reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No i widzisz są jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie :D brawa dla niej!

No zobaczymy co będzie później. W nocy mnie trochę męczyło to skos i wiesz nagrzany dach ale co zrobić.

Kurde juz bym chciała mieszkać w mojej piwnicy :D

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Kulcia to super :)

ej dziewczyny bo siostra mi nagadala i teraz schizuje. .. jak leży cie na boku to macie brzuch taki jedrny czy raczej trochę zwisa? bo mój zwisek się robi a moja sis mówi ze nie powinien. .. w ogóle małego bardzo rzadko ostatnio czuje... powinien być aktywniejszy teraz i bardziej dokazywac. .. w środę poproszę żeby mi zrobiła usg i zobaczyła czy jest ok wszystko z nim...
ogólnie z wyglądem brzucha to mam jazdy raz jest wysoko i jest sprezysty a raz nisko i flakowaty. .. zauważyłam tez ze wkładkę mam bardziej mokrą. .. mam nadzieje ze w środę mnie uspokoi ginka.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa mój jest zwisek. Tylko jak stoję to jest ciążowy bo jak siedze to się taki wałek często robi. Kształt ogólnie zmienia często. Ostatnio opadł teraz znów jest wysoko. Wkładkę mam mokra non stop . Czasem kicham na mokro, czasem bardzo zadki sluz a czasem po prostu się spoce przy takiej temperaturze. Sorry za doslownosc ale pytałaś xD ja miałam kolo 20 tygodnia schize z wodami ale poziom mam ok. Jak się boisz ze to wody to w aptece sobie kup papierki lakmusowe i sprawdź ale sądzę , że wszystko git. Co do ruchów to kochana on jest na tyle malutki , ten Twój Tymono, że nic dziwnego , że nie fika. Pamiętasz jak ja dostawałam chyzia bo się nie ruszał? Jak mu zabraknie miejscówki do szaleństw to zobaczysz :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Mamakulka niby racja ale już czułam go klika razy dziennie a teraz raz i to po mega dawce słodkiego i jak go powkurzam. .. ech pewnie swiruje bez potrzeby. pojutrze zobaczymy co i jak. no i w tym tyg ma dzwonić babka od bielasika na kiedy polowkowe mi umowia :)

Ee mój 3 dni się nie ciepal nic a nic. Słodkie na niego nie działa. Teraz też. Najlepiej zimna woda z cytryna.

p19udqk3i1x6xig4.png

no właśnie też chyba mam antyslodyczowego syna... zresztą ja sama się zrobiłam jakoś mało słodka[emoji14]
chociaż mam pomysły jak wczoraj na racuchy z jabłkami i gruszkami i białym serem z takimi piegami z gorzkiej czekolady :)

a teraz zjadlabym placków z cukini. ..
takich delikatnych mniamusnych albo młodych ziemniaków z koperkiem i młodą kapustą z pomidorami ach.... się rozmarzylam :D

Mój syncio na cukinię się cieszy ;) zimne najbardziej dziala w sumie. Nie spinaj się to się ruszy ;) ja czasem mam tak ze nie czuje na ścianie brzucha a jak położę rękę to kopie, to jest dziwne.

Życiowa swoją drogą to dopiero zaszłas a już polowkowe !

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Cześć dziewczynki ;-)
Co do temperatur , to mi sie po całym dniu wczoraj na plaży trochę w głowie kręciło ale tak to nie specjalnie sie pocę , a od tygodnia mamy 25-27•
Mi dziś sie zaczął 27 tydzień czyli 7 miesiąc :-)
Mila skacze w brzuchu 50 razy dziennie :-)
Jutro mam ginekologa mam nadzieje ze mi zrobi usg :-)
Dziś mam dzien sprzątania , zakupy powinnam zrobic to auto mam w garażu w naprawie , masakra czuje sie jak kaleka bez auta :-O
Muszę sobie kupic ten pas ciążowy co brzuch podtrzymuje mo mam ciężki i po długim spacerze mam takie użycie jak kolka z boku tyle ze na dole brzucha .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry