reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry ;) ja już po pracy dzisiaj, teraz czas na relax ;D
Wczoraj się nie pojawiłam, bo po tej nocce spałam do 16 a później musiałam się na szybko ogarnąć na imprezę do znajomych i już czasu nie starczyło, żeby tu zajrzeć ;p

Życiowa powiem, Ci że mój M się bardzo ucieszył jak mu powiedziałam, że mamy 2 pęcherzyki, myślałam, że może się wystraszy i będzie chciał nie wiem odpuścić cykl czy coś a on mi z tekstem wyskakuje, że on chcę bliźniaki i jak trafimy dwójeczkę to nawet lepiej ;D
Nadziejka96 piękny masz brzusio :)
Aniaa_H dziękuję Kochana ;) się okaże za jakiś czas czy się uda :D Wszystkim nam się za chwilkę uda!
Viola150 kochana 100 lat Cię nie było, dobrze, że się pojawiłaś ;)
Kulcia świetne zdjęcie i jaka wpatrzona w mężucha ;D hehe

Uciekam Kochane ;)
Idę mojego chłopa męczyć :D
Później może troszkę poczytam i spać pójdę, bo jutro niby wolne mam ale na zakupy muszę się wybrać ;)
Zajrzę tu jutro tak więc miłego wieczorku i spokojnej nocki ;*
Głaski dla brzuszków ;)

reklama
OlaMagda piękne zdjęcia :) to pierwsze takie romantyczne :)

India zjadłabym lody z mc'ka mmmm

Życiowa cos słyszałam że raczej jeśli się lekarz myli to w drugą stronę.

Zyciowa tez słyszałam ze lekarz myli sie w drugą stronę zazwyczaj :)
Ja wierze we wróżbę mojej mamy z obrączki ze będzie dziewczynka ;)
Co do wyprawki to przy Filipie miałam produkowane z kompa kartki i tylko odhaczalam jak cos dokupilam i chyba wszystko miałam wcześniej, o niczym nie zapomniałam :) teraz jakos nie mogę się zabrać, pewnie dopiero we wakacje albo i po :)
Nuska mam nadzieje ze czas mi pozwoli byc z Wami codziennie, teraz weekend to miałam wolne :) a Filip dzis od 10 do 19 byl non stop na dworze, nawet obiad jedliśmy na ogrodzie. I wtedy nie ma czasu na Tel :)

Życiowa pewnie masz rację. Ja tez tak patrzę ze to juz będzie jesień i potrzebuje długich rękawów i długich nogawek.

Viola a liczysz na dziewczynkę? :)

Zyciowa tez słyszałam ze lekarz myli sie w drugą stronę zazwyczaj :)
Ja wierze we wróżbę mojej mamy z obrączki ze będzie dziewczynka ;)
Co do wyprawki to przy Filipie miałam produkowane z kompa kartki i tylko odhaczalam jak cos dokupilam i chyba wszystko miałam wcześniej, o niczym nie zapomniałam :) teraz jakos nie mogę się zabrać, pewnie dopiero we wakacje albo i po :)
Nuska mam nadzieje ze czas mi pozwoli byc z Wami codziennie, teraz weekend to miałam wolne :) a Filip dzis od 10 do 19 byl non stop na dworze, nawet obiad jedliśmy na ogrodzie. I wtedy nie ma czasu na Tel :)
Ja kiedys tez wierzylam w obraczke, miala byc dziewczynka a jest Radzio :-)
Teraz mi chlopaka pokazuje

oar8gox14frkl5vh.png

Marysia, ja pewnie tez bede szukala jakiejs listy na necie. To co wkleilas ok, ale ja nie kupuje bluzeczek i spiochow. Wole pajacyki i body. No i nie bede sie zaopatrywala w specjalny recznik. :-) ale wyprawka to kwestia indywidualna :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Cześć :)

pamiętam o badaniach... o 4 tak mnie pęcherz przycisnal i zlapalam do pojemnika siuski bo chyba teraz jak wstałam to mało by w tym moczu było tego co badają. ..

zaraz idę odprowadzić małą i do pracy zajde i lecę siedzieć w labo. .. pewnie parę godzin mi zejdzie :/

co do ręczników to przy małej używałam pieluszki flanelowej ale to był czerwiec... teraz kupię jakiś miękki ręcznik miły po prostu :)

jak mi się nie chce wychodzić hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)

pamiętam o badaniach... o 4 tak mnie pęcherz przycisnal i zlapalam do pojemnika siuski bo chyba teraz jak wstałam to mało by w tym moczu było tego co badają. ..

zaraz idę odprowadzić małą i do pracy zajde i lecę siedzieć w labo. .. pewnie parę godzin mi zejdzie :/

co do ręczników to przy małej używałam pieluszki flanelowej ale to był czerwiec... teraz kupię jakiś miękki ręcznik miły po prostu :)

jak mi się nie chce wychodzić hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu bedziesz siedziala kilka godzin w labo?
My rozkladalismy zwykly recznik na przewijaku, na to tetra i maluch. Tetra dobrze wilgoc chlonie. :-)

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry