reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu uwielbiam czytac Twoje wpisy hehe ;) zobaczysz ,ze jak odpuscicie sobie to moment sie uda kochana ;*
Ja czuje sie dobrze,tylko jak zwykle mam zakazenie i wlasnie znowu mam glubulki clotrimazol i w razie czego dal mi jakies dla mojego 3 tabletki na przeleczenie flumacozyl czy cos takiego i mam nadzieje ze bedzie spokoj u mnie bo juz mam dooosc. Miesiac sie nie kochamy bo mnie jak nie piecze to swedzi.

v5qj22e0cvqcesic.png

Wszystkie mamy piękniusie brzuszątka wyczekane;* ale dziekuje kochana;)
Kupilam sobie jakis balsam taki bardzo tlusty z filtratem ze sluzu slimaka czy cos takiego .;)

v5qj22e0cvqcesic.png

Kochana Ania;* noo ja Ci mowie ze jak nie bedziesz sobie wmawiala objawow wlasnie to zobaczysz ze to poskutkuje i bedziesz głasiała ,ale swój brzuunio;*

v5qj22e0cvqcesic.png

Ja mam palmers i ziaje :) kokosowe :D

Nadziejka super , że tak wszystko dobrze. :)

Zaraz wstawię fotkę mojej kuli ziemskiej :D

p19udqk3i1x6xig4.png

Jestem dobrej mysli ze bedzie wszystko dobrze. ;)
Kuleczko ja ogladalam Twoj brzunio na sierpnioweczkach ,cuudaśny i wieeeelki;)

v5qj22e0cvqcesic.png

reklama
Dodawajcoe brzuszki,oj dodawajcie, wszystkie macie piekne <3 glaskalabym! Ciaze przyjaciolki cala zaglaskalam, a jak Antek kopnal - to sie poplakalam. I tak sobie trzyletni juz Antoni czyni nadall drobne gesty, ktore glupia ciotke Anke wzruszaja. Uwielbiam tego brzdaca. Na przyklad samo to jak przy zabawie nagle wstaje, przychooddzi i sie przytula, buzi da, i idzie dalej sie bawic. Jest to tak mile, ze za serce mnie chwytaa nieziemsko...! Kocham dzieci, kocham ciaze wszelakie. Too taki piekny, blogoslawiony stan..! Dllatego i ja Wam blogoslawie , co by Wasze dzieciaczki byly silne, zdrowwe, a Wy szczesliwe <3

Kasiuniu, co doo mojej glowki - juz nie booli tak czesto, ale zawroty mam nadal. Na peewno to jest to co mowila Paraplu, bo sztywnial mi kark, wiec musialam odcinek szyjny nadwyrezyc. Przy pracy pprzy komputerze to chyba caalkiem normalne. Ale staatam sie rozluzniac miesnie i jest lepiej! Jak nie fajtam za duzo glowa to i zawrotow mniej :)

Dziekuje za wiare Kochane ;* tak jak juz zaznaczalam, zmieenilo sie w mojej glowie to desperaackie "chce, teraz zaaraz". Pewnie ze chce. Nigdy nie przestane chciec. Ale koniec z jako takimi staranimi, inne plany, inne zajecia, inne cele do osiagniecia tez sa. Mam dla kogoo i po co zyc, po coo mam sie tak zadreczac? Jesli jest mi dane miec dziecko, to kiedys bede je miala, predzej czy pozniej. Kto to wie...? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry