reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nosz w cipoląga....! Czulam ze mnie bierze! Normalnie dostalam przemarszu wojsk w kiszkach. Rozwolnienie po prostu. Ja pieerdziele. A jutro mam wuef, i jakies zaliczenie ze skakania. Super, jak im tamm ppopuszcze przy tym natezaniu, to mi zalicza i bez skoku -,-

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe Ania no Ty szalona :D

Oglądasz? No to widzisz jaka jestem baba :D zaraz wstawię z przed chwili.

p19udqk3i1x6xig4.png

Hejka :) to ja :D
Nie nadrobilam wszystkiego, nie jestem w stanie.
Tatinka baaardzo mi przykro z powodu Twojego aniolka :* i z powodu problemów z mężem :( mam nadzieje ze wszystko się Wam pouklada!
Po za tym cieszę sie ze wszystko u Was ok :)
AniaaH Twoje posty po prostu wywołują radość w sercu!
U mnie wszystko dobrze. Wróciłam z pracy, mam zamiar wziąć się za pokrojenie salatki bo jutro mąż wymyślił jakiegoś grilla czy coś :) jutro konczy mi się 15tc a w środę mam wizytę, może uda się podejrzeć co tam sie ukrywa w brzuszku :)
Kulka, nadziejka sliczne brzusie :)
A to mój wieczorny dzisiejszy:

WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg
    WP_20160520_22_02_09_Pro.jpg
    654,4 KB · Wyświetleń: 62
Hej!
Czytam Was ale nie pisze bo wsumie to u mnie nic ciekawego, caly czas to samo hehe.
Tatinko przykro mi.
Śliczne brzuszki[emoji5]
Staraczki trzymam za Was kciuki żeby sie udało [emoji5]
Kulcia ile masz cm w obwodzie? Ja też taki balooooooon miałam haha.
Mogłabyś wstawic zdjęcie kompletu tego za 70zL? ( jesli masz oczywiście [emoji5])
Buziaki da wszystkich[emoji5]

Kasia, z telefonem przegiecie. W ogole postawa ludzi w tej sprawie to przegiecie.
Ja dzisiaj mialam.uroczystosc na zakonczenie przedszkola, wystepy dzieci itp. Super bylo :-) usmialismy sie z tych naszych maluchow :-)
Fajne wozki. Ja raczej kupie uzywany, chcialam za maks 500 zl. Uderzam w tako, jedo lub xlandera.
Ale bardzo podobaja mi sie takie jak Nadziejka wrzucila..nowy design.
Zyciowa, fajny kolor :-) dla chlopca tez sie nada. :-)
Piekne brzuszki, kiedys i ja swoj wrzuce. ;-)
Ania, luxmed jest w mojej ocenie nie taki jak byl, jest slabszy. Lekarze maja.kiepskie oceny na znany lekarz. Na wizyty sie czeka, w gabinetach wytyczne chyba maja, zeby sie streszczac. Wiec plakac nie bede :-) i tak do.konca czerwca tam pochodze jeszcze
Tyle przeczytalam, ze juz nie pamietam co mialam napisac.
Witam wszystkie, szczegolnie te co tak milcza dzien w dzien ;-)
Milo, ze sie odzywacie :-)

Jutro jedziemy do oceanarium
3d, jestem ciekawa czy spodoba sie Radkowi.

oar8gox14frkl5vh.png

Piękne brzusie dziewczynki;)
Noo mnie sie strasznie podobaja te wozki co Wam wstawilam a mojemu to juz calkiem . My tez chcielismy uzywany kupowac ale nie podobaly nam sie . A tego nie mamy zamiaru sprzedawac tylko trzymac dla drugiego daj Boze dziecka . Poza tym mam nadzieje ze jeszcze do sierpnia znajde gdzies taka aukcje zeby zaoszczedzic chociaz ze 100,200 zl na nim . Ale ten kolor musi byc.
Zreszta mi sie wszystko podoba co dla dzidzi hehe;)

v5qj22e0cvqcesic.png

Czytałam tez watęk o strojach kąpielowych.
Ola ja tez szukam jednoczęściowego ale to raczej dlatego że chyba juz z większym brzuszkiem nie będę się czula komfortowo na plaży no i nie będę mogla poleżeć na słonku :) a to uwielbiam ;)
My jedziemy nad morze 26.07 do Sarbinowa, będę juz na l4 wiec będę mogla się cieszyć na spokojnie :)

Dziewczyny czy Was tez tak bola jeszcze piersi - głównie sutki?? Moje strasznie, zwłaszcza wieczorem jak uwolnię je ze stanika :p i mam wrażenie ze one ciągle rosną :D

No ja jestem mega podjarana tym con kupiłam. Cena super i opinie czytałam to dobre ma. Amortyzatory , skrętne koła i ładna gondola. Co więcej chcieć :)

W obwodzie mam pewnie pierdyliard. Hehe

Mała Mi wstawie zdjecie jutro ale chyba nie mam już kompletu tylko szyla bym na zamówienie. Wiec wrzucę kocyk inny I podusie inna :) musze Igiemu doszyc w sumie koc do poduszki i odwrotnie tez :)

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
India a gdzie to oceanarium 3d jest??
Co do wózków to ja powoli nastawialam sie na bebetto głównie holand ale poczytałam dziś opinie i trochę mnie zmartwily bo sporo negatywnych i dalej sama nie wiem. Ale jeszcze mam czas :)
Zaraz obejrzę jaki Nadziejka wstawila

Do góry