reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nuśkaaa będzie dobrze miłej pracy
Życiowa
Nuska trzymam kciuki za ten cykl dwa dominujące pęcherzyki hi hi może bliźniaki ustrzelicie
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
śmiesznie się czuje... stół nakryty. Marysia w łóżku. mój S na treningu tzn. powinien wrócić zaraz. znajomi jadą a ja siedzę i mi pachnie wszystko aż slinotoku dostaje hahahaha
KasiaMarysia23
Życiowa moja mam takie same talerze, aaalo bardzo podobne
Ja bym zjadła kanapkę z pomidorem. Wgl przeszłam na 4 posiłki i staram się tych zapychaczy np. chrupek - nie jeść , ale dziś się skusiłam i żałuję bo czuję się zdęta jak nie wiem.
Ja bym zjadła kanapkę z pomidorem. Wgl przeszłam na 4 posiłki i staram się tych zapychaczy np. chrupek - nie jeść , ale dziś się skusiłam i żałuję bo czuję się zdęta jak nie wiem.
Nadziejka96
Witam dziewczynki
Kuleczko piekne mieszkanko
Życiowa wpadam na kolacyjke hehe;p
Wlaśnie odnośnie wózeczków mi się wszystkie podobaja jak ogladam a na forach jak dziewczyny wstawiaja jakie kupowaly ale moj wybral juz wozek i taki bedziemy kupowali ale jeszcze nie teraz by nie zapeszac 01P chcemy
Link do: PAJERO ALU ADAMEX 3w1 WYSYŁKA GRATIS! + CARLO
Kuleczko piekne mieszkanko
Życiowa wpadam na kolacyjke hehe;p
Wlaśnie odnośnie wózeczków mi się wszystkie podobaja jak ogladam a na forach jak dziewczyny wstawiaja jakie kupowaly ale moj wybral juz wozek i taki bedziemy kupowali ale jeszcze nie teraz by nie zapeszac 01P chcemy
Link do: PAJERO ALU ADAMEX 3w1 WYSYŁKA GRATIS! + CARLO
Nadziejka96
Kuleczko mi tez pepuch zaczyna wychodzic i zaczyna mi sie robic rozstep kolo blizny po kolczyku troche to smiesznie wyglada;p
A tak poza tym to myy pozdrawiamy cioteczki;*
A tak poza tym to myy pozdrawiamy cioteczki;*
Aniaa_H
OlciuMadziu, super ze jest tak dobrze. I jeszcze te Twoje piekne francuskie pogody, hoho! Dobrze masz, i baardzo dobrze ;*
Sliczne wozeczki ;* nie ukrywam, ze troszeczke zazdroszcze wybierania takich pojazdow juz ;D ale calym sercem jednoczesnie sie ciesze!
Kulcia, tak jak juz mowilam super, ze sie zdecydowaliscie, bo rzeczywiscie standard jest mega, a jeszcze jak juz po swojemu urzadziicie to proooo!
Nuska, trzymam kciukasy, uda Wam sie ;**
KasiuMarysiu, moj tata mial poddoobnaa jazde z rzecznikieem, tylko choddziilo o telefon z Orange co go 14 razy na reklemacje przyjmowali i nie umieli wymienic, no dluga historia, ale rozumiem irytacje, bo tata chcial na ostatku jebnaac im tym telefonem w mordy zeby sobie w dupe go wlozyli, bo juz mu sie odechcialo nawet nowego dostawac. Takze kochana spokojnir, nie denerwuj sie juz. Ludzie to hieny!
Zyciowwa, ja tez wbijam ;D mniamniulki!
Nadziejko,jak sie czujesz w ogole?
India, a to dobrze, ze zmienil sie ten Wasz paakiet w pracy? Czy wolalas lux med?
Niestety jutro i w niedziele pierdzielona szkola. Wrrr. Jeszcze jeden semstr, wytrzymam? Wytrzyymaaam!
Wiki, brakuje mi Cie tu Dorcia i MalaMi przynajmnieej na snapie sie odezwa, a Wiki ciszaaa
Dzwoneczku, a Ty jak, zadomowilaas sie w Polsce? Maz nadal jestt czyy wrocil do Belgii juz? Jak sie czujesz?
Cieekawe jak dziiewczyny, ktore zamilkly.
Kamilo, a Ty jaak sie czujesz? Powtarzalas tescik albo bete?
Ja juz zadnych objawow chociaz bym nimi za prrzeproszenieem nawet doslownie rzygala nie biore na powaznie i w oggole nie zwracam na nie uwagi, ani nawet sie o nich nie zajakne. Bo tylko mi gorzej jaak potem dupa i wychodze na objawomaniaczke. No way!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczne wozeczki ;* nie ukrywam, ze troszeczke zazdroszcze wybierania takich pojazdow juz ;D ale calym sercem jednoczesnie sie ciesze!
Kulcia, tak jak juz mowilam super, ze sie zdecydowaliscie, bo rzeczywiscie standard jest mega, a jeszcze jak juz po swojemu urzadziicie to proooo!
Nuska, trzymam kciukasy, uda Wam sie ;**
KasiuMarysiu, moj tata mial poddoobnaa jazde z rzecznikieem, tylko choddziilo o telefon z Orange co go 14 razy na reklemacje przyjmowali i nie umieli wymienic, no dluga historia, ale rozumiem irytacje, bo tata chcial na ostatku jebnaac im tym telefonem w mordy zeby sobie w dupe go wlozyli, bo juz mu sie odechcialo nawet nowego dostawac. Takze kochana spokojnir, nie denerwuj sie juz. Ludzie to hieny!
Zyciowwa, ja tez wbijam ;D mniamniulki!
Nadziejko,jak sie czujesz w ogole?
India, a to dobrze, ze zmienil sie ten Wasz paakiet w pracy? Czy wolalas lux med?
Niestety jutro i w niedziele pierdzielona szkola. Wrrr. Jeszcze jeden semstr, wytrzymam? Wytrzyymaaam!
Wiki, brakuje mi Cie tu Dorcia i MalaMi przynajmnieej na snapie sie odezwa, a Wiki ciszaaa
Dzwoneczku, a Ty jak, zadomowilaas sie w Polsce? Maz nadal jestt czyy wrocil do Belgii juz? Jak sie czujesz?
Cieekawe jak dziiewczyny, ktore zamilkly.
Kamilo, a Ty jaak sie czujesz? Powtarzalas tescik albo bete?
Ja juz zadnych objawow chociaz bym nimi za prrzeproszenieem nawet doslownie rzygala nie biore na powaznie i w oggole nie zwracam na nie uwagi, ani nawet sie o nich nie zajakne. Bo tylko mi gorzej jaak potem dupa i wychodze na objawomaniaczke. No way!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KasiaMarysia23
Nadziejko jaki Ty masz piękniusi brzusio Fifi rośnie
Czym się nawilżasz?
Czym się nawilżasz?