reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry ;) ja już po pracy dzisiaj, teraz czas na relax ;D
Wczoraj się nie pojawiłam, bo po tej nocce spałam do 16 a później musiałam się na szybko ogarnąć na imprezę do znajomych i już czasu nie starczyło, żeby tu zajrzeć ;p

Życiowa powiem, Ci że mój M się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że mamy 2 pęcherzyki, myślałam, że może się wystraszy i będzie chciał nie wiem odpuścić cykl czy coś a on mi z tekstem wyskakuje, że on chcę bliźniaki i jak trafimy dwójeczkę to nawet lepiej ;D
Nadziejka96 piękny masz brzusio :)
Aniaa_H dziękuję Kochana ;) się okaże za jakiś czas czy się uda :D Wszystkim nam się za chwilkę uda!
Viola150 kochana 100 lat Cię nie było, dobrze, że się pojawiłaś ;)
Kulcia świetne zdjęcie i jaka wpatrzona w mężucha ;D hehe

Uciekam Kochane ;)
Idę mojego chłopa męczyć :D
Później może troszkę poczytam i spać pójdę, bo jutro niby wolne mam ale na zakupy muszę się wybrać ;)
Zajrzę tu jutro tak więc miłego wieczorku i spokojnej nocki ;*
Głaski dla brzuszków ;)

reklama
OlaMagda piękne zdjęcia :) to pierwsze takie romantyczne :)

India zjadłabym lody z mc'ka mmmm

Życiowa cos słyszałam że raczej jeśli się lekarz myli to w drugą stronę.

Zyciowa tez słyszałam ze lekarz myli sie w drugą stronę zazwyczaj :)
Ja wierze we wróżbę mojej mamy z obrączki ze będzie dziewczynka ;)
Co do wyprawki to przy Filipie miałam produkowane z kompa kartki i tylko odhaczalam jak cos dokupilam i chyba wszystko miałam wcześniej, o niczym nie zapomniałam :) teraz jakos nie mogę się zabrać, pewnie dopiero we wakacje albo i po :)
Nuska mam nadzieje ze czas mi pozwoli byc z Wami codziennie, teraz weekend to miałam wolne :) a Filip dzis od 10 do 19 byl non stop na dworze, nawet obiad jedliśmy na ogrodzie. I wtedy nie ma czasu na Tel :)

Życiowa pewnie masz rację. Ja tez tak patrzę ze to juz będzie jesień i potrzebuje długich rękawów i długich nogawek.

Viola a liczysz na dziewczynkę? :)

Zyciowa tez słyszałam ze lekarz myli sie w drugą stronę zazwyczaj :)
Ja wierze we wróżbę mojej mamy z obrączki ze będzie dziewczynka ;)
Co do wyprawki to przy Filipie miałam produkowane z kompa kartki i tylko odhaczalam jak cos dokupilam i chyba wszystko miałam wcześniej, o niczym nie zapomniałam :) teraz jakos nie mogę się zabrać, pewnie dopiero we wakacje albo i po :)
Nuska mam nadzieje ze czas mi pozwoli byc z Wami codziennie, teraz weekend to miałam wolne :) a Filip dzis od 10 do 19 byl non stop na dworze, nawet obiad jedliśmy na ogrodzie. I wtedy nie ma czasu na Tel :)
Ja kiedys tez wierzylam w obraczke, miala byc dziewczynka a jest Radzio :-)
Teraz mi chlopaka pokazuje

oar8gox14frkl5vh.png

Marysia, ja pewnie tez bede szukala jakiejs listy na necie. To co wkleilas ok, ale ja nie kupuje bluzeczek i spiochow. Wole pajacyki i body. No i nie bede sie zaopatrywala w specjalny recznik. :-) ale wyprawka to kwestia indywidualna :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Cześć :)

pamiętam o badaniach... o 4 tak mnie pęcherz przycisnal i zlapalam do pojemnika siuski bo chyba teraz jak wstałam to mało by w tym moczu było tego co badają. ..

zaraz idę odprowadzić małą i do pracy zajde i lecę siedzieć w labo. .. pewnie parę godzin mi zejdzie :/

co do ręczników to przy małej używałam pieluszki flanelowej ale to był czerwiec... teraz kupię jakiś miękki ręcznik miły po prostu :)

jak mi się nie chce wychodzić hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)

pamiętam o badaniach... o 4 tak mnie pęcherz przycisnal i zlapalam do pojemnika siuski bo chyba teraz jak wstałam to mało by w tym moczu było tego co badają. ..

zaraz idę odprowadzić małą i do pracy zajde i lecę siedzieć w labo. .. pewnie parę godzin mi zejdzie :/

co do ręczników to przy małej używałam pieluszki flanelowej ale to był czerwiec... teraz kupię jakiś miękki ręcznik miły po prostu :)

jak mi się nie chce wychodzić hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu bedziesz siedziala kilka godzin w labo?
My rozkladalismy zwykly recznik na przewijaku, na to tetra i maluch. Tetra dobrze wilgoc chlonie. :-)

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry