reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniaa jesteś boska w tych tekstach :) jeszcze nic straconego, jeszcze się oświadczy. Weź go za włosy i pogadaj :) ooo aż Madzia potwierdza kopniakiem :)

Kasia uwielbiam śluby i wesela :) nie mogę się doczekać aż pokażesz kieckie :)

Ciekawe jak dowela ze swoim ślubem.
A jak wyglądało Twoje wesele? Skromne czy bardziej chuczne? :) my planujemy jakieś 160 osób

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo to dużo ludu! U mnie było 50 sztukow :) my staraliśmy się wszystko małym kosztem ogarnąć i koniec końców za całe wesele wyszło nam 4700 :)

A gdzieś tam już pisałam dlaczego się spoznilismy :D czekaliśmy na słońce bo ślub w plenerze[emoji14]

Ciesze się , że się odezwałaś kochana ;) masz rację nie ma co się przemeczac. Ostatnio miałam na fb o tym dyskusje na grupie.

KasiuMarysiu mnie bolą między lopatkami jak coś robię np wieszak pranie czy coś to później się mecze. Dziś na przykład.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

-Wiki nie lekceważ bólu pleców, jak tylko będziesz miała czas to biegusiem do lekarza.

-Kasia u mnie było ok 90 osób na weselu, wszyscy się bawili o dziwo ale kamery nie było może dla tego :)

-Kulcia kurde mnie boli nawet jak się smieję ;/

O Kasiu Ciebie pominęłam przepraszam :* dałaś czadu ze swoim facetem, mi hormony nie szaleją a też nie raz mam takie nerwy, ale obiecałam ze się nie będę kłócić i się tego trzymam.

Kulcia starania były ale... już na nic się nie nastawiam, jak mi przychodzi jakiś objaw wymyślony to każę mu spitalać :p jest lato, słońce humor inny :) ogólnie to nawet trochę mniej o tym teraz myślę, w lipcu moja Mama nareszcie przyleci <3 już się nie mogę doczekać. Muszę do tego czasu wszytko ogarnąć :)

A kulka mam pytanie czym skręcałaś meble z palet co robiłaś kiedyś? Bo ja mam w planach na przyszły tydzień :D

W planach mam leżak do ogródka, nie chce mi się dookoła bloku latać z leżakiem więc zrobimy i płotek i leżak z palet tzn ja sama chciałam ale chyba mąż mi pomoże, wyraził chęci. A później go przycementuje albo wkopię w ziemię żeby go nikt nie ukradł :) wiadomo sąsiedzi itd więc w bikini nie wyskoczę ale kiecka jakaś, książeczka i jak będę sama to będę się wylegiwać. Chyba że mi jakiś inny pomysł wpadnie :p ostatnio mam ich masę.

Termin mam z Anią tzn w okolicy tygodnia.

Wikiiiii! <3 muahmuahmuah!

O tak, od trzech cykli mamy zawsze w tym samym dniu @, mimo poczatkowych innych zalozen :D

Wiki, do doktora, i to migusiem. Hieny w tej robocie Twojej. Serio..

Kasiuniu, to ja przesle ten link zaraz, jak do komputera spowrotem usiade. 160 to sporo, racja, ale u mnie tez tak by bylo (liczyylaaaam, "na zas";D) ! A jakie kiecki mniej wiecej Cie interesujaaa?

Wiki, na pewno opowwiem przy wolnej chwili co mi sie marzy. Nawet moge unaocznic odpowiednimi filmami ;D koniecznie przeslij filmik ze swojego, juz w ogole chetnie zibaacze!

Pomysl plotku zarabisty. I taki odpoczynek z ksiazka - miodzo! Tez mi sie maarzy wlasnie takie cos. Ksiazka, lezak w cieniu i zimna lemoniada. To cholera do lipca nie mam co marzyc. Niby nienormowany czas pracy, ale ten nienormowany mi wwychodzi od 10 do 23. Suuuper!

Zaraz siade do kompkaa i Wam powysylam :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia- ciesze sie ze sie pogodziłas ze swoim :-)
Kasia Marysia - masz smaki jak ja !
A plecy mnie bola na dole raczej krzyże lub kość ogonowa ...
Wiki - fajnie ze jesteś :-)
U mnie na weselu było 40 osób , nie chcieliśmy wydawać bo to tylko jeden dzien fajnie fajnie za dwa tygodnie juz nikt nie pamięta :-) przynajmniej mamy kase na dom na wczasy itd ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry