reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Dziewczyny, chciałam dołączyć do Was staraczek, podczytywalam niektóre watki i próbowałam sie w któryś wpasować i co chce sie odezwać to jakas afera wybucha [emoji12] mozna dołączyć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszamy serdecznie :) tez się nie zaprezentowalysmy z dobrej strony ale gwarantuje Ci , że czarna tu wpada raz na jakiś czas z afera i to dlatego :)
Opowiedz coś o sobie , ile masz lat kochana która ciaza ile się starasz itp :) razem jesteśmy od grudnia i juz 10 dziewczyn zaszło także statystyki mamy niezle. Staramy się mimo przewagi ciężarnych w tej chwili wspierać staraczki i ostro kibicować :D ja się zawsze ciesze z nowych osób i pozytywnych testów . Także witam Cię :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No India Ty się naczekalas :)

Ja mam 10 czerwca kolejna. Juz teraz częściej będą.

Może Wam się uda płeć poznać :D

Aniu a czemu się zesralo?
Wiesz co przyjdzie pora i na Was ja mojego trochę nakierowalam na oświadczyny a jak się już oświadczył to zażądał ślubu natychmiast hehe oświadczył się 6.06 a chciał się slubowac w moje urodziny w sierpniu ale stanęło na wrześniu w końcu. Wiec mieliśmy 3 miesiące na przygotowanie. Sami robiliśmy dużo rzeczy i znaleźliśmy piękne miejsce tanio i ogólnie zaślubin były na dworze z widokiem na góry ale rozpętała się burza haha i poza tym spoznilismy się na własny ślub 40 minut :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W miarę ok brzuch tylko pobolewa i czuje się strasznie wzięta / spuchnieta... Jutro rano usg - boję się że nic niebedzie. Jutro równy 5 tydzień

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mandelka, śmiało! Zawsze i wszędzie. Mów ile się starasz, o które dziecko, ile masz lat, jak masz na imię i w ogóle co tam chcesz :) Z "czynnych" staraczek jestem ja, Nuśka, MałaMi, Ania, nie wiem jak Eluś, czy zdecyduje się z nami być. Wiki jest jeszcze moja kochana, ale nic nie pisze od dawna, a nie wiem jak się z nią skontaktować. Dorcia też cisza, ale na snapie ją łapiee!

Kseniu, jak to 40 minut na własny ślub? ;D jak to wyszło?

Wiesz, jakoś tak poszło w zapomnienie, a u nas gdziekolwiek chcielibyśmy coś zrobić, to minimum 2 lata czekania na salę. Tak pozajmowane terminami. Pewnie gdybym się uparła to bym coś znalazła, ale... nie upieram się ;D może wrócę do tematu z M jakoś , bo temat "zaręczyn", ślubu itd. jest obecny, ale niezbyt przez nas wałkowany.
Taki slub też bym chętnie miała - z widokiem na góry albo morze, miodzoooo! Masz jakaś fotkę ze ślubu? Poprooooooooszę <3

Mandelka, rozgosc sie :-) mamy sporo energii na trzymanie kciukow.

AniaH, pamietasz jak Ania nam kiedys wrzucala taki link z kalendarzem teatime??? Tam bylo info chyba kiedy bete mozna

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mandelka - racja tez widziałam na innych wątkach ...
Ja juz po dziewuszki , mam nie dobór żelaza tak to wszystko ok , słyszałam serduszko , naciskała mi na brzuch troche bolało , główka na dole , szyjka wysoko i zamknięta .
Lecę do apteki po te witaminy i żelazo :-)
Kamilka co nowego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

India, raaaaacja!

Wg T-Time jeśli owu była 17 to 28 dopiero z krwi powinien być pozytywny. Fuckkk.
W ogóle mi nie po drodze, zrobie jutro - wynik w piątek. Zrobie w piątek - wynik w poniedziałek. A do tego czasu to i tak mnie krew zaleje zaiste.

reklama
Do góry