reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Ty przyzwyczajona. Jak patrze na Twoje snapy to szaleje normalnie. Pięknie tam masz!

Ja leniuchuje. Przyszły tydzień będę mieć mocno intensywny bo przeprowadzka wiec zbieram siły.

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
-India może na odwrót Ci obrączka pokazała :)

-Życiowa nic się nie martw masz jeszcze czas na te ruchy. Ja się nawet teraz staram nie martwić jak mała się nie rusza.

-Kulka wybacz ze spytam ale zdarza Ci się popuscic? ja raz jeszcze
Się tak śmiałam ze nie wytrzymałam, dobrze że w kładkę miałam.

-OlaMagda ja mam taki ból jak szybko chodzę i najczęściej z górki jak schodze.

Dziewczyny katastrofa, byłam na glukozie, która wylądowała w kibelku, później wymiotowalam woda. Jak wracałam do domu to zwykła bułkę kupiłam i dosłownie dwa kęsy zjadłam i w autobusie znowu wymioty...

A pytaj :) Ja popuszczam przy kichaniu . Jak z nienacka mnie weźmie to nie ma przebacz zmiana gaci bo czasem wkładka słabo zadziała. :)

Oj KasiuMarysiu ale miałaś przeboje. Ja na szczęście przeszłam bez problemu. Powtórka Cię czeka bidulko :( :*

p19udqk3i1x6xig4.png

ja w piwerwszej ciąży tez z kichaniem miałam przeboje i zmianami gaci hahaha jak wychodziłam tydzień to majty zawsze w torebce[emoji14]teraz to bez wkładek ani rusz ;)

Kulka no leci ten czas hehe a brzuch rośnie :) dzisiaj byłam w pracy na chwilę to dziewczyny aż piszczały ze taki już fajny okrągły ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie fajnie... ale zdążyły ci pobrać wszystko czy jeszcze raz musisz robić?

mi dzisiaj babki w labo mówiły żebym cytrynowa glukozę kupiła jak będę miała zlecenie ;)

a w ogóle dziś krew na jakieś przeciwciała mi pobierała. .. musiałam podpisać jakąś kartę poboru... nie wiem o co kaman bo konfliktu nie mamy żadnego. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny strasznie sie martwie. Jestem w 23 dniu cyklu i zaczelam krwawic. Nigdy wczesniej to sie nie zdarzalo. Czy powinnam sie martwic? Dodam ze biore tabletki utrogestan 100 mg raz dziennie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej elus. Wiesz co powiem Ci ze możliwe , że to przez przesilenie. Teraz zmiana pogody , ciśnienia itp. Ja przez takie tęczy miałam zawsze jakieś wariacje w cyklu...

p19udqk3i1x6xig4.png

Do góry