Nuśkaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry ja już po pracy dzisiaj, teraz czas na relax ;D
Wczoraj się nie pojawiłam, bo po tej nocce spałam do 16 a później musiałam się na szybko ogarnąć na imprezę do znajomych i już czasu nie starczyło, żeby tu zajrzeć ;p
Życiowa powiem, Ci że mój M się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że mamy 2 pęcherzyki, myślałam, że może się wystraszy i będzie chciał nie wiem odpuścić cykl czy coś a on mi z tekstem wyskakuje, że on chcę bliźniaki i jak trafimy dwójeczkę to nawet lepiej ;D
Nadziejka96 piękny masz brzusio
Aniaa_H dziękuję Kochana się okaże za jakiś czas czy się uda Wszystkim nam się za chwilkę uda!
Viola150 kochana 100 lat Cię nie było, dobrze, że się pojawiłaś
Kulcia świetne zdjęcie i jaka wpatrzona w mężucha ;D hehe
Uciekam Kochane
Idę mojego chłopa męczyć
Później może troszkę poczytam i spać pójdę, bo jutro niby wolne mam ale na zakupy muszę się wybrać
Zajrzę tu jutro tak więc miłego wieczorku i spokojnej nocki ;*
Głaski dla brzuszków
Wczoraj się nie pojawiłam, bo po tej nocce spałam do 16 a później musiałam się na szybko ogarnąć na imprezę do znajomych i już czasu nie starczyło, żeby tu zajrzeć ;p
Życiowa powiem, Ci że mój M się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że mamy 2 pęcherzyki, myślałam, że może się wystraszy i będzie chciał nie wiem odpuścić cykl czy coś a on mi z tekstem wyskakuje, że on chcę bliźniaki i jak trafimy dwójeczkę to nawet lepiej ;D
Nadziejka96 piękny masz brzusio
Aniaa_H dziękuję Kochana się okaże za jakiś czas czy się uda Wszystkim nam się za chwilkę uda!
Viola150 kochana 100 lat Cię nie było, dobrze, że się pojawiłaś
Kulcia świetne zdjęcie i jaka wpatrzona w mężucha ;D hehe
Uciekam Kochane
Idę mojego chłopa męczyć
Później może troszkę poczytam i spać pójdę, bo jutro niby wolne mam ale na zakupy muszę się wybrać
Zajrzę tu jutro tak więc miłego wieczorku i spokojnej nocki ;*
Głaski dla brzuszków