Dodawajcoe brzuszki,oj dodawajcie, wszystkie macie piekne <3 glaskalabym! Ciaze przyjaciolki cala zaglaskalam, a jak Antek kopnal - to sie poplakalam. I tak sobie trzyletni juz Antoni czyni nadall drobne gesty, ktore glupia ciotke Anke wzruszaja. Uwielbiam tego brzdaca. Na przyklad samo to jak przy zabawie nagle wstaje, przychooddzi i sie przytula, buzi da, i idzie dalej sie bawic. Jest to tak mile, ze za serce mnie chwytaa nieziemsko...! Kocham dzieci, kocham ciaze wszelakie. Too taki piekny, blogoslawiony stan..! Dllatego i ja Wam blogoslawie , co by Wasze dzieciaczki byly silne, zdrowwe, a Wy szczesliwe <3
Kasiuniu, co doo mojej glowki - juz nie booli tak czesto, ale zawroty mam nadal. Na peewno to jest to co mowila Paraplu, bo sztywnial mi kark, wiec musialam odcinek szyjny nadwyrezyc. Przy pracy pprzy komputerze to chyba caalkiem normalne. Ale staatam sie rozluzniac miesnie i jest lepiej! Jak nie fajtam za duzo glowa to i zawrotow mniej
Dziekuje za wiare Kochane ;* tak jak juz zaznaczalam, zmieenilo sie w mojej glowie to desperaackie "chce, teraz zaaraz". Pewnie ze chce. Nigdy nie przestane chciec. Ale koniec z jako takimi staranimi, inne plany, inne zajecia, inne cele do osiagniecia tez sa. Mam dla kogoo i po co zyc, po coo mam sie tak zadreczac? Jesli jest mi dane miec dziecko, to kiedys bede je miala, predzej czy pozniej. Kto to wie...?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom