reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja pisałam smsa wszystko ok ale szczegółów nie napisała chociaż miała bo mówiła ze dużo tego.

Kieca z pepco za 29 zeta :D jak było bez brzucha to była do kolan prawie heheh

p19udqk3i1x6xig4.png
Przekaż żeby sie odezwała, bo wszystkie jesteśmy ciekawe jak tam u Niej ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zaliczylismy wieczorny spacer do mcdonalda, a dzisiaj zoo :-)
Caly dzien chodze glodna :]

oar8gox14frkl5vh.png

Marysiu, mam tyle co wczesniej pisalam. Czekalam na wszystkie paczki. Wyszlo mi 9 body na 56, 5 pajacy na 56, 8 body na 62, 10 pajacy na 62.
Na 56 juz chyba nic nie biore, bo podobno drugie dzieci lubia sie wieksze rodzic, najwyzej maz bedzie biegal i kupowal :-)
A na 62 nie wiem ile mi potrzeba. Dokupie ze 3 body i polspiochy pewnie. Niestety w czerwcu nie bede szalala, rachunki wazniejsze na ten moment[emoji14]
oar8gox14frkl5vh.png

I w piatek byc moze bede juz wiedziala kto tam w srodku :-)
Jeju, oby wszystko ok bylo z dzidzia

oar8gox14frkl5vh.png

India Fajnie ze juz kompletujesz :)
Hehe ja raczej chyba nie liczę ze się w środę dowiem kto jest w brzuchu :) ale bym chciala tylko to dop 16tc a Filip pokazał sie w 20 a gin potwierdzila w 24 :)

Viola to późno dosyć była pewna ginka. mam nadzieje ze gin przy ptematalnych u mnie się nie pomylił czy coś ale siusiaka było widać nawet jak się nie jest lekarzem[emoji14]
OlaMagda zdjęcia jak z wakacji :) a dla ciebie to przecież codzienność ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

India ja mam a apce takie o taki organizer
Screenshot_2016-05-22-21-03-46.png

Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png

I ręcznik z kapturem :)

Załączniki

• Screenshot_2016-05-22-21-03-46.png
    15,9 KB · Wyświetleń: 156
  • Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png
    Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png
    16,3 KB · Wyświetleń: 148
reklama
KasiaMarysia ale to jest wyprawka na pierwsze dwa tygodnie jak na nią patrzyłam. .. ja w 56 mam po 2-3 sztuki body pajacyk i śpiochów reszta na 62 jest to na dłużej powinno wystarczyć.
dziewczyny moja mama w sumie mi zwróciła uwagę na to bo nie pomyślałam wcześniej ze wrzesień październik to już nie musi wszystko schnac od razu... wiec lepiej po 3 sztuki więcej mieć body itp. żeby później nie było sytuacji ze np. coś nie doschlo czy coś :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry