reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nosz w cipoląga....! Czulam ze mnie bierze! Normalnie dostalam przemarszu wojsk w kiszkach. Rozwolnienie po prostu. Ja pieerdziele. A jutro mam wuef, i jakies zaliczenie ze skakania. Super, jak im tamm ppopuszcze przy tym natezaniu, to mi zalicza i bez skoku -,-

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe Ania no Ty szalona :D

Oglądasz? No to widzisz jaka jestem baba :D zaraz wstawię z przed chwili.

p19udqk3i1x6xig4.png

Hejka :) to ja :D
Nie nadrobilam wszystkiego, nie jestem w stanie.
Tatinka baaardzo mi przykro z powodu Twojego aniolka :* i z powodu problemów z mężem :( mam nadzieje ze wszystko się Wam pouklada!
Po za tym cieszę sie ze wszystko u Was ok :)
AniaaH Twoje posty po prostu wywołują radość w sercu!
U mnie wszystko dobrze. Wróciłam z pracy, mam zamiar wziąć się za pokrojenie salatki bo jutro mąż wymyślił jakiegoś grilla czy coś :) jutro konczy mi się 15tc a w środę mam wizytę, może uda się podejrzeć co tam sie ukrywa w brzuszku :)
Kulka, nadziejka sliczne brzusie :)
A to mój wieczorny dzisiejszy:

WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg
    WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg
    654,4 KB · Wyświetleń: 61
Hej!
Czytam Was ale nie pisze bo wsumie to u mnie nic ciekawego, caly czas to samo hehe.
Tatinko przykro mi.
Śliczne brzuszki[emoji5]
Staraczki trzymam za Was kciuki żeby sie udało [emoji5]
Kulcia ile masz cm w obwodzie? Ja też taki balooooooon miałam haha.
Mogłabyś wstawic zdjęcie kompletu tego za 70zL? ( jesli masz oczywiście [emoji5])
Buziaki da wszystkich[emoji5]

Kasia, z telefonem przegiecie. W ogole postawa ludzi w tej sprawie to przegiecie.
Ja dzisiaj mialam.uroczystosc na zakonczenie przedszkola, wystepy dzieci itp. Super bylo :-) usmialismy sie z tych naszych maluchow :-)
Fajne wozki. Ja raczej kupie uzywany, chcialam za maks 500 zl. Uderzam w tako, jedo lub xlandera.
Ale bardzo podobaja mi sie takie jak Nadziejka wrzucila..nowy design.
Zyciowa, fajny kolor :-) dla chlopca tez sie nada. :-)
Piekne brzuszki, kiedys i ja swoj wrzuce. ;-)
Ania, luxmed jest w mojej ocenie nie taki jak byl, jest slabszy. Lekarze maja.kiepskie oceny na znany lekarz. Na wizyty sie czeka, w gabinetach wytyczne chyba maja, zeby sie streszczac. Wiec plakac nie bede :-) i tak do.konca czerwca tam pochodze jeszcze
Tyle przeczytalam, ze juz nie pamietam co mialam napisac.
Witam wszystkie, szczegolnie te co tak milcza dzien w dzien ;-)
Milo, ze sie odzywacie :-)

Jutro jedziemy do oceanarium
3d, jestem ciekawa czy spodoba sie Radkowi.

oar8gox14frkl5vh.png

Piękne brzusie dziewczynki;)
Noo mnie sie strasznie podobaja te wozki co Wam wstawilam a mojemu to juz calkiem . My tez chcielismy uzywany kupowac ale nie podobaly nam sie . A tego nie mamy zamiaru sprzedawac tylko trzymac dla drugiego daj Boze dziecka . Poza tym mam nadzieje ze jeszcze do sierpnia znajde gdzies taka aukcje zeby zaoszczedzic chociaz ze 100,200 zl na nim . Ale ten kolor musi byc.
Zreszta mi sie wszystko podoba co dla dzidzi hehe;)

v5qj22e0cvqcesic.png

Czytałam tez watęk o strojach kąpielowych.
Ola ja tez szukam jednoczęściowego ale to raczej dlatego że chyba juz z większym brzuszkiem nie będę się czula komfortowo na plaży no i nie będę mogla poleżeć na słonku :) a to uwielbiam ;)
My jedziemy nad morze 26.07 do Sarbinowa, będę juz na l4 wiec będę mogla się cieszyć na spokojnie :)

Dziewczyny czy Was tez tak bola jeszcze piersi - głównie sutki?? Moje strasznie, zwłaszcza wieczorem jak uwolnię je ze stanika :p i mam wrażenie ze one ciągle rosną :D

No ja jestem mega podjarana tym con kupiłam. Cena super i opinie czytałam to dobre ma. Amortyzatory , skrętne koła i ładna gondola. Co więcej chcieć :)

W obwodzie mam pewnie pierdyliard. Hehe

Mała Mi wstawie zdjecie jutro ale chyba nie mam już kompletu tylko szyla bym na zamówienie. Wiec wrzucę kocyk inny I podusie inna :) musze Igiemu doszyc w sumie koc do poduszki i odwrotnie tez :)

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
India a gdzie to oceanarium 3d jest??
Co do wózków to ja powoli nastawialam sie na bebetto głównie holand ale poczytałam dziś opinie i trochę mnie zmartwily bo sporo negatywnych i dalej sama nie wiem. Ale jeszcze mam czas :)
Zaraz obejrzę jaki Nadziejka wstawila

Do góry