reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kasiamarysia juz nie przesadzajmy bo widze ze teraz robi sie gesto..mnie nie zdenerwowalas absolutnie!:)

mamakulka to piona bo moj wozek tez czesto zostawia w samochodzie..

czytam was i patrze na swojego synka bo wlasnie siedzi zaspany na lozku..dziewczyny odpuszczajcie juz sobie te rzeczy bo nie ma sensu..kazda ma swoje rache swoje zycie i swoje opinie ktore ja szanuje.

patrze na zaspanca mojego i powiem wam tylko tyle: przestac mi tu i zajac sie fajnymi rzeczami!!w zyciu liczy sie nasze szescie a nie nie wypowiedzi na forum czy ktos ma racje czy nie..laski nie denerwowac sie bo tu nie ma czym..cieszcie sie zyciem sloncem i waszymi maluchami czy to jak moje kochane biegajace krasnale czy fasolki maciupcie..to forum ma wspierac a tu sie zle dzieje..

jest za duzo wspanialych rzeczy na swiecie zeby sie martwic wypowiedziamy na forum..prosze was o zakonczenie tego bo tu sa inne dziewczyny ktore nie chcia czytac takich wypowiedzi.szanuje was obie i nie zamierzam sie odnosic do jednej lub drugiej wypowiedzi.

zycze wam kochane wszystkim milego dnia i smacznego obiadku!niech sie dobrze dzieje..

ania ja trzymam za ciebie wszystkie kciuki ktore mam bo zycze ci z calego serca szczescia!!

reklama
Zoja albo Greta :) z chłopakiem mieliśmy problem wykminic imię ale dla małej laseczki było wybrane dawno temu bo jakoś się na córkę nastawilismy ale jak zaszłam to wiedziałam , że synek ale mój mąż ciągle wierzył , że córka[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję KasiuMarysiu ;* Tak, rozmawialiśmy niejednokrotnie, ślub jest w zamierzeniach, nawet jeszcze na Kafeterii pisałam datę. Było w planach, ale się zesrało. Samo z siebie. Nigdy się nie kłócilismy o to, nawet jednego słowa w złościach, nic z tych rzeczy. Ale nie wychodzi. "Chcieliśmy" 13 maja 2017 roku, w moje urodziny, ale to już niemożliwe. Zresztą - nikt mi się nie oświadczał xD
Trzy płcie, haha xD wiesz, przypomina mi się kwestia Izy Kuny w "Lejdis": "Będę miała dziecko, trójkę najlepiej, z każdej płci po jednym" czy jakos tak to szło, heheh :)

Kulcio, dziękuję z całego serca za zrozumienie tej batalii mojej o dziecko. I za kciuki, i nadzieję - dziękuję kochana ;* Mam nadzieję, że się spełni! Jesteś ogromnym wsparciem dla mnie!

Tatinko, bardzo mądrze też prawisz. Popieraaam! I serdecznie dziękuję za kciuki, nawet nie wiesz jak bardzo to dużo dla mnie znaczy. I ja za Ciebie trzymam, żeby ułożyło się Wam z mężem i byście w swoim czasie walczyli o rodzeństwo dla Tymka!

CzarnaMadziu, dziękuję, Tobie też wszystkiego dobrego!

Kasiu, a Ty i narzeczony lepiej? Ogarnął się troszkę? Jak babcia Twoja się ma, cieszy się z prawnuka/prawnuczki? :)
Nie wiem czy cuś takiego Cię ineteresuje, ale kiedyś rozmawiałysmy, że mamy podobne upodobania względem kwestii ślubu no i jakby wymagań rodziny. Oglądam dużą ilość teledysków i filmów ze ślubów na yt, i znalazłam jeden, który podbił moje serce. Zupełnie obcy ludzie a aż mi się wszystko trzęsło. Piękny! Jak będziesz zainteresowana to Ci linka prześlę ;)

Mi z kalendarza wychodza dwaj mezczyzni. Jeden juz jest, zobaczymy jak z drugim :-)
Z obraczki tez chlopiec wychodzi.

Zyciowa, Kasia sliczne fotki :-)

AniaH Ty to madra kobieta jestes i tak zyciowo podchodzisz do tematu. Brawo Ty :-) az przyjemnie czytac.

Tatinko, dobrze ze dalas mezowi szanse, moze uda Wam sie to poukladac :-)

Odnosnie calej ognistej sytuacji nie chce juz nic pisac. Zyjmy dalej :-)

Ja Madzia zycze, aby Gabrys mial wkrotce wyczekiwane rodzenstwo.

Wszystkim Wam kibicuje, trzymam za Was kciuki, bo tego dotyczy to forum, czekania na dwie kreseczki. I Ania ma racje - forum pokazuje, ze sie udaje. Ta gorsza strona tego jest, ze nie wiemy kiedy sie uda, ale na pewno ktoregos dnia zobaczycie poytywny test.

MalaMi informuj na biezaco :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa ja mam wizytę na 16 ale znając moją gin bedzie opóźnienie. Wiec od ciebie pierwszej będą wieści.
Kasiaaa jeszcze chwila i będziesz miała brzusio :D ja w pierwszej ciąży tez później dostałam a nie bylam tak szczupła jak ty :)
Zyciowa twój to taka piłeczka :)
U nas w pepco Full ciuszków ale uważa ze zdecydowanie więcej na dziewczynki :) chociaż ja na małego jak cos potrzebuje to zawsze dostane.
Ola daj znać jak po wizycie :)

Tatinka, AniaH, Kasia Marysia pozdrawiam was serdecznie kochane!
Wracam do swojej kochanej rodzinki, a reszcie bardzo serdecznie dziękuję!
Już nigdy tutaj dzięki wam nie zajrze:)
Wydaje mi się ze wiem czemu wszystkie dziewczyny stąd uciekły... tutaj się nie da być staraczka:)
Żałuję każdego dnia który tu spędziłam, każdej porady która dałam ( India i Życiową, mam nadzieje ze nowę kolory na glowie będa wam się dobrze nosic).
Smutne ze żeby tutaj pisać trzeba lizać tylek Pannie Kulce która ma nas wszystkich " miesozercow" za nic ( o czym oczywiście nie powie bo wtedy wszyscy by ja z tego tematu wywiezli na taczce z łajnem :)
Niestety Ciebie zmartwie bo PMSu nigdy nie doswiadczylam, za to mam niezwykla alergie na wilki w owczej skorze;)
Głupota hmmm... to chyba Twoja domena bo poziom Twoich wypowiedzi jest niezwykle mierny.
Radzę wyjść na dwór i być kimś w realnych życiu!
Bujam się i Tobie też radzę!

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ogarnij sie dziewczyno i nie osmieszaj! Na wszystkich wątkach dla staraczek siejesz zamęt. Wiecej uśmiechu i życzliwości dla ludzi. Uwierz mi, to wraca...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jeszcze, pytanko mam jedno do Was dziołszki!
Jutro 25 dc. Dziwny śluz miałam w 12 dc (taki wręcz dłuuuuuugi glut [PRZEPRASZAM ZA OPIS BLEE] co tam kiedyś wspominałam), 13dc rozciągliwy najbardziej, przejrzysty, ewidentny płodny, dziwnie wcześnie jak na mnie, no ale tak czy siak działaliśmy pomiędzy 12-17 dc, bo dziwnie wcześnie by wypadła ta owu. No ale do rzeczy. Przyjmijmy, że owu była 14 dc. Czyli jakoś 29-30 maja okres, czyli od jutra za 4-5 dni. Ale jeśli owu była 17dc, jak zazwyczaj wypadało, to okres dopiero jakoś na 31maja-1 czerwca.
I teraz meritum sprawy. Zakładając najpóźniejsze terminy - 17 owulacja - to czy jutro, 25 dc mogę robić betę na zaś? Muszę znów pakiet tarczycowy z aTPO i aTG robić, a w testy ciążowe nie chcę się bawić i znów przeżywać tego co ostatnio z pozytywnym, i zastanawiam się czy już mogę, czy trzeba czekać jeszcze. Zależy mi na czasie, bo według wytycznych endokrynologa czas na moje wyniki wypada dziś, ale się zgapiłam, zrobię jutro, ale czy warto te betę dorzucić.
Jak myślicie?

No India Ty się naczekalas :)

Ja mam 10 czerwca kolejna. Juz teraz częściej będą.

Może Wam się uda płeć poznać :D

Aniu a czemu się zesralo?
Wiesz co przyjdzie pora i na Was ja mojego trochę nakierowalam na oświadczyny a jak się już oświadczył to zażądał ślubu natychmiast hehe oświadczył się 6.06 a chciał się slubowac w moje urodziny w sierpniu ale stanęło na wrześniu w końcu. Wiec mieliśmy 3 miesiące na przygotowanie. Sami robiliśmy dużo rzeczy i znaleźliśmy piękne miejsce tanio i ogólnie zaślubin były na dworze z widokiem na góry ale rozpętała się burza haha i poza tym spoznilismy się na własny ślub 40 minut :D

reklama
Aniu ja bety w życiu nie robiłam ale podobno bardzo szybko wykazuje ciążę. Tak jak u Kamili naszej która się nie odzywa!! :)
Wiec wydaje mi się , że beta nie zaszkodzi. Ale to się musi ktoś mądrzejszy w tych sprawach wypowiedzieć :)

Mandelka racja racja :)

Do góry