reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

CzarnaMadzia po co robisz kwas na forum? Każdy żyję jak uważa i robi jak uważa! Nie masz prawa nikomu mówić co ma robić z własnym życiem. Ania jak będzie chciała to zostanie a jak nie to nie.
Ja czytam Was prawie na bieżąco. Lubie Was, lubie poczytać o dolegliwościach, staraniach itd co z ciążą wspólnego i ze staraniami.
Piszę mało bo u mnie nic nowego, czekam do terminu@ ledwo żyję przez alergię, zajmuję się małym domem, ogrodem itd.

reklama
czesc dziewczynki,ja was tez czytam i trzymam kciuki za brzuszki za kreseczki i w ogole za szczescie..

czarnamadzia dziekuje ci bardzo:*ja tez mam wielka nadzieje ze chlop sie w koncu ogarnie..postawilam sprawe jasno i powiedzialam ze ma odejsc..byl wielki cyrk wielkie wyzwania ze jestem kobieta jego zycia i ze nie chce ze kocha..te slowo juz na mnie chyba nie dzialaja..wyprowadzil sie na pare dni,mi bylo smutno jemu jeszcze bardziej bo przychodzil prosil..i stwierdzialam ze dam mu ta ostatnia szanse..mamy isc na jakas terapie.nie wiem czy jestem glupia naiwna czy slepa ale mam nadzieje ze jednak cos do niego dotrze i bedzie dobrze.mamy w sobote slub mojej przyjaciolki w suwalkach.maz chcac pokazac ze chce pozyczyl auto od kolegi,wzial wolne i jedziemy jutro zeby przedluzyc weekend i spedzic troche czasu razem.zobaczymy co z tego bedzie.
a co u ciebie?w sensie jak maz jak gabrys?co z dzialka,bo kiedys pisalas ze kupujecie..mam nadzieje ze zycie ci sie uklada i ze gabrys bedzie niedlugo duzyn bratem;)

kasiamarysia auta naszego nie ma i sladu nie ma.z ubezpieczenia raczej nic nie dostaniemy bo moj wspanialy maz mial dokumenty w samochodzie..nie komentuje glupoty..

dziewczynki co do sporow..nie wypowiadam.

co do pepco popieram,ja wszystko kupuje tam dla tymka i jestem strasznie zadowolona.

olamagda oszczedzaj benzyne;)a tej plazy to ci zasdroszcze;)ale mamy jechac we wrzesniu do wloch to tez sie pobycze

ktoras mi narobila smaka na mlode ziemniaki,chyba zyciowa..dziekuje bo dawno cos za mna chodzilo a nie wiedzialam co:):)

mamakulka chyba tego nie zrobilam wczesniej wiec teraz ci pogratuluje mieszkania i strasznie sie ciesze ze je macie juz i skoncza sie klopoty:):)

ja wracam we wtorek do pracy i juz mnie serce sciska..:/

dora a ty jak???

1464089476-1d1mld.jpeg

13 tydzień :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Tatinka. No powiem Ci, że decyzja słuszna. Nie można tak przekreślac od razu
Dobrze, że mąż się stara. Co.do auta no nic nie zrobisz. Duży błąd ze strony męża ale cóż. ..

Kochana moja mam nadzieję, że dochodzi do siebie powolutku . Całuje Cię I ściskam mocno :*

No życiowa z tymi ziemniakami to i mnie narobiłas ochoty i właśnie zjadlam z kalafiorem I kefirem . A jutro młoda kapusta! !

Kasia kochana piękny brzuszek :* czas szybko leciiiiii :)

Ja z Anette ostatnio rozmawiałam i wszystko u niej dobrze ;)

Jeśli chodzi o Dore ro czasem zasnapuje :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry