reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam was wszyskie:*
AniuH - trzymam za Ciebie kciuki!
Ja odpuscilam i nagle wszystkie objawy odeszły w zapomnienie a dziś juz 29-30dc:))
Mamakulka nie pisze żeby się z Tobą poklocic ale mam Ciebie na fb i często wyświetlają mi się strony które "lajkujesz" i jestem przerażona jakim niebezpiecznym środowiskiem są radykalni veganie...
Czytam ile pogardy i nienawiści mają do osób które jedzą produkty zwierzęce...
Jestem pewna że większość osób które jedzą mięso nie mają problemu w tym ze ktoś jest veganinem czy nie je mięsa. A tutaj porównuje się miesozercow do palaczy, wyzywa sie ich od idiotow ktorzy nie znają się na zdrowym żywieniu... Zabijajacych swoje dzieci mięsem.
Z tego co wiem człowiek jest wszystkozerny i to on decyduje co chce zjeść... staram się kupowac mieso i jaja swiadomie, od dostawcow ktorzy nie przykladaja reki do cierpienia i upokarzania zwierzat. Nie wiem skąd tyle pogardy w veganinach, tyle złości.
Propaguja przecież obronę życia a jednocześnie tyle w nich nienawiści i jadu do ludzi którzy nie żyją według ich przykazań.
Wcale to mnie nie zachęca do veganizmu
.. raczej mnie odrzuca.
Nie raz słyszałam że osoby które przechodzą na dietę veganska nie słyszą słów pogardy od miesozercow ale od radykalnych vegetarian. Teraz juz wiem czemu.

reklama
ja mam mama dha ale są duże i ni to podłużne ni okrągłe. .. nie podchodzą mi. jutro mam wizytę to zapytam na jakie zmienić mogę.
w ogóle tak mi wywalilo żyły na nogach ze szok... wydają się być sine normalnie...

viola na którą masz wizytę? ja na 14 :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Tez mam zyly na nogach :/
I nawet ciazowe rybaczki na dupe musze wciskac :/

Siedze w kolejce do endokrynologa, i dopiero wlazla babka na 9.30 :/ nie wiem o ktorej w pracy bede, bede musiala odrobic caly ten czas....

oar8gox14frkl5vh.png

India a nie jest tak u ciebie ze jak idziesz do lekarza czy na badania to dają ci płatne wolne godziny? bo do endo idziesz w związku z ciążą tak?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jest, ale ja i tak pracuje 4 godz. Glupio mi isc do pracy na 3 :-)
Poprostu mialam nadzieje, ze o 10 bede w pracy juz, a tu lipa

oar8gox14frkl5vh.png

Czarna Madziu mam wrażenie , że lubisz się kłócić :) strony które polubiłam a ludzie się tam udzielający to dwie różne rzeczy. Z każdej strony znajdą się fanatycy a nie wiem czy zauważyłaś ja się nie wypowiadam. A tak przy okazji o jakie strony Ci chodzi?

Ja biorę różnie. Najpierw folik mama brałam a później różnie. Nie pytałam lekarki co mogę tylko co było pod ręką i miało dobry skład :)

U mnie zaduch jak nie wiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strony np. Vegan terror.
Czy to jest kłótnia?
Stwierdziłam tylko fakt i byłam ciekawa jaki jest Twój stosunek do tego.
Gdzie Ciebie obraziła albo do Ciebie się odniosłam?

Do góry