą tylko mi najbliższe osoby ;)

Witajcie:)
Dzieki za miłe przyjęcie;) i przepraszam za tak nieeleganckie wparowanie na wątek.
Cos o mnie: stuknie mi niedługo 30, mam juz 2 dzieci, aktualnie KP, wiec ciezko powiedziec o jakichkolwiek cyklach i pewnie zejdzie mi troche zanim wszystko sie unormuje. Pokibicuje w tym czasie reszcie;)
Gratuluje tym, ktorym sie juz udało!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

- mandelka witaj :) oby nasze forum przyniosło Ci dużo siły i udany cykl :)

-Nuska no trzymamy kciuki!!!!

-OlaMagda ja szukałam informacje czy komuś przed terminem @ wyszła ciąża z testu owu. Pamiętam mi pozytywne wychodziły i trudno było mi uwierzyć że to ciąża.

Ja założyłam wątek na Kafeterii bo w grudniu miałam wszystkie objawy ciążowe, byłam pewna ze się udało i że jestem w ciąży. Chciałam znać opinie innych i też strasznie mi się ciągnął czas od owulacji do testowania więc stwierdziłam że fajnie będzie czekać z kimś i dzielić się spostrzeżeniami z innymi :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak moj maz mi w swieta powiedzial, ze chce drugie dziecko ( po 3 latach mowienia mi, ze nie damy rady z drugim i on nie chce sie decydowac) bylam taka szczesliwa i przestraszona, tu moglam przeczekac czas do testowania. Bylam pewna, ze nie uda mi sie za pierwszym razem a tu taka niespodzianka. I pamietam jak Ola ciagle powtarzala, ze za pierwszym razem tylu osobom sie udalo, wiec i u mnie moze sie udac. A Kuleczka mnie pocieszlala jak pisalam, ze brzuch na @ boli.
:-) :-) :-)
Kazda z Was cos wnosi w nasza codziennosc i lubie tu zagladac :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry