reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak wad czytałam i czytałam i stwierdziłam, że upieke ciasto z jabłkami i gruszkami...
jak wyjdzie to wrzucę przepis bo mega łatwe ;) chyba ze chcecie bez recenzji link do niego ;)

Mandelka witaj :) śmiało dolaczaj do nas jeśli masz ochotę :)

AniaH :*

a w ogóle to jak są takie akcje jak dziś to mam mniejszą ochotę pisać jakoś. ... ale już się rąk przyzwyczaiłam do was ze szok... nie lubię jak się klocicie i ktokolwiek z kimkolwiek nie ważne kto. .. po prostu jest mi od razu przykro i się wycofuje :(

ale już sobie humor tym ciastem poprawiam[emoji14]pachnie bosko :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mandelka, śmiało! Zawsze i wszędzie. Mów ile się starasz, o które dziecko, ile masz lat, jak masz na imię i w ogóle co tam chcesz :) Z "czynnych" staraczek jestem ja, Nuśka, MałaMi, Ania, nie wiem jak Eluś, czy zdecyduje się z nami być. Wiki jest jeszcze moja kochana, ale nic nie pisze od dawna, a nie wiem jak się z nią skontaktować. Dorcia też cisza, ale na snapie ją łapiee!

Kseniu, jak to 40 minut na własny ślub? ;D jak to wyszło?

Wiesz, jakoś tak poszło w zapomnienie, a u nas gdziekolwiek chcielibyśmy coś zrobić, to minimum 2 lata czekania na salę. Tak pozajmowane terminami. Pewnie gdybym się uparła to bym coś znalazła, ale... nie upieram się ;D może wrócę do tematu z M jakoś , bo temat "zaręczyn", ślubu itd. jest obecny, ale niezbyt przez nas wałkowany.
Taki slub też bym chętnie miała - z widokiem na góry albo morze, miodzoooo! Masz jakaś fotkę ze ślubu? Poprooooooooszę <3
z czynnych staraczek jestem jeszcze ja [emoji2]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

1464101956-1d1mld.jpeg

idę z Małą na spacer bo musi wystygnac[emoji14]
niecałe 40 minut się piekło :) bo większą blachę mam :)

Link do: Moje Wypieki | Najłatwiejsze ciasto w świecie

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Aneczko, ależ ja Cię uwzględniłam - napisałam Ania przecież, przypatrz się kochana!

Życiowa, daj proszę przepis. Chętnie zrobię! Akurat mnie mdli po wrąbaniu 4 gołąbków, ale oblizałam się na widok Twojego ciasta! :)

Wiki to chyba ma urlop teraz? Może dlatego cicho siedzi :)

OlaMagda sok z buraczka pij :)

No spoznilam się bo czekałam aż wyjdzie słońce i ogólnie jeszcze męża czesalismy i w ogóle się zasiedzielismy hehe no i jak wyszło słońce to zlecielismy do ogrodu i od razu jak założyliśmy sobie obrączki to pierony i błyski i ulewa no ale kumpel miał parasol idealnie pod kolor mojego bukietu i butów i paznokci i mi dał i fajnie to wyszło[emoji14]szybko ucieklismy na salę i juz :)

Kamila będzie dobrze , daj znać jutro kochana. U mnie w 5 tygodniu był pecherzyk tylko.

Ania h nie mów tak nawet bo trzeba wierzyć :*

Anna25 no oczywiście jeszcze Ty :)

Życiowa a daj to ciasto może wydebie od teściowej ze 4 jabłka z jej 40 kilogramów :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aneczko, ależ ja Cię uwzględniłam - napisałam Ania przecież, przypatrz się kochana!

Życiowa, daj proszę przepis. Chętnie zrobię! Akurat mnie mdli po wrąbaniu 4 gołąbków, ale oblizałam się na widok Twojego ciasta! :)
To w takim razie dziekuje bardzo za pamiec [emoji8] myslalam, ze jeszcze tu jakas inna Ania byla [emoji6]
dzis chyba jakis plackowy dzien -ja wlasnie wcinam sernik i pije kawke, bo jestem taka senna, ze szok... a musze nas jeszcze spakowac, bo jutro zaraz po pracy na wies[emoji7]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha spoko zamknelam oczy :D generalnie mi to nie przeszkadza żeby nie było. Magda ma omamy jakieś . Dużo ludzi z mojego otoczenia je mięso i nawet taka jestem szalona ze chadzam na grille i obok kiełbas mięsnych piekę moje sojowe :)

KasiuMarysiu całego o matko bosko hehe :D ja dziś dwa kawały takie grube wciągnęłam :)

A teraz wstawilam kapustę młoda taka jak Życiowa robiła i tak se palca ciachnelam ze chyba pół poszło . ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry