reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia dlatego do samej owu będę mieć monitoring, żeby nie zacząć brać za szybko ;) jestem dobrej myśli ;)

Uciekam do pracy, jutro was nadrobię ;)
Spokojnej nocki ;*

reklama
1463768296-1d1mld.jpeg

śmiesznie się czuje... stół nakryty. Marysia w łóżku. mój S na treningu tzn. powinien wrócić zaraz. znajomi jadą a ja siedzę i mi pachnie wszystko aż slinotoku dostaje hahahaha

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa Ty wstrętna kobieto! Jadę do Ciebie i zanim się ktoś zjawi to zostawię tylko szynę; D mam ssanie dzisiaj . Cholera co zjem?

p19udqk3i1x6xig4.png

Życiowa moja mam takie same talerze, aaalo bardzo podobne:D
Ja bym zjadła kanapkę z pomidorem. Wgl przeszłam na 4 posiłki i staram się tych zapychaczy np. chrupek - nie jeść , ale dziś się skusiłam i żałuję bo czuję się zdęta jak nie wiem.

OlciuMadziu, super ze jest tak dobrze. I jeszcze te Twoje piekne francuskie pogody, hoho! Dobrze masz, i baardzo dobrze ;*

Sliczne wozeczki ;* nie ukrywam, ze troszeczke zazdroszcze wybierania takich pojazdow juz ;D ale calym sercem jednoczesnie sie ciesze!

Kulcia, tak jak juz mowilam super, ze sie zdecydowaliscie, bo rzeczywiscie standard jest mega, a jeszcze jak juz po swojemu urzadziicie to proooo!

Nuska, trzymam kciukasy, uda Wam sie ;**

KasiuMarysiu, moj tata mial poddoobnaa jazde z rzecznikieem, tylko choddziilo o telefon z Orange co go 14 razy na reklemacje przyjmowali i nie umieli wymienic, no dluga historia, ale rozumiem irytacje, bo tata chcial na ostatku jebnaac im tym telefonem w mordy zeby sobie w dupe go wlozyli, bo juz mu sie odechcialo nawet nowego dostawac. Takze kochana spokojnir, nie denerwuj sie juz. Ludzie to hieny!

Zyciowwa, ja tez wbijam ;D mniamniulki!

Nadziejko,jak sie czujesz w ogole?

India, a to dobrze, ze zmienil sie ten Wasz paakiet w pracy? Czy wolalas lux med?

Niestety jutro i w niedziele pierdzielona szkola. Wrrr. Jeszcze jeden semstr, wytrzymam? Wytrzyymaaam!

Wiki, brakuje mi Cie tu :( Dorcia i MalaMi przynajmnieej na snapie sie odezwa, a Wiki ciszaaa :(

Dzwoneczku, a Ty jak, zadomowilaas sie w Polsce? Maz nadal jestt czyy wrocil do Belgii juz? Jak sie czujesz?

Cieekawe jak dziiewczyny, ktore zamilkly.
Kamilo, a Ty jaak sie czujesz? Powtarzalas tescik albo bete?

Ja juz zadnych objawow chociaz bym nimi za prrzeproszenieem nawet doslownie rzygala nie biore na powaznie i w oggole nie zwracam na nie uwagi, ani nawet sie o nich nie zajakne. Bo tylko mi gorzej jaak potem dupa i wychodze na objawomaniaczke. No way!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry