reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak wad czytałam i czytałam i stwierdziłam, że upieke ciasto z jabłkami i gruszkami...
jak wyjdzie to wrzucę przepis bo mega łatwe ;) chyba ze chcecie bez recenzji link do niego ;)

Mandelka witaj :) śmiało dolaczaj do nas jeśli masz ochotę :)

AniaH :*

a w ogóle to jak są takie akcje jak dziś to mam mniejszą ochotę pisać jakoś. ... ale już się rąk przyzwyczaiłam do was ze szok... nie lubię jak się klocicie i ktokolwiek z kimkolwiek nie ważne kto. .. po prostu jest mi od razu przykro i się wycofuje :(

ale już sobie humor tym ciastem poprawiam[emoji14]pachnie bosko :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mandelka, śmiało! Zawsze i wszędzie. Mów ile się starasz, o które dziecko, ile masz lat, jak masz na imię i w ogóle co tam chcesz :) Z "czynnych" staraczek jestem ja, Nuśka, MałaMi, Ania, nie wiem jak Eluś, czy zdecyduje się z nami być. Wiki jest jeszcze moja kochana, ale nic nie pisze od dawna, a nie wiem jak się z nią skontaktować. Dorcia też cisza, ale na snapie ją łapiee!

Kseniu, jak to 40 minut na własny ślub? ;D jak to wyszło?

Wiesz, jakoś tak poszło w zapomnienie, a u nas gdziekolwiek chcielibyśmy coś zrobić, to minimum 2 lata czekania na salę. Tak pozajmowane terminami. Pewnie gdybym się uparła to bym coś znalazła, ale... nie upieram się ;D może wrócę do tematu z M jakoś , bo temat "zaręczyn", ślubu itd. jest obecny, ale niezbyt przez nas wałkowany.
Taki slub też bym chętnie miała - z widokiem na góry albo morze, miodzoooo! Masz jakaś fotkę ze ślubu? Poprooooooooszę <3
z czynnych staraczek jestem jeszcze ja [emoji2]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

1464101956-1d1mld.jpeg

idę z Małą na spacer bo musi wystygnac[emoji14]
niecałe 40 minut się piekło :) bo większą blachę mam :)

Link do: Moje Wypieki | Najłatwiejsze ciasto w świecie

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Aneczko, ależ ja Cię uwzględniłam - napisałam Ania przecież, przypatrz się kochana!

Życiowa, daj proszę przepis. Chętnie zrobię! Akurat mnie mdli po wrąbaniu 4 gołąbków, ale oblizałam się na widok Twojego ciasta! :)

Wiki to chyba ma urlop teraz? Może dlatego cicho siedzi :)

OlaMagda sok z buraczka pij :)

No spoznilam się bo czekałam aż wyjdzie słońce i ogólnie jeszcze męża czesalismy i w ogóle się zasiedzielismy hehe no i jak wyszło słońce to zlecielismy do ogrodu i od razu jak założyliśmy sobie obrączki to pierony i błyski i ulewa no ale kumpel miał parasol idealnie pod kolor mojego bukietu i butów i paznokci i mi dał i fajnie to wyszło[emoji14]szybko ucieklismy na salę i juz :)

Kamila będzie dobrze , daj znać jutro kochana. U mnie w 5 tygodniu był pecherzyk tylko.

Ania h nie mów tak nawet bo trzeba wierzyć :*

Anna25 no oczywiście jeszcze Ty :)

Życiowa a daj to ciasto może wydebie od teściowej ze 4 jabłka z jej 40 kilogramów :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aneczko, ależ ja Cię uwzględniłam - napisałam Ania przecież, przypatrz się kochana!

Życiowa, daj proszę przepis. Chętnie zrobię! Akurat mnie mdli po wrąbaniu 4 gołąbków, ale oblizałam się na widok Twojego ciasta! :)
To w takim razie dziekuje bardzo za pamiec [emoji8] myslalam, ze jeszcze tu jakas inna Ania byla [emoji6]
dzis chyba jakis plackowy dzien -ja wlasnie wcinam sernik i pije kawke, bo jestem taka senna, ze szok... a musze nas jeszcze spakowac, bo jutro zaraz po pracy na wies[emoji7]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha spoko zamknelam oczy :D generalnie mi to nie przeszkadza żeby nie było. Magda ma omamy jakieś . Dużo ludzi z mojego otoczenia je mięso i nawet taka jestem szalona ze chadzam na grille i obok kiełbas mięsnych piekę moje sojowe :)

KasiuMarysiu całego o matko bosko hehe :D ja dziś dwa kawały takie grube wciągnęłam :)

A teraz wstawilam kapustę młoda taka jak Życiowa robiła i tak se palca ciachnelam ze chyba pół poszło . ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry