reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przerażające...
Mamakulka - moje wpisy są idiotyczne?
Hmmm.... może po prostu uderzyłam w punkt? Zresztą nie tylko ja mam takie zdanie...
Napadlyscie na mnie za co?
Za to ze napisałam Ani żeby przewietrzyla głowę?
Czemu sama nie podejmie decyzji?
Uwazam ze w tym stanie potrzeba jej odcięcia się od starań i forum to coś złego?
Nie napisałam niczego obraźliwego o was, nie napisałam ze to zle środowisko dla staraczek....
Mamakulka gdybyś uważniej czytała wiedziała byś ze ten cykl jest moim ostatnim na clo...
I kto tu jest agresywny?
Czym was tak sprowokowalam?
Może czasami warto przeczytać dwa razy i się zastanowić a nie odrazu najezdzac.

reklama
AniaaH a Twoj coś wspominał że chciałby slub czy cuśś?? Oj jak nie składałam życzeń to teraz to uczynię:) wszystkiego najlepszego, ukończenia magisterki , szczęści, miłości i oczywiście bobaska, baaa nawet dwóch czy trzech! :) (każde innej płci :d... żartuje oczywiście:*:*) <3

tatniko nie chciałam Cię zdenerwować. Mam nadzieję , że dacie radę. Masz kreacje na sobotę?

Czarna Madziu. Powiem Ci tylko tyle, że po raz wtóry zaczniesz coś kwasic a potem udajesz głupa , że nic przecież Ty nie i jaka jesteś pokrzywdzona i poszkodowana bo ktoś na ciebie napadł. Jaki punkt? Dziewczyno chyba masz Pms bo ja odpowiedzialm tylko na Twój komentarz który w żadnym wypadku mnie nie dotknął. Wiesz co Ci powiem? Bujaj się. Nie chce mi się z Tobą dyskutować. Jak ktoś podziela twoje zdanie to ok. Moje na pewno też. Daj sobie juz spokój co? Przychodzisz tu nagle za.przeproszeniem z dupy i psujesz atmosferę. Zaczelas najazd na mnie ze jestes przerazona tym co ja jak to powiedzialas lajkuje wiec grzecznie ci na to odpowiedzialm. Idz być bucem gdzieś indziej. Sorry za mało elokwentna wypowiedź ale wkurzylam się. I nie chodzi mi o poruszenie kwestii wegetarianizmu zeby nie bylo bo to mam generalnie głęboko w mojej grubej wegetariańskiej dupie. Pozdrawiam

Aniu kochana jesteś naprawdę mądra babeczka. Walka o ciążę jest straszna. Z autopsji tego nie wiem ale mam bliska osobę która walczy juz kupę lat i ma za sobą nieudane 4 invitro. Wierzę jednak , że zarówno jej jak i Tobie oraz reszcie naszych kochanych staraczek uda się w najbliższym czasie i będziemy mogły cieszyć się wspólnie. Uważam , że Twoja decyzja o spuszczeniu trochę z pompy i daniu sobie czasu jest ok. Wyluzujesz i będziesz miała lepsze samopoczucie a i Twojemu facetowi to pewnie posłuży. Trzymam za Ciebie i za każdą jedna staraczek kciuki.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinko a Twój mąż to chyba bliźniak mojego :D my mamy auto 3.5 roku i tez nie przerejestrowane. Wiecznie mu mówię o różnych rzeczach to za chwile po co na co. Wózek w busie stoi już od soboty i po co go przynieść do domu :D ja juz przestałam się przejmować. Niech robi co chce a ja mam spokój i w głowie i w domu :)

Tatinka, AniaH, Kasia Marysia pozdrawiam was serdecznie kochane!
Wracam do swojej kochanej rodzinki, a reszcie bardzo serdecznie dziękuję!
Już nigdy tutaj dzięki wam nie zajrze:)
Wydaje mi się ze wiem czemu wszystkie dziewczyny stąd uciekły... tutaj się nie da być staraczka:)
Żałuję każdego dnia który tu spędziłam, każdej porady która dałam ( India i Życiową, mam nadzieje ze nowę kolory na glowie będa wam się dobrze nosic).
Smutne ze żeby tutaj pisać trzeba lizać tylek Pannie Kulce która ma nas wszystkich " miesozercow" za nic ( o czym oczywiście nie powie bo wtedy wszyscy by ja z tego tematu wywiezli na taczce z łajnem :)
Niestety Ciebie zmartwie bo PMSu nigdy nie doswiadczylam, za to mam niezwykla alergie na wilki w owczej skorze;)
Głupota hmmm... to chyba Twoja domena bo poziom Twoich wypowiedzi jest niezwykle mierny.
Radzę wyjść na dwór i być kimś w realnych życiu!
Bujam się i Tobie też radzę!

Reszty nie skomentuje bo jest poniżej poziomu. Z tego co widzę ty moja droga realnego życia nie prowadzisz bo co chwila komentujesz cos i na fb i na forum . Koniec tematu .

Masakra , śmiech na sali , ja nie wiem co mam napisać naprawdę ...
Czerna Magda - zaglądasz tu tylko raz w miesiącu i żeby powiedzieć cos nie miłego ,i to nie jest pierwszy raz tylko trzeci . No mniejsza z tym .
MalaMi - u mnie według tego chińskiego kalendarza sprawdziło sie w 3 ciążach płeć dziecka ... :-)
Kasia - ślicznie wyglądasz :-)
Tatinka , i aniaah - duzo napisaliście wiec przeczytam jak wrócę bo siędzie w poczekalni u ginekolog zaraz bede wchodzić .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

OlaMagda :*

Mnie się nie sprawdzilo :) w jednym.gdzies tam.wyskoczyl chłopiec ale reszta to dziewucha i jak po porodzie się okaże córka to chyba się przewróce na plecy hehe 3 lekarzy potwierdzilo.

Kamila a co tam.u Ciebie? Jak beta i wizyta ? ;*

reklama
Do góry