reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja pisałam smsa wszystko ok ale szczegółów nie napisała chociaż miała bo mówiła ze dużo tego.

Kieca z pepco za 29 zeta :D jak było bez brzucha to była do kolan prawie heheh

p19udqk3i1x6xig4.png
Przekaż żeby sie odezwała, bo wszystkie jesteśmy ciekawe jak tam u Niej ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zaliczylismy wieczorny spacer do mcdonalda, a dzisiaj zoo :-)
Caly dzien chodze glodna :]

oar8gox14frkl5vh.png

Marysiu, mam tyle co wczesniej pisalam. Czekalam na wszystkie paczki. Wyszlo mi 9 body na 56, 5 pajacy na 56, 8 body na 62, 10 pajacy na 62.
Na 56 juz chyba nic nie biore, bo podobno drugie dzieci lubia sie wieksze rodzic, najwyzej maz bedzie biegal i kupowal :-)
A na 62 nie wiem ile mi potrzeba. Dokupie ze 3 body i polspiochy pewnie. Niestety w czerwcu nie bede szalala, rachunki wazniejsze na ten moment[emoji14]
oar8gox14frkl5vh.png

I w piatek byc moze bede juz wiedziala kto tam w srodku :-)
Jeju, oby wszystko ok bylo z dzidzia

oar8gox14frkl5vh.png

India Fajnie ze juz kompletujesz :)
Hehe ja raczej chyba nie liczę ze się w środę dowiem kto jest w brzuchu :) ale bym chciala tylko to dop 16tc a Filip pokazał sie w 20 a gin potwierdzila w 24 :)

Viola to późno dosyć była pewna ginka. mam nadzieje ze gin przy ptematalnych u mnie się nie pomylił czy coś ale siusiaka było widać nawet jak się nie jest lekarzem[emoji14]
OlaMagda zdjęcia jak z wakacji :) a dla ciebie to przecież codzienność ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

India ja mam a apce takie o taki organizer
Screenshot_2016-05-22-21-03-46.png

Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png

I ręcznik z kapturem :)

Załączniki

• Screenshot_2016-05-22-21-03-46.png
    15,9 KB · Wyświetleń: 158
  • Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png
    Screenshot_2016-05-22-21-04-00.png
    16,3 KB · Wyświetleń: 150
reklama
KasiaMarysia ale to jest wyprawka na pierwsze dwa tygodnie jak na nią patrzyłam. .. ja w 56 mam po 2-3 sztuki body pajacyk i śpiochów reszta na 62 jest to na dłużej powinno wystarczyć.
dziewczyny moja mama w sumie mi zwróciła uwagę na to bo nie pomyślałam wcześniej ze wrzesień październik to już nie musi wszystko schnac od razu... wiec lepiej po 3 sztuki więcej mieć body itp. żeby później nie było sytuacji ze np. coś nie doschlo czy coś :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry