reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

-Anna ja Cie nie kojarzę, ale życzę Ci aby Ci się udało teraz zajść w ciążę :) Trzymamy kciuki z Madzią :)
A kiedy test wyszedł ....nie pamietam ok 29-30-31 to HCG i LH w 27-28 podajże.

-Kasiulku ja rozumiem , że poniosły Cię nerwy. Jak się pogodzicie to na spokojnie mu powiedz, że jak jesteś zła żeby dał Ci spokój a nie jeszcze bardziej Ci dokuczał.

-Viola szybko zleciało, długo Cię nie było także dla mnie to wielkie wwwwoooowww!

-Nadziejka w pepcco na pewno coś znajdziesz tylko patrz uważnie żeby było napisane 100% bawełna:)
Ja w pepcco kupiłam balerinki dla siebie za 15 zł i są meeeeeeeeeeeega wygodne!

-Życiowa ja Ci polecam doppel herz mama albo aktiv mama , w jednych są po 2x1 kapułki dziennie rano podajże żólta i wieczorem chyba brązowa, a w drugich jedna brązowa 2x1.

-India jesteś w ciąży i jak to musisz odpracować ??;/ Nawet jak pracujesz te 4 h, daj spokój, to godzinka więcej z Radziem:)

-Madziu!!!! jesteś wreszcie :) Piszesz że u Ciebie już 30 dc:) a działałaś coś? trzymam kciuki tak czy inaczej ;p Jak tam zdrówko ? Iiiii dziękuję za kciuki :*<3

-AniaaH może napiszesz coś więcej o sobie ? Co studiujesz itp?Bo o planach już wiem ;P
Chyba że pisałaś a ja nie doczytałam ;/

-Wikiiiiiiiii gdzie jesteś ?:(

-Zyciowa i Viola trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty :)

-Tatinko jak sprawa z autem ?

U mnie wczoraj był pracowity dzień. Gdy odpoczęłam to poszłam z przyjaciółką na spacer aż 5 h gadałyśmy i robiłam jej zdjęcia:) Potem pojechałam po rachunek i szukałam kubka z napisem" dla mamy " albo "kocham Cię mamo" w rezultacie kupiłam arbuza i czekoladę w biedrze z napiszem "Kocham Cie mamo"

reklama
No ja to taki pracus jestem :-) gdybym miala gorsza prace to bym sie nie zastanawiala, ale prace mam fajna. Dobrze mi tu :-)

A Radzio lubi dluzej w przedszkolu zostawac, bo sie bawia na podworku, wiec nie raz slucham placzu, ze za wczesnie przyszlam :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Ja w ta ciaze zaszlam w pierwszym cyklu, ale o pierwsza staralam sie 7 miesiecy i wiem jak to jest...
To czy ktos tu wpada pisac czy nie to indywidualna kwestia.
Nie uwazam jednak bysmy byly kiepskim towarzystwem dla staraczek... Kazdy szanuje decyzje innych, np. dziewczyn, ktore chca sie odciac na jakis czas od tematu.
Nigdy zadna na zadna nie wywierala presji... Nie wiem skad sie bierze to, ze co jakis czas ktos daje tu upust swojej frustarcji.
Zyciowa starala sie ok19 ms o ile dobrze kojarze i sadze, ze tez nie ma problemu ze zrozumieniem innych...
Czasami robi sie tu jakas toksyczna atmosfera, zupelnie niepotrzebnie....

oar8gox14frkl5vh.png

Kasiu marysiu poczytać posty od rana !
I zgadzam sie z wami , kto tu wchodzi to indywidualna sprawa , Kasia założyła wątek na kafeterii " czekamy na dwie kreseczki " i chyba każda z nas liczyła z nadzieja zajścia w ciaze i taki był cel wiec jak inaczej ? CZyli w monecie gdy którejś pojawia sie 2 krechy to ma opuścić wątek bo juz do niego z brzuchem nie pasuje ? Pfffff ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Czarna Madziu nie będę komentować Twoich wypowiedzi bo są idiotyczne jak dla mnie. O nic nie pytałaś, wszędzie się wcinasz i dorzucasz swoje trzy grosze. Nie lubisz mnie ok ale po co te prowokacje? Co mnie obchodzi to co sadzisz na ten temat... Jakbym ja miała szczerze Ci powiedzieć co myślę o Tobie to na pewno wywaloalabym burze. Wiec wole siedzieć cicho. A z tym ostatnim zdaniem chodziło mi o poprzednia wypowiedź.

Ja widzę , że to Ty nie żyjesz normalnym życiem bo skoro niby odpuscilas to po jaką cholerę liczysz dni cyklu ? Ech... jak dla mnie jesteś bardzo sfrustrowana i zazdrosna.
Forum czekamy na dwie kreseczki samo mówi o tym ze czekamy i się większość doczekała. Te ktore jeszcze nie miały tego szczęścia staramy się wspierać jakbyś nie zauważyła. Zresztą skąd możesz wiedzieć czy została tylko Ania skoro podobno nie czytasz postów bo odpuscilas? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry