reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chociaz, ludzie sa wredni i nie ustepuja. Mi do tej pory ustapily az dwie osoby. Jedna pani w metrze i jeden pan w przychodni.... To juz w pierwszej ciazy bylo lepiej[emoji14]nie ma rady trzeba albo sie prosic ludzi o moejsce albo przywyknac do stania

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Sory dziewczyny że tak mało pisze. Ale mamy ciche dni z J. Ostatnio przyuwazylam że oglada filmy dla dorosłych[emoji24] poczułam się zdradzona i jakbym dostała liścia z pół obrotu. Ja leżę obok a ten filmy ogląda. I jeszcze zrzucil to na moje plamienia.....czuje sie zdradzona strasznie i moja samoocena siegla dna. Ciągle siedzę i ryczę.... Plamienia ciąg dalszy. Wczoraj powinnam dostać okres planowy. Nie wiem czy robić test czy nie ma sensu. Biorę luteine od środy i dalej plamie.

Podobno to najlepsza chwila na obrót w dół bo mniejsza szansa na owiniecie pepowina i inne komplikacje :) od 20 tygodnia się maluchy obracają . :)

Życiowa w Alabie jak idziesz na badania to moment. Mój mąż czasem mnie wyrzuci i nie zdąży zaparkować a ja już lecę z powrotem.

Wiecie co ja mam bęben ogromny, jakbym była w 9 miesiącu nie w 7 i powiem Wam , że nikt mi jeszcze nie ustąpił nigdzie.

Odebralam wczoraj wózek. Dobry stan , gondola jak nie używana . Mąż chce tylko odświeżyć stelaż ale kupiliśmy to od takiej patologii ze koniec. O 13 matka młoda z 5 dzieci sama jeszcze w pizamie jakaś zaczną czy zachlana, brudna. Smród jak w piekle na kopach dzieciaka wyrzuciła z przedpokoju z pyskiem . Masakra po prpstu. Przypuszczamy, że natychmiastowo chciała mieć gotówkę na "impreze" dlatego tak tanio mi popchnela ten wózek. Musze wyprać ta gondole.

Życiowa Bielasik raczej się nie myli co do płci. Jeszcze nie słyszałam o tym przynajmniej. Wszystkie znajome co do niego chodziły na badania to około 11-12 tc się dowiadywaly jaka płeć i taka była. Ja w 12 się dowiedziałam.

p19udqk3i1x6xig4.png

O kurcze Sandra nie wiem co powiedzieć. Mój twierdzi , że nie ogląda ale ja wiem , że jak mnie nie ma dlugo to coś sobie puści. Nie mam z tym problemu z tego względu , że to natura faceta . Jak mnie nie ma i musi sobie jakoś z napięciem poradzić to proszę uprzejmie ale w Twojej sytuacji to zrozumiałe , że czujesz żal do niego. On myślał , że spisz?

p19udqk3i1x6xig4.png

Kulcia ja mam skierowanie do giagnostyki komputerowo wysyła moja gin bo podlega przychodnia pod nich a tam już od 6 ludzie się zbierają. jak byłam raz na 7 to byłam 43 w kolejce o_O dlatego staram się później chodzić jak się już ludzie rozejda[emoji14]oni głodni pewnie bo na czczo dlatego tak rano chcą załatwić wszystko. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

jestem przerażona tym jak reaguje na wyższą temp na dworze... normalnie czuje jak puchne i nie jest to fajne uczucie[emoji14]a będzie tylko gorzej[emoji14]

Kurde ja właśnie w ogóle nie reaguje. Nic mi się nie dzieje. Wczoraj nawet siedziałam na dworku i był luzik.

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Kulcia to się ciesz :) ja juz mam dosyć dzisiaj...
ha ha jakaś młoda laska narobila rabanu że mam wejść bez kolejki i mnie wprowadziła do gabinetu nie zważając ma protesty ludzi ;)

wiec juz po pobraniu jestem i mogę wracać do domu :)

Do góry