reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia dlatego do samej owu będę mieć monitoring, żeby nie zacząć brać za szybko ;) jestem dobrej myśli ;)

Uciekam do pracy, jutro was nadrobię ;)
Spokojnej nocki ;*

reklama
1463768296-1d1mld.jpeg

śmiesznie się czuje... stół nakryty. Marysia w łóżku. mój S na treningu tzn. powinien wrócić zaraz. znajomi jadą a ja siedzę i mi pachnie wszystko aż slinotoku dostaje hahahaha

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa Ty wstrętna kobieto! Jadę do Ciebie i zanim się ktoś zjawi to zostawię tylko szynę; D mam ssanie dzisiaj . Cholera co zjem?

p19udqk3i1x6xig4.png

Życiowa moja mam takie same talerze, aaalo bardzo podobne:D
Ja bym zjadła kanapkę z pomidorem. Wgl przeszłam na 4 posiłki i staram się tych zapychaczy np. chrupek - nie jeść , ale dziś się skusiłam i żałuję bo czuję się zdęta jak nie wiem.

OlciuMadziu, super ze jest tak dobrze. I jeszcze te Twoje piekne francuskie pogody, hoho! Dobrze masz, i baardzo dobrze ;*

Sliczne wozeczki ;* nie ukrywam, ze troszeczke zazdroszcze wybierania takich pojazdow juz ;D ale calym sercem jednoczesnie sie ciesze!

Kulcia, tak jak juz mowilam super, ze sie zdecydowaliscie, bo rzeczywiscie standard jest mega, a jeszcze jak juz po swojemu urzadziicie to proooo!

Nuska, trzymam kciukasy, uda Wam sie ;**

KasiuMarysiu, moj tata mial poddoobnaa jazde z rzecznikieem, tylko choddziilo o telefon z Orange co go 14 razy na reklemacje przyjmowali i nie umieli wymienic, no dluga historia, ale rozumiem irytacje, bo tata chcial na ostatku jebnaac im tym telefonem w mordy zeby sobie w dupe go wlozyli, bo juz mu sie odechcialo nawet nowego dostawac. Takze kochana spokojnir, nie denerwuj sie juz. Ludzie to hieny!

Zyciowwa, ja tez wbijam ;D mniamniulki!

Nadziejko,jak sie czujesz w ogole?

India, a to dobrze, ze zmienil sie ten Wasz paakiet w pracy? Czy wolalas lux med?

Niestety jutro i w niedziele pierdzielona szkola. Wrrr. Jeszcze jeden semstr, wytrzymam? Wytrzyymaaam!

Wiki, brakuje mi Cie tu :( Dorcia i MalaMi przynajmnieej na snapie sie odezwa, a Wiki ciszaaa :(

Dzwoneczku, a Ty jak, zadomowilaas sie w Polsce? Maz nadal jestt czyy wrocil do Belgii juz? Jak sie czujesz?

Cieekawe jak dziiewczyny, ktore zamilkly.
Kamilo, a Ty jaak sie czujesz? Powtarzalas tescik albo bete?

Ja juz zadnych objawow chociaz bym nimi za prrzeproszenieem nawet doslownie rzygala nie biore na powaznie i w oggole nie zwracam na nie uwagi, ani nawet sie o nich nie zajakne. Bo tylko mi gorzej jaak potem dupa i wychodze na objawomaniaczke. No way!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry