reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniaa jesteś boska w tych tekstach :) jeszcze nic straconego, jeszcze się oświadczy. Weź go za włosy i pogadaj :) ooo aż Madzia potwierdza kopniakiem :)

Kasia uwielbiam śluby i wesela :) nie mogę się doczekać aż pokażesz kieckie :)

Ciekawe jak dowela ze swoim ślubem.
A jak wyglądało Twoje wesele? Skromne czy bardziej chuczne? :) my planujemy jakieś 160 osób

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo to dużo ludu! U mnie było 50 sztukow :) my staraliśmy się wszystko małym kosztem ogarnąć i koniec końców za całe wesele wyszło nam 4700 :)

A gdzieś tam już pisałam dlaczego się spoznilismy :D czekaliśmy na słońce bo ślub w plenerze[emoji14]

Ciesze się , że się odezwałaś kochana ;) masz rację nie ma co się przemeczac. Ostatnio miałam na fb o tym dyskusje na grupie.

KasiuMarysiu mnie bolą między lopatkami jak coś robię np wieszak pranie czy coś to później się mecze. Dziś na przykład.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

-Wiki nie lekceważ bólu pleców, jak tylko będziesz miała czas to biegusiem do lekarza.

-Kasia u mnie było ok 90 osób na weselu, wszyscy się bawili o dziwo ale kamery nie było może dla tego :)

-Kulcia kurde mnie boli nawet jak się smieję ;/

O Kasiu Ciebie pominęłam przepraszam :* dałaś czadu ze swoim facetem, mi hormony nie szaleją a też nie raz mam takie nerwy, ale obiecałam ze się nie będę kłócić i się tego trzymam.

Kulcia starania były ale... już na nic się nie nastawiam, jak mi przychodzi jakiś objaw wymyślony to każę mu spitalać :p jest lato, słońce humor inny :) ogólnie to nawet trochę mniej o tym teraz myślę, w lipcu moja Mama nareszcie przyleci <3 już się nie mogę doczekać. Muszę do tego czasu wszytko ogarnąć :)

A kulka mam pytanie czym skręcałaś meble z palet co robiłaś kiedyś? Bo ja mam w planach na przyszły tydzień :D

W planach mam leżak do ogródka, nie chce mi się dookoła bloku latać z leżakiem więc zrobimy i płotek i leżak z palet tzn ja sama chciałam ale chyba mąż mi pomoże, wyraził chęci. A później go przycementuje albo wkopię w ziemię żeby go nikt nie ukradł :) wiadomo sąsiedzi itd więc w bikini nie wyskoczę ale kiecka jakaś, książeczka i jak będę sama to będę się wylegiwać. Chyba że mi jakiś inny pomysł wpadnie :p ostatnio mam ich masę.

Termin mam z Anią tzn w okolicy tygodnia.

Wikiiiii! <3 muahmuahmuah!

O tak, od trzech cykli mamy zawsze w tym samym dniu @, mimo poczatkowych innych zalozen :D

Wiki, do doktora, i to migusiem. Hieny w tej robocie Twojej. Serio..

Kasiuniu, to ja przesle ten link zaraz, jak do komputera spowrotem usiade. 160 to sporo, racja, ale u mnie tez tak by bylo (liczyylaaaam, "na zas";D) ! A jakie kiecki mniej wiecej Cie interesujaaa?

Wiki, na pewno opowwiem przy wolnej chwili co mi sie marzy. Nawet moge unaocznic odpowiednimi filmami ;D koniecznie przeslij filmik ze swojego, juz w ogole chetnie zibaacze!

Pomysl plotku zarabisty. I taki odpoczynek z ksiazka - miodzo! Tez mi sie maarzy wlasnie takie cos. Ksiazka, lezak w cieniu i zimna lemoniada. To cholera do lipca nie mam co marzyc. Niby nienormowany czas pracy, ale ten nienormowany mi wwychodzi od 10 do 23. Suuuper!

Zaraz siade do kompkaa i Wam powysylam :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia- ciesze sie ze sie pogodziłas ze swoim :-)
Kasia Marysia - masz smaki jak ja !
A plecy mnie bola na dole raczej krzyże lub kość ogonowa ...
Wiki - fajnie ze jesteś :-)
U mnie na weselu było 40 osób , nie chcieliśmy wydawać bo to tylko jeden dzien fajnie fajnie za dwa tygodnie juz nikt nie pamięta :-) przynajmniej mamy kase na dom na wczasy itd ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry